Uncategorized

Trump en Pence vinden Rutte een ‘Gay-Guy’ van Obama.

(van onze Internationale Elite Gangster redactie)

 AMSTERDAM-NOIR- Mad Dog Trump’ nu al door de Knieën(Video) voor Obama & NATO.Obama Rutte
Pence ziet zich zelf als een extreem conservatieve Christen die het niet heeft op Gay-Guy’s en vrouwenrechten(Video). Trump ziet Rutte als een vunzige Little Gay Lord van Obama die nooit met een lekker wijf of Callgirl wordt waargenomen zoals Trump. Daarnaast vindt Trump terecht dat Rutte altijd Poetin loopt uit te dagen en overall de schuld van geeft en ondertussen Top VVD-ers als ‘Pedo-Demmink’(Video) hun gang laat gaan met kinderen. Trump: “Die laffe Gay-Guy krijgt hem van mij in zijn kont en gaat mee betalen aan mijn Muur”.

 

 

Trump en Pence spraken al 29 onderdanige corrupte leiders en Rutte. Maar Rutte werd niet vermeld in het Persbericht welke regering’s leiders inmiddels al de kont hebben gekust van ‘Mad Dog Trump’ en zijn Godsdienstwaanzinnige Vice President Pence. De Premier  loopjongen van Obama Rutte kreeg van ‘Rent a D66’ kritiek nadat hij gebeld had met D66 for rentTrump om hem te feliciteren dat hij geen belasting betaald en vrouwen in hun kruis grijpt en zijn kont te kussen met het presidentschap. Het corrupte ‘Graai en Naai Team Trump’ heeft woensdag een persbericht verstuurd waarin wordt gemeld dat 29 onderdanige corrupte regeringsleiders inmiddels hebben gesproken met de Mad Dog, maar Rutte ontbreekt op de lijst en niet omdat de extreem corrupte EU VVD Leider Hans van Baalen(Video)Trump een nachtmerrie heeft genoemd (Video), maar omdat hij Gay is. De Deense premier Lars Lokke Rasmussen wordt genoemd, net als de regeringsleiders van onder andere het extreem corrupte Libanon, Nieuw-Zeeland, Zuid-Korea( ook corrupt tot op het bot) en het Witwas land van de US multinationals Ierland. En ook wordt melding gemaakt dat er is gesproken met de Duitse bondskanselier Merkel, de Franse president Hollande en met de Russische president Poetin.

Rutte niet vergeten maar een Gay Gay van Obama ligt gevoelig bij Team Trump.
Het Trump-team laat in een reactie weten dat er de komende tijd nog meer persberichten volgen met welke leiders Trump en zijn running mate Mike Pence hebben gesproken. Daar zal volgens de Trump woordvoering ook Rutte op voorkomen. Er zou sprake van zijn dat Rutte op aparte Gay en Rapist Mexicanen lijst komt. Rutte verklaarde zelf via Facebook alwaar o.a. het VVD reclame spotje met Rutte staat dat hij op dinsdag met de Maffia-vastgoedtycoon, die nooit en cent belasting heeft betaald net als ‘Graai King Willem’ had gesproken en gepropeerd heeft Trump zijn kont te kussen.

D66-voorman ‘Draaikont Pechtold’ liet eerder weten de verklaring van Rutte over de inhoud van het gesprek met Judas Juncker KissTrump nietszeggend en slap te vinden. Hij had liever gezien dat Rutte kritischer richting Trump was geweest. Net zoals Pechtold dat ook niet is richting de Oekraïense ‘Maffiaboss Poresjenko’.Pikant is dat Pence alle EU Leiders heeft gewaarschuwd dat als hij en Trump hun komen bezoeken het uit hun liederlijke hoof te laten om hun te gaan kussen, want zij zijn echte Christelijke  kerels die vrouwen in hun kruis grijpen en geen belasting betalen.

 

 

 

12 antwoorden »

 1. Wel opvallend dat MR nimmer in gezelschap v/e vrouw wordt gesignaleerd, terwijl ie over 3 maanden 50 is. Zegt echter nog niet dat ie gay is. Trump lijkt me op dit gebied wel mee te vallen’ Pence is ’n hardere noot om te kraken. Die reli fanatici zijn ’n gruwel. Lijkt erop dat MR asexueel is. Kan dat überhaupt?

  • MR is een buikspreekpop. Dat is misschien een verklaring.

   Asexualiteit kan. Net zoals geheelonthouders die een café runnen.

   Als Gordon in het torentje bij Rutte komt, gaan ze samen wellicht een kopje thee drinken en filosoferen over bejaardenzorg.

   • Tuurlijk heeft hij trauma”s opgelopen,,, die genezen nooit meer.
    He enjoys every day,, zegt ie zelf van belangstelling wat hij eerder nooit kreeg.
    A sexualiteit komt nauwelijks tot niet voor bij machthouders.
    De waarheid van zijn ejaculaties schuilen in zijn woordgebruik, met een stijve tong!

   • “You don’t fool me” zei homo Freddy Mercurie. Wat een grap.
    Mercury betekent ook nog eens zwaar gif…………..nl kwik. Goh,waarom zou die homo zo’n naam hebben gekozen? Moest dat soms van die illuminati’s in het satanische Eng….land?
    Die Freddie zou ook zo maar een holmaatje van MP Trutte kunnen zijn geweest als die niet aan aids was gestorven.

    Maar idd,niemand neemt mij in de maling.
    Sorry………..maar ik mot morgen weer aan het werk.
    Ik heb morgen weer een volle vracht met eten en drinken te leveren zodat hongerige Nederlanders niet met lege magen komen te zitten.

    De euro en het systeem zal niet gaan klappen. Grote onzin allemaal.
    Dat zijn allemaal maar fabeltjes. Het echte leven is totaal anders en bestaat niet uit roddels. Het is wel dat alles steeds duurder wordt.
    Get alive & grow up. Het ga jullie goed.

   • But I’m a just a poor boy and nobody loves me.
    ….

    Oh mamma mia mamma mia mamma mia let me go.

    Beelzebub has a devil put aside for me

    For me, for me…..

 2. Hello,, joe are spieking wit Mark Rutte from de Netterlends,,,, Pardon how?,,,, Mark Rutte! i sent joe a footo from mai App, plies one moment,, Now I see; you are from the Dutch latex boys,,i now Gerrit he”s a funny gay,,,.
  Tuut tuut tuut,, your 30 seconds are over,,,
  Mark later, ik heb een belletje met Trump gedaan en hem uitvoerig gefeliciteerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s