Misdaad

Mail van Meineed plegende Peter R. de Vries torpedeert aanklagers in Passageproces

(van onze Wie Moord en neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Willem Holleeder(Video) gaat meineed bevestigen van Peter R. de Vries inQ5 Peter R de Vries “Passage-Liquidatie zaak”.Peter La Serpe: “Wie gelooft nog Peter R. de Vries, hij is de grootste beroeps leugenaar in Nederland en al jaren politie-informant”
Waarom en op welke titel heeft de rechtens vastgestelde ‘Maffiajournalist Peter R. de Vries’ van de Klaas Bruinsma misdaadgroep privé mail verkeer over ‘Kroongetuigen-Miljonair-Moordenaar Peter La Serpa’ met OM. Meestal helpt De Vries het OM en nu weer opeens niet. Wie kan er nog een touw aan vast knopen? U leest het antwoord hierna en nergens anders in de ‘Mainstream-Maffia- Media’:

Peter R. de Vries  is Bom(Video) onder Holleeder-proces. Voor de burger is het Strafbaar.Voor Peter R. de Vries niet(Video). Waarom niet?

Een zogenaamd uitgelekt mailtje waarin misdaadverslaggever Peter R. de Vries een bom legt onder het zogeheten Passageproces, overschaduwt vandaag mogelijk de strafeis in hoger beroep en dat is vreemd, want De Vries pleegde jaren geleden al straffeloos meineed in deze zaak in het voordeel van Willem Holleeder. Tien verdachten staan terecht voor hun betrokkenheid bij zeven liquidaties in de ‘Volks-onderwereld’.De verdachten krijgen vandaag van de twee aanklagers te horen welke straf tegen hen wordt geëist. In eerste instantie kregen ze verschillende vonnissen opgelegd, van vrijspraak tot levenslang.

P.R. de Vries pleegt straffeloos Meineed in de Passage liquidatie zaak.

 

‘Kroongetuige La Serpa liegt’ stelt de straffeloos meineed plegende Peter R. de Vries.Waarom?Het proces sleept zich voort sinds 2007 en gaat over zeven afrekeningen in – vooral – de Amsterdamse Volks-onderwereld en de kosten lopen nu al tegen de 50 miljoen euro. De mensen die terechtstaan, zijn volgens het Openbaar Ministerie opdrachtgevers, tussenpersonen en moordenaars en allemaal ‘bekende’ van de Vries en daarom is hun Peter R. de Vries altijd onschuldig aan wat dan ook. De liquidaties waarbij ze betrokken zouden zijn, speelden zich af tussen 1993 en 2006.Er was nog een verdachte, Ali Akgün, maar die werd eind 2014 in Turkije doodgeschoten. Op een andere verdachte, Sjaak B., werd begin vorig jaar in Panama een aanslag gepleegd. Hij overleefde die.

‘Lynch Journalistiek'(Video) Judas-Zussen Holleeder &Peter R. de Vries ten koste van Willem Holleeder.

 Peter R. de Vries €100Twee Moordenaars hebben met het OM een deal gesloten waardoor ze optreden als ‘Miljonair-kroongetuige’: Fred Ros en Peter la Serpe. Pikant is dat La Serpe vanuit zijn Tropische (safe house) Villa nog enig tijd columnist is geweest bij Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.Mede door de verklaringen van Ros en de Judas Zussen Holleeder arresteerde de politie eind 2014 top Kruimel-crimineel Willem Holleeder. Ook die zou bij criminele afrekeningen zijn betrokken. Een e-mail van misdaadverslaggever Peter R. de Vries, verstuurd naar het OM, doet nu stof opwaaien: hij stelt dat kroongetuige Peter la Serpe liegt. Waarom? Het OM zou een ‘enorme uitglijder’ maken, schrijft de Volkskrant vandaag, en zich baseren op ‘speurwerk van de koude grond’. Een deel van de mail kwam vorige week naar buiten via misdaadsite bondtehond.nl en dat is ook weer duister. Dat hun onderzoek niet deugt, zullen de aanklagers in de rechtbank Schiphol-Oost bestrijden. Ze zullen ook volhouden dat Peter la Serpe de waarheid spreekt en dat Peter R. de Vries weer eens liegt, maar dat zij hem niet peter-la-serpeecht kunnen aanpakken omdat hij al meer dan 25 jaar voor hun werkt als informant. In alle zaken is hoger beroep aangetekend. Dat begon in 2013 en nam tot dusverre 140 zittingsdagen in beslag, waarbij 130 getuigen zijn gehoord. De vonnissen worden volgend jaar verwacht, maar die kunnen wij u al vast mee delen: Alle verdachten worden veroordeeld, behalve Peter R. de Vries.

 

5 antwoorden »

 1. Krol de onbetrouwbare flapdrol zat recent aan de kijkcijfertafel van de rode miljonair, de laatste maakte Krol -gespeeld, in scene gezet of echt weet ik niet zeker, ik denk het eerste- boos door wat te zinspelen op het verleden van de 50+ man met name de pensioenpremie stortingen voor zijn mede werkers.

  ” Niks aan de hand” spreekt hij als een ouderling voor de gemeente en reageert geirriteerd naar de tafelheer. Terwijl we in alle dagbladen kunnen lezen dat het helemaal niet in orde is.
  Waarom denk ik dat het fake was? ‘Waarom vroeg J.P. niets over het onderhoud met Demmink? Wat is er geregeld tav het artikel dat in de Gay-krant zou komen en er nooit in is gekomen. Hoe is het geregeld tav de € 200.000.- subsidie die niet terug betaald hoefde te worden.

  Met mijn eenvoudig inzicht in het strafrecht zou hier toch een straf vervolging uit voort moeten komen.

  Deze vragen heb ik gemist aan de kijkcijfertafel, in plaats daarvan een aantal quasi bijdehante vraagjes en toespelingen die ik niet heel serieus heb genomen.

  Like

 2. AMSTERDAM – Ter gelegenheid van het zeventigjarig bestaan van COC Nederland heeft homo Willem-Alexander dinsdagmiddag gesproken met lesbiennes,ruttes, krols, homo’s, biseksuelen en transgenders over de problemen waar zij tegen aanlopen in de maatschappij en initiatieven om tot meer acceptatie en gelijke rechten te komen. De koning werd ontvangen van achter op het hoofdkantoor van de belangenorganisatie voor LHBT’s in Amsterdam.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.