president Obama

Poetin en Obama spreken elkaar vier minuten over de komende Derde Wereld Oorlog.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Tijdens het Oorlog ‘s propaganda afscheid ‘s bezoek van Obama aan zijn EU obama-galgenmaal en daarna Peru werd er zwaar gedemonstreerd(Video)tegen hem en zijn onmenselijke ‘US -TTIP-overheersing’. De beelden van de demonstraties van het kaal geplukte Volk in de EU en Peru tegen Obama werden uiteraard niet door de Staat-NOS uitgezonden. Waarom niet? Van wie mocht de NOS die beelden niet uitzenden? Van zijn subsidie (580 miljoen euro per jaar) Broodheer de ’hofnar Rutte‘ en zijn Taxfree ‘Graai-King Willem’(Video).

TTIP-Obama’ is verleden week twee dagen door Europa (kosten 50 miljoen euro) gevlogen als een echte ‘War Mongol’ van de US wapenhandel industrie om al zijn corrupte EU Leiders op te stoken om Poetin te blijven boycotten en hun legers op Oorlog ‘s sterkte te brengen en de Mad Dog Trump en ‘Pedo- Sultan Erogang’(Video) te blijven steunen. Beter een US Mad Dog en een ‘Pedo Sultan’ dan een Russische ‘Capo di tutti capi Poetin’ met ballen, die weigert Obama zijn reet te likken was zijn afscheid’s motto als ‘TTIP President’ van de Elite-Gangsters van het US en EU Corporate Crime.

 

‘Mad Dog Trump’ nu al door de Knieën voor Obama & NATO.
Rutte gaf gelijk hysterisch gehoor(Video) aan Obama zijn oproep (orders) tijdens het VVD-misdaadgroep partijcongres. De ‘EU Graai-Leiders’ van de grootste landen onderleiding van de ‘EU-Führerin Merkel’ mochten voor de laatste keer hun ‘Darth Vader-Obama’ (Video) zijn reet likken tijdens hun laatste Galgenmaal. De ‘VVD-Valse nicht Rutte’ was niet uitgenodigd om Obama zijn reet te likken, maar dat had hij de afgelopen 8 jaar al zo vaak gedaan en dus daar had ‘TTIP-Obama’ FF geen trek meer in.

 Rutte wil krijgsmacht op oorlogssterkte tegen Poetin en voor Ongelijkheid en nog meer armoede(Video).

De corrupte  Amerikaanse president Obama en zijn corrupte Russische ambtgenoot Vladimir Poetin hebben zondag vier minuten met elkaar gesproken op de ‘Graai-top’ van de Aziatisch-Pacifische Economische Gemeenschap in het belang van het US Corporate Crime.

‘Derde Wereld Oorlog’ en honderd duizenden doden(Video) en 60 miljoen vluchtelingen is maar 4 minuten waard.
In het korte gesprek van enkele minuten in Peru lieten de twee presidenten Dictators weten dat het spijtig is dat er geen vooruitgang wordt geboekt bij het oplossen van de crisis in Oekraïne van Obama’s ‘Maffiabossje Poresjenko’ (Video)Ze lieten weten verder te willen werken aan de uitvoering van het vredesakkoord van Minsk. Daarin is onder meer opgenomen dat rebellen verzet’s strijders in Oost-Oekraïne en het ‘Neonazi-Oekraïense-leger en hun boss de CIA zich aan een staakt-het-vuren moeten houden. Ook zegden ze toe samen te werken aan een oplossing voor de burgeroorlog in Syrië en dat allemaal in 4 minuten?

Steve Brown aangevallen door ‘Hennis-DBB-politie’ en ‘GroenLinks-Provocateur’ Oekraïne manifestatie.

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s