pvda

Boegeroep voor VVD loopjongen Asscher van Samsom ‘s corrupte volgelingen.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Angst en intimidatie slaat(Video) toe bij de PvdA-hoertjes van de samsom-rutteVVD-misdaadgroep.
Ook bij het tweede ‘Nep en Fop PvdA-debat’ tussen de ‘VVD-loopjongens’ Asscher en Samsom is het er hard aan toegegaan(kuch) voor de Show. Bij een discussie over ‘Slaven-arbeidsmigratie’ en de ‘EU-Graai-Elite’ werd de vicepremier zelfs uitgejouwd door de volgelingen van ‘Iman Samsom’ voor NSB-er, nadat hij Samsom terecht er van had beschuldigd dat het hem ‘niet kan schelen’ dat mensen zich van Europa afkeren en in de extreme armoede zitten.

PvdA Showtime zonder de ‘Top-Huilacteur Frans Timmermans’(Video) van ‘Pedo-Sultan Erdogan’.

Hierna schoot Asscher zelfs uit zijn slof tegen het boe-roepende ‘Samsom-Groupies’, die allemaal stuk timmermans-erdoganvoor stuk hun ‘Graai-baantjes’ aan hem hebben te danken als  corrupte Burgemeester, Wethouder of Bestuur-gangster. “Het gaat om de toekomst van ons land, verdorie! Dan mag je toch wel van mening verschillen?!”, brieste hij tegen de corrupte zaal.‘Playboy Samsom’ probeerde in het gebral-debat juist verschillen tussen hem en Asscher weg te vlakken. Regelmatig bralde hij dat ze ‘samen’ hebben gestreden onder Rutte en dat hij het onmenselijke beleid van de minister van asociale Zaken van harte ondersteunde.Op een vraag uit het domme en corrupte publiek of het niet beter zou zijn als de corrupte ‘VVD-heren’ samen de ‘Lieg en Bedrieg campagne’ in zouden gaan in plaats van tegen over elkaar, gaf de vicepremier geen krimp. “Dat was de ‘VVD-status qua’ ”, regeerde Asscher, wijzend naar de belabberde peilingen voor de PvdA. “We moeten onder ogen zien dat de Untergang van onze partij nabij is. Er is echt een verandering nodig en feitelijk zouden wij beide moeten opstappen en het Luxe Wachtgeld in gaan en u alle zijn ook de afgelopen drie jaar een arbeiders verrader en zakkenvuller geweest.” Bij de PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep groeit de zorg over de felle toon bij de lijsttrekkerstrijd PvdA’ers kunnen er maar moeilijk aan wennen dat de twee corrupte mannen die de afgelopen vier jaar samen het ‘VVD-motorblok’ van de PvdA vormden, nu ineens tegenover elkaar staan al is het maar voor de ‘PvdA- propaganda-Show’.

 

 

6 antwoorden »

  1. Het zal Samson en Asscher levenslang niet meer lukken om verder te kijken dan de Grachtengordel. Al hun vriendjes die daar samen met hen hun spelletjes spelen , zullen met dit tweetal volledig uit het politieke zicht verdwijnen. Jammer van de Partij van de Arbeid!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s