president Obama

‘EU-Führerin Merkel’ bedankt ‘TTIP-Obama’ voor zijn ‘Darth Vader-Leiderschap’.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Obama is een man met twee gezichten(Video).Obama is op bezoek in Berlijn op zijn laatste Merkel four freedon awardEuropa-reis als President van de Elite. Obama heeft zijn laatste duistere bezoek als Amerikaanse president aan de Duitse Elite aangegrepen om te pleiten voor het misdadige vrijhandelsverdrag TTIP. Ook heeft hij aangedrongen op een grotere Duitse bijdrage aan de NAVO bij de bewaking van de oostgrenzen van het bondgenootschap tegen Poetin, maar in werkelijkheid voor de gas en Olie US-belangen in de regio. Ook zit het Obama en zijn bazen de Ultra Rijken niet lekker dat Poetin niet naar zijn pijpen danst zoals de corrupte EU Leiders. Hij is vooral trots op Rutte in dit verband, want die springt zelfs door een hoepel in een leer Speedo zwembroekje(Video) als Obama dat eist.

De bikkelharde, corrupte Obama van de Elite kan het mooi brengen voor een oorlogsmisdadiger met zijn geperfectioneerde retorica ‘pas op voor Poetin en wat zijn ik en Merkel toch goede democraten’. Het Griekse kaal geplukte Volk heeft Obama door en demonstreerde op straat tegen zijn laatste sinistere bezoek aan de Griekse EU loopjongen Alexis Tsipras, die zijn Volk verraadde en uitleverde aan het extreem misdadige Trojka (misdaadgroepen Europese Commissie, ECB en IMF). Ook daar was Obama bijzonder trots op.

 Merkel & Rutte: Werkloosheid niet omhoog en geen armoede door vluchtelingen(Video).Pas op voor Poetin! 

Sinds Obama aan de macht is voert de US in zeven landen (Olie en uitbuiting ‘s) oorlogen waarvan en aantal zonder Mandaat van de VN en die zijn dus illegaal en een oorlog misdaad, worden de blacks wekelijks vermoord door de Jeroen Dijsselbloempolitie en zijn 60 miljoen mensen aangewezen op Foodstamps en zuchten er meer dan 2 miljoen arme sloebers in de cel. Dat voorgaande zijn de democratische waarde waar ‘TTIP- Obama’ en zijn ‘EU-Führerin Merkel’ zo trots op zijn. In Duitsland leeft maar liefst 17 procent van de bevolking zwaar onder de armoedegrens en in de EU van Führerin Merkel maar liefst 50 miljoen mensen. Daar is Obama weer uiterst trotst op.Bondskanselier Merkel heeft donderdag in Berlijn de Amerikaanse president Obama bedankt voor het jarenlange vertrouwen en partnerschap in crime. Merkel bralde dat Obama zich de afgelopen acht jaar ook in moeilijke tijden als betrouwbare partner in crime heeft getoond.

Obama: Ik zou op Merkel en Hilleray stemmen en tegen Brexit.
De Amerikaanse president prees de ‘Europese Graai-Unie’ als één van de grootste verworvenheden van de wereld en obama-legacydat zegt genoeg. De man blijft een gevaarlijke psychophaat tot het bittere einde, Hij hoopt dat de Europese landen  Elite voor het behoud van de ‘Graai-Unie’ zullen vechten en een trouwe dienaar blijven van de ‘US-Ultra -Rijken Elite’. Hij prees de Duitse gastvrouw en bralde dat hij op haar zou stemmen als hij Duitser zou zijn. Net zo als hij gezegd had tijdens de ‘US- Freak verkiezingen’ op de ‘Queen of Corruptie Hillary’ te stemmen en tegen Brexit. Het resultaat is inmiddels bekend. Het kaal geplukte Volk neemt Obama niet meer serieus en heeft hem door de ‘G20-Boef’(Video).Daarna haalde hij de histoische  woorden aan van Kennedy: “Ich bin ein Berliner Graaier”, die daarna Vietnam plat bombardeerde met 2 miljoen onschuldige doden. Onder het bewind van Obama en Merkel sterven ieder jaar 6 miljoen kinderen wereldwijd van de honger in het kader van de Vrije Markt . Best iets om trots op te zijn, niet dan?

 

 

Mad Dog Trump’ nu al door de Knieën(Video) voor Obama & NATO.
De Democraat  misdadiger Obama werd 20 januari 2009 president van de Verenigde Staten en gaat de geschiedenis in als de grootse “Uncle Tom” ooit (black man who will do anything to stay in good standing with “the white man” including betray his own A people ).In januari volgt ‘Mad Dog Trump’ hem op. Merkel bralde dat ze ook met Trump zal streven naar een nauwe misdadige onderdanige samenwerking in belang van de VS en EU Elite, al was het maar om zelf uit de gevangenis te blijven wegens misdaden tegen de menselijkheid.

Opmerking: Mis a.s. maandag niet de Stem v.d. Straat-Salto2 om 11 uur ’s avonds( dagelijks),alwaar de politieke Elite-Gangsters Obama en Merkel hun misdaden jegens het Volk worden geanalyseerd. Grote Lol ware het niet zo triest!

 

12 antwoorden »

 1. nooit in de oer-Hollandse racisme zal Wilders
  durven praten over help de mede koninkrijk bewoners die zwart zijn
  nooit Wilders lijkt in Niks op Trump
  sorry Wilders u bent een haatzaaier en laf ook

 2. Er is geen bewijs of aanwijzing van een geheime afspraak tussen Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk en de VS om geen luchtaanvallen meer uit te voeren op Servische doelen. Dat zou een reden zijn geweest voor het uitblijven van luchtsteun aan Dutchbat in Srebrenica.
  Er is ook geen bewijs van een eventuele voorkennis van westerse inlichtendiensten van een concrete aanval op Srebrenica.
  Maar Nederland is terdege gewaarschuwd: Richard Holbrooke, destijds Amerikaans onderminister voor de Balkan, waarschuwde een maand voor de aanval de Nederlandse regering voor de levensgevaarlijke positie van Dutchbat. Hij uitte zijn waarschuwing tegen… koningin Beatrix.

  • Het NIOD Instituut voor Oorlogs-, Holocaust- en Genocidestudies presenteerde vrijdag de resultaten van een verkennend onderzoek. Het kabinet heeft vrijdag aangekondigd dat er geen nieuw en groot onderzoek komt naar de val van Srebrenica.

 3. In herhaling.

  Als kikkers zullen zij -de asbest politici- door het land huppen nergens een rustplaats vindend.

  Binnenkort te verwachten in de wereldse theaters.

 4. Waartoe het ontwrichten van culturen en volkeren al niet toe leidt?
  Geld en macht en het misbruik ervan is nog erger dan een enkele misdaad begaan?

 5. Heeft niets maar dan ook niets voor de zwarten willen betekenen, holle en misplaatste retoriek komt slechts uit Obama’s mond. Kopieert blanke spelletjes en is meer op de golfbaan dan ’t WH te vinden. Heeft Hitlery (gelukkig!) de kop gekost. Als ’t niet uitmaakt dat ’n zwarte in ’t WH zit, zal dat ook wel voor ’n vrouw ’t geval zijn. De minderheden lieten ’t dus afweten, terwijl de ontgoochelde verarmde blanke onder- en middenklasse wel naar de stemhokken toog.De Democraten hadden aan Sanders voorrang en voorkeur dienen te geven,maar dat de heks+gevestigde orde tegen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s