Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Komt de Ommezwaai voor de Untergang van de EU.

( door Adam Hoyle)

AMSTERDAM-NOIR-A.s. maandag is de zeer geleerde en op het Binnenhof gevreesde Adam Hoyle te gast bij de Stem van de Straat en hierna staan vast de onderwerpen waar hij het over wil hebben:Voortbordurend op het eerste gesprek gaan we verder met hoe de propaganda faalt, hoe ver de propaganda gaat en wat de wanhoop van de westerse regimes in petto heeft:

Thema voor de Stem vd Straat afwering 15: het westen is hysterisch omdat de regimes zien dat ze de controle over het volk kwijt zijn.
We zouden kunnen beginnen met dit fragment van CNN

Waarin in de eerste 1minuut en 30 seconden heel duidelijk te zien is wat de MSM doen, het compleet demoniseren van Trump.Ze gaat zover om meteen te zeggen dat Russen Clinton haten, zeer opmerkelijk! Ze noemt “Russians” en het woord “they (Russians)”maar liefst 8 keer in 90 secondenHet is opmerkelijk dat ze steeds dezelfde slagzinnen herhalen en dat ze steeds dezelfde naam en land noemen, Putin en Rusland.Een ander voorbeeld is Brexit: net, als met het nee= ja referendum is dit als een donderslag bij heldere hemel gekomen, de propaganda media hebben met hun nep peilingen het volk niet kunnen beïnvloeden, de mega propagandacampagnes hebben niet geholpen.Niemand kan dat beter verwoorden dan Nigel Farage : (eerste 2.5 minuten)

Voor Nederland was een keerpunt het nee= Ja referendum waarin geheel duidelijk werd dat ons regime niets meer met democratie heeft te maken.

In de eerste 27 seconden zegt Rutte heel duidelijk dat hij NEE is NEE afwijst en daarmee het referendum niet als opdracht van het volk ziet maar als iets dat hij kan invullen zoals hij dat het leukst vindt.Natuurlijk zijn er nog de talloze corruptieschandalen en bedrog in de Kamer, te denken aan het liegen door beëdigde ministers zoals Plasterk en Hennis. Het feit dat dit beloond is met het aanblijven van deze ministers en hun riante vergoedingen, zonder enige gevolgen is een signaal naar het volk; hoe hoger je bent in de politieke ladder hoe verder je kan gaan in liegen en bedriegen. Een bestuurder in het bedrijfsleven zou natuurlijk ontslag nemen.

Eerste 35 seconden

Waar gaat het fout? We hebben oncontroleerbare organisaties (EU) de kans gegeven om maar wat te rommelen. Er is namelijk geen enkel argument waarop het volk de EU kan toetsen, sterker nog, we weten niet eens wat de EU is.Om dat te onderbouwen zal ik een paar eenvoudige vragen stellen:

-hoeveel leden heeft het EU parlement? 751, weet bijna niemand.

-Wat is de functie van Schultz? Voorzitter EU Parlement

– Wat is de functie van Juncker (behalve alcoholmisbruik promoten)? Voorzitter EU commissie (geheel ongekozen)

-Wat is de functie van  Mogherini? Ze is hoge vertegenwoordiger voor Buitenlandse Zaken en Veiligheidsbeleid van de Europese Unie (alsof iemand weet wat dat is)

-Wie is de president en is deze gekozen? Tusk en hij is een ongekozen president!

– Hoeveel van de 751 leden zijn van Nederland? Maar 27 en dat is beduidend minder dan bijvoorbeeld Roemenië met 31

-Noem eens 5 leden van Nederland? Kan haast niemand.

Hans van Baalen( VVD EU Graaier en NeoNazi)

Bas Belder

Wim van de Camp

Peter van Dalen

Bas Eickhout

Gerben-Jan Gerbrandy

De EU commissie laten we buiten beschouwing, die is geheel ongekozen en de eigenlijke machthebber in de EU.Het is duidelijk, we worden bestuurd door onbekenden en dat is het begin van het einde.We hebben de afgelopen zondag de presidentsverkiezingen in Bulgarije gehad en daarin zien we weer het bewijs dat men het EU regime met haar stugge dogma’s zat is (een pro Rusland kandidaat heeft gewonnen). Moldavië heeft ook een ommezwaai gemaakt en dat is belangrijk omdat NATO en UA daar al een tijdje problemen maken met het zelfstandige gebied, Transnistrië.Indien we tijd hebben is het leuk om een filmpje van 9 minuten te laten zien over de absurditeit van democratie en waarom het uiteindelijk gedoemd is om te falen.We zien nu een langzame opstand van het volk en dat gaat een nieuwe vorm inluiden……

Wat die nieuwe vorm zal zijn weet niemand, dat de EU aan haar einde is mag duidelijk zijn en dat bestuurders straks regelmatig verantwoording zullen moeten afleggen is ook waarschijnlijk. We hebben allemaal een Digid en daarmee kunnen we heel eenvoudig aan het volk vragen of een bestuurder na de zoveelste corruptieschandaal moet opstappen en of we weer eens een bloedige oorlog moeten steunen of gematigde terroristen moeten voorzien van wapens en geld. De uitkomsten zullen de heersende elite niet zinnen en dat is dan meteen het antwoord: een ommezwaai is gaande, de elite verliest haar macht.

Wij hebben de ‘PvdA IJdeltuit Plastrek’ gevraag als gast om wederom te geven in deze, maar hij weigerde te komen, maar zond ons deze hierna volgende boodschap met  de order dat wij die moeten afspelen in de Stem vd Straat:

16 antwoorden »

 1. Russian government admits it used WikiLeaks to help Donald Trump win
  http://www.dailynewsbin.com/news/russian-government-admits-it-used-wikileaks-to-help-donald-trump-win/26577/

  WikiLeaks Confirms That Donald Trump Is Son Of Satan
  http://www.huffingtonpost.com/christopher-lamb/wikileaks-confirms-that-d_b_12070168.html

  Waar het dus op neer komt……….Rusland en wikileaks hebben een volgende anti-christ geholpen om in het witte Washington huis te krijgen.
  Dat zegt eigenlijk wel weer genoeg over wat wikileaks en coat of arms Rusland eigenlijk is. Zoiets als de Rothschild’s namelijk ook hebben.

  Ik wist dit toch al een hele tijd,maar dit is alweer een aanvullend bewijs ervoor.
  Wikileaks werkt voor de orde uit chaos satanische kliek.
  Waarom? Orde uit chaos……….probleem (schandalen)…….reactie (volk)…………..oplossing.(inleveren alle publieke vrijheden en totale wereldregering controle)
  Dit is blijkbaar niet meer tegen te houden,zelfs met anarchie en goede bedoelingen niet.
  Als de tijd daar is…………dan is het zo en heeft het zo moeten zijn,
  Niemand op aarde heeft het eeuwige leven,zelfs voor de angstige elite in hun duurste bunkers niet.

 2. LS…

  Denker Oude Rukker ! Het wordt tijd dat jij oprot naar de Antillen om orde op zaken te stellen in plaats van je koeterwaalse gezwam hier te presenteren. Gaaaap !

  Oh ja ! die Turken kan jij wel hebben… Gewoon met je poepluier zwaaien

 3. Recent werd een negertje gepakt met een tweede hands Lexus
  Nederlandse apartheid politie heeft die auto gelijk opgehaald
  en wil het verkopen voor 750 euro ja echte helden
  die Nederlanders.

  Nu is er een echte bende turken die met hun privé vliegtuig even
  een paar honderd kilo coca zijn komen halen
  en de Antilliaanse politie heeft hun gepakt en vliegtuig in beslag genomen
  Nederlandse politie doen het nu in hun broek om die vliegtuig
  op te halen en te verkopen
  de turken persen nu de Antilliaanse rechtelijke macht af

  de justitie van de koninkrijk is in handen van de blanken Nederlanders
  en die zwijgen en houden dit stil
  normaliter is het grote nieuws als iemand met een privé vliegtuig even
  een paar honderd kilo op komen halen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s