mark rutte

Rutte wil krijgsmacht op oorlogssterkte tegen Poetin en voor Ongelijkheid en nog meer armoede.

 (van onze VVD-misdaadgroep redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Zat levensgevaarlijke Rutte aan de XTC of  lachgas tijden het partijcongres? Of is hijMark Rutte nuchter al zo gek als een Deur?
Nederland moet z’n krijgsmacht weer op oorlogssterkte brengen tegen Poetin en in het belang van de Wapenhandel en voor nog meer ongelijkheid. Dat wil ‘Godfather Rutte’ van de VVD-misdaadgroep en tegelijker tijd beledigde hij zijn politieke tegenstanders met een serie ordinaire kwalificaties. Rutte noemt Buma ’pruilende peuter. Zijn PvdA loopjongen Asscher noemde hij een ruggeloze sobberaar en Wilders werd andermaal een ’wegloper’ met ’nepoplossingen’ genoemd, een man die louter angst aanjaagt als hij vaak de waarheid spreekt . „Je kunt geen spelletjes spelen met de onderbetaalde banen en de belangen van mijn Nederlandse-Elite en mijn ‘Graai King Willem’ met zijn Mega-Zakkenvuller dochtertje Prinses Amalia
( 4000 euro per dag Taxfree) , hi,hi,hi,hi. Daarom is Wilders ongeschikt om premier te worden en wil ik het liever zelf blijven, al was het maar om er voor te zorgen dat wij als VVD-ers niet met zijn alle de cel in verdwijnen.”

“Crime Top 80 list” VVD-misdaadgroep is een schande voor Nederland.

De toehoorders bij het VVD-congres vonden zijn laag bij de grondste en ordinaire ‘Tuig van de richel grappen’ van hun ‘Valse- Nicht leider’ geweldig en knepen ondertussen dronken en stoned van de cocaïne de jonge onderbetaalde horeca medewerkers constant in de billen. Grote VVD LOL. De VVD-bendeleden moesten voordat zij het congres ingingen langs hordes hongerige hommeles mensen, die liepen te bedelen wat hun tevreden stemde als bewijs dat zij een goed ‘VVD-beleid’ hebben gevoerd de afgelopen decennia.

 Toch had Rutte ook wat complimenten voor politici waar hij de afgelopen 3 jaar voor gewerkt had. Zo noemde hij ‘Pedo-Sultan-Erdogan’ (Video), ‘TTIP Obama’ en ‘Fuherin Merkel’(Video) prima eerlijk politici Rutte Erdoganmet een echte Liberale visie. Hierop riep een enkele VVD-er jolige en volslagen dronken uit de zaal’ Je zal hem wel van achter hebben genomen van dat drietal’. De ‘Graai en Naai het Volk-partij’ nam zich op het partijcongres van zaterdag voor om de defensie-uitgaven te laten toenemen met de norm die binnen de NAVO van ‘TTIP Obama’(Video) is afgesproken. Dat betekent dat minstens 2 procent van het Bruto Binnenlands Product bestemd is voor defensie en de Wapenhandel. Om op die norm te komen, zou er minimaal 7 miljard euro extra naar de krijgsmacht moeten gaan en dat geld wil de VVD weghalen bij bejaarden, zieken en uitkering gerechtigden en zeker niet bij de belasting ontduikende multinationals, ‘Graai King Willem’ en de ‘Ultra-Rijke-Gangsters’ en Bankier-Gangsters. Die belofte doet de VVD echter niet. Beloftes worden immers altijd gebroken door Rutte en zijn bende. Ook een voorstel om binnen de volgende kabinetsperiode voor elkaar te krijgen dat de defensie-uitgaven uitkomen op het Europees gemiddelde van 1,43 procent, haalde het nipt niet. M.a.w. allemaal loos VVD gebral van Rutte. Fractievoorzitter Psychopaat Halbe Zijlstra was eraan te pas gekomen om de bendeleden te overtuigen tegen het voorstel te stemmen. „We zijn ook tegen een procentuele uitgave voor ontwikkelingssamenwerking die de kinder sterfte van zes miljoen per jaar zou kunnen terugdringen. Dan moeten we ons niet bij defensie op dezelfde manier vastzetten, Houzee .”

Jammer, vond het vetrekkende Tweede Kamerlid ‘Griezel Teeven’. Hij had de partij liever gehouden aan Mark Rutte en Gordoneen harde belofte. Hij gaf trouwens voor de aanwezige bendeleden gratis Tips hoe zij hun zwarte poen kunnen witwassen. Pikant was dat Top VVD bendelid ‘Pedo-Demmink’ ook aanwezig was zij het op de herentoilet als Toiletjuffrouw, zodat hij niet in zicht was van de aanwezige Jaknikkers-Pers. De Top VVD-er Gerrit Zalm verzorgde het liederlijke vertier met zijn beroemde Drag Queen act. Grote afwezige was Rutte zijn billenmaatje Gordon en ‘Onno-schandknapen-Hoes’. Die waren mogelijk te druk met het uit elkaar trekken van wat te jonge ‘Vluchtelingen-schandknapen’ uit Onno zijn COA voorraad. De gewezen staatssecretaris ‘Drug-Geld-Witwasser-Griezel-Teeven’ was eveneens Gerrit Zalmteleurgesteld over het voorstel dat wél werd aangenomen, over de regulering van wietteelt. De Bendeleden willen dat het softdrugsbeleid opnieuw wordt ingericht. Dat betekent niet meteen het einde van het gedoogbeleid zoals het nu is, maar het is zeker een stap richting gereguleerde teelt onder staatstoezicht van de VVD-misdaadgroep.

 

9 antwoorden »

 1. Keep your friends close and your enemies closer, alléén de uit zonde ring begrijpt zijn ware betékénis

  NEIL KEENAN UPDATE Recommendations & Background for President-Elect
  Donald J. Trump November 19, 2016

  Introduction:
  Hello everyone, I am Neil Keenan and I would like to thank most of you for sticking with Donald Trump, our soon-to-be-President since the very beginning of the primaries.

  We have long waited for a man to take the leadership reins and send the girls (Obama & Co.) back to wherever they came from.

  Myself and my team, Group K, have endured much in protecting Mr. Trump through thick and thin. Considering we have been through the wringer many times ourselves, I think it is only right that we bring to the attention of Mr. (President) Trump, a few key concerns which we believe need to be urgently addressed.

  Some of these recommendations may be implemented with just a phone call, before the damage done to the planet is beyond control.

  So here you have my list of recommendations for Mr. (President) Donald Trump; and yes, Mr. Trump and his own team have requested this.

  I hope this document is of assistance to you.

  Neil Keenan

  1.09 Stop the North Dakota Pipeline

  Lees meer: http://neilkeenan.com/neil-keenan-update-recommendations-background-for-president-elect-donald-j-trump/

 2. Wens jij hem nog een goede zondag Ben ?? Eerlijk gezegd hoop ik dat die van de trap afvalt met een frituurpannetje in ze gebalsemde handjes die tut, met een beetje mazzel loopt pechtold d’r net onder met ze gluiperige botoxgezicht dan zou mijn dag niet meer stuk kunnen

 3. Wens jij hem nog een goede zondag Ben ?? Eerlijk gezegd hoop ik dat die van de trap afvalt met een frituurpannetje in ze gebalsemde handjes die tut, met een beetje mazzel loopt pechtold d’r net onder met ze gluiperige botoxgezicht dan zou mijn dag niet meer stuk kunnen

 4. De altijd dom lachende klotsende klutskop Mart Rukke kent de geschiedenis
  van zijn meermalen onder den voet gelopen stukje aarde niet.
  Laat staan dat hij daar lessen uit heeft getrokken .
  Noormannen Spanjaarden Fransozen Arische edelgermanen Amerikaanse overwinnaars en dat alles nu in handen van de deels Duits Katholieke kongsi
  die als Hollandse eenheid de leugen van een verondersteld een volk een rijk
  de ether in bazelen .
  Zag ‘m gisteren zonder geluid op het nos-nix nieuws z’n lulpraatjes aan den vrouwmensen&mannenbroeders brengen .
  блевать (om te kotsen)
  Die goor gelogen komedie die dat sexloos wezen nu al jaar loopt te liegen .
  Dat eenmans standup comidians ranziger dan Joep Hek kunnen zijn heeft
  Lulletje Rozewater weten te bewijzen . Pakkies Bleu Band voor Unilever
  verkopen Martje , liever rood dan dood. Prettige zondag verderz .

  • kleine aanvulling .
   Via de Telegraf ’n klein stukkie van de Mart Rukke Show
   behalve gezien ook gehoord. Begint met ‘iedereen die iets
   van z’n leven wil maken’ en dan nog wat ongein over die cda
   grafkop van Buma. Als de camera dan de zaal in draait zie
   dat volgevreten uitgezakte fantasieloze veeveedee tuig lauw-
   -laf klappen . Alsof dat de bedoeling van ” iets van je leven ma-
   – ken ” is !
   Smerige Oranje Kleptomaan. Vertegenwoordiger van de onvrije
   marktwerking voor monarchiale belangen .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s