pvda

Klijnsma de PvdA-Queen van de Voedselbanken optimistisch over pensioen.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Irene Marijnissen van SP toch gelijk:Bejaarden overlijden massaal onder het regime van Rutte.
Angst en intimidatie(Video) slaat toe bij de PvdA van de VVD-misdaadgroep maar cwhtxmhwyaeq44lniet voor de pensioenen,want zij hebben het Luxe Wachtgeld.Één van de meedogenlooste misdadiger van het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte Staatssecretaris ‘Queen Klijnsma’ van de mensonterende Voedselbanken (asociale Zaken) is optimistisch over de door haar en de bevriende ‘Rat in pak Bobo’s‘reeds leeg geroofde pensioenfondsen. ,,Als je er nu naar kijkt zou een korting bij de meeste fondsen niet aan de orde zijn”, bralde ze vrijdag.De meeste? Hoeveel zijn dat er precies?  Maar pas na 31 december kan er definitief uitsluitsel worden gegeven, benadrukte ze bijna weer lopend als een Kievit. Nou, dan weten het wel, dat wordt weer een doffe ellende voor de pensioenen van ‘Jan met de Pet’.

Klachtenregen over AOW van het criminele PvdA Broeinest Asscher en ‘Kapo Klijnsma’.

Later op de dag stuurt ze een ‘Kul-rapportage’ van De Nederlandsche Bank (DNB)misdaadbank, die recentelijk nog waarschuwde voor ‘Mad Dog Trump'(Video) naar de Kamer. Daarin wordt ingegaan op de periode tot 30 september. Uit de Lieg en bedrieg rapportage komt naar voren dat de dekkingsgraad van de pensioenfondsen beter is dan eind mei, toen het laatste rapport van DNB verscheen. ,,Dat geeft de domme burger voorzichtig moed en vergeet u vooral niet dat de Bobo’s van de pensioenfondsen gewoon doorgaan met het vullen van hun zakken.”Begin volgende week beslist de Queen van de Voedselbanken of pensioenfondsen langere herstelperioden krijgen. Het kan volgens de staatssecretaris een goed middel zijn voor fondsen die ,,net onder de goede dekkingsgraad” zitten . ,,Maar ik hoop dat het niet nodig zal zijn, maar u weet we zijn bepaald in onze eerste leugentjes gestikt.”

5 antwoorden »

  1. Deze compleet schizofrene super egoïstische belijds-muts zal nog wel een paar keer ten tonele gebracht worden omwille de stem van oud Nederland waarop Nederlandse Politieke Onnozelen medewerkers met hart en ziel al hun verbaal taaislijm als AOW manna in warme regen op een ijskoude dag zal doen laten dwarrelen als engelen in dons.
    Na 15 Maart mogen zij verder vastvriezen in het meer van de -politieke Hufters- en Klijnsma mud poel die zich liet lenen voor iets waar zij totaly totaly totaly de schaambibberlippen klit verstand van heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s