Uncategorized

Noorse Royal ‘Pedo-VVD-Demmink-ring’ geschaakt. Schokkende misbruikzaak: zelfs baby’s misbruikt

( door Robert M. Stockmann – RHCE,Network Engineer – UNIX/Linux Specialistcrashrecovery.org  stock@stokkie.net en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR– ‘Pedo-Clinton’ was frequent flier on pedophile’s private jet ‘Lolita Express’(Video) Jean Paul Gebbenwith ‘Pedo-Duke Andrew’&‘Prince Pedo Claus’.  Niemand gearresteerd, want dat voorgaande valt onder de Globalisering van het ‘Vrije-Elite-Pedo-Verkeer’ van ‘TTIP-Obama’(Video) en zijn loopjongen Rutte.Was niet recentelijk de ex VVD Burgemeester Gebben en tevens Voorzitter van de landelijke Oranje verenging van ‘Graai -King Willem’ betrapt tijdens diensttijd op pedofilie(Video) met een te jonge Volkse hongerige meid en daarna hebben wij niets meer vernomen van deze schokkende pedo zaak van de kant van de VVD-Justitie van Minister ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’. Deze smerige Top VVD-er Pedo Gebben zit gewoon in het Luxe Wachtgeld te pedo-en. Tja, zo gaat dat in ‘Pedo-Elite-Schurkenstaat-NL’., alwaar de VVD ‘Godfather Rutte’ de (pedo)-Boss is. De Pervert Gebben staat wel op het “Elite-Gangster Billboard” en is deze week één van de ‘Graai en Naai Sterren’ die schittert in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir Salto2:

 

Stem van de Straat,afl.6: ‘Demmink-Kinderverkrachters’ gaan vrij uit onder Ard van der Steur.

RTL Beroepslijkenpikkers (Video)Albert Verlinde, John van den Heuvel en Peter R. de Vries Peter R. de Vries €100onthoofden Wilders.
Schokkende misbruikzaak: zelfs baby’s misbruikt:Noorse politici in omvangrijk Internationaal ‘Elite- pedonetwerk’ opgerold. Onder de verdachten zijn corrupte advocaten en politici en wat Royaals vergelijkbaar met de VVD ‘Demmink&Prins Claus-Pedo groep‘. Na jarenlang traineren van het onderzoek door de VVD-misdaadgroep oordeelde een ‘eerlijke’ Rechter natuurlijk dat hun ‘Pedo-Demmink-Kliek’ onschuldig was en is. Ook de Politie-informant en betaalde Wilders hater Peter R. de Vries heeft jarenlang zijn corrupte benen uit zijn Riool-lijf gerend om van de daken te schreeuwen dat Demmink( en hij zelf) onschuldig was en is.

Een van de  ‘Pedo-incest mannen’ wordt verdacht van het misbruiken van zijn eigen kinderen. De Noorse politie heeft een netwerk van Elite-pedofielen ontmanteld die op grote schaal kinderen hadden misbruikt. De Ard van der Steurgroep vergreep zich zelfs aan baby’s. Zo’n vijftig Noren zouden tot het netwerk behoren, twintig daarvan zitten inmiddels achter slot en grendel. Op grond van vastgestelde internetcontacten zouden nog zo’n 5500 pedo’s internationaal op de één of ander manier hebben deelgenomen aan het netwerk. Het is nog niet bekend of ook  Demmink,’Pedo-Bill Clinton’ en ‘Pedo-Duke Andrew’ zullen worden gearresteerd. Volgens de Noorse politie is het ontdekte Internationale ‘Royal-Pedonetwerk’ het grootste ooit in Noorwegen. Zo’n 150 terrabyte aan datamateriaal is daarbij in beslag genomen, waaronder films, foto’s en chatsessies.Delen daarvan blijken uiterst schokkend te zijn. Zo zouden er films in omloop zijn waarop kinderen zijn te zien die zijn vastgebonden en vervolgens misbruikt. Ook zouden kinderen tot seks met dieren zijn gedwongen. De vijftig mannen die tot het pedonetwerk behoren, zouden via het Dark Web – een deel van het internet dat slechts beperkt toegankelijk is – onderling afspraken hebben gemaakt hoe zij de in hoofdzaak arbeiders kinderen of wezen zouden misbruiken. Zo werd afgesproken dat het misbruik van zijn eigen kind zou filmen en dat vervolgens via het Dark Web delen met de andere leden van het pedonetwerk. Een ander zou hebben afgesproken hoe hij zijn toen nog Pedo Dukeongeboren kind zou gaan misbruiken.  Onder de vermoedelijke daders bevinden zich volgens de politie een  wat Royals, veel politici, een leraar van een basisschool en  politie-agenten.  Nee niet de corrupte  politie kliek van de ‘Graaier en Naaier ex Korpschef Bouman’, die toevallig ook deze week een  inktzwarte hoofdrol heeft in de Stem van de Straat. De politie kwam het netwerk op het spoor met de arrestatie van een 24-jarige Noor uit de stad Bergen die een klein meisje zou had misbruikt. Bij de gevonden software stuitte de politie op een lijst met5500 gebruikersnamen. De gebruikers wisselden onderling kinderporno uit. “Dit zijn daders die veel onderling contact hebben. Soms fantaseren zijn over kindermisbruik maar een deel daarvan is daadwerkelijk ook gepleegd”, aldus officier van justitie Janne R.Heltne die ervan uit gaat dat door het oprollen van het netwerk erger is voorkomen. “We zijn erin geslaagd om het misbruik te stoppen,maar of we de echte Royal  Elite pedo’s ook kunnen aanhouden is een andere zaak. Die worden zwaar beschermd van hoger hand”.

Noorwegen was toch altijd het beste jongetje in de klas van de European Royalty ? Heeft het volledig opengooien van deze zaak in Noorwegen te maken met de volgende agenda? International Policing Protocol: Don’t Link Terror Attacks to Islam or ISIS,August 28, 2016 :http://theinfounderground.com/smf/index.php?topic=21973.0 .Noorwegen staat namelijk op de lijst van EU landen die EU Protocol No. 12 niet heeft ondertekend …

 

 

19 antwoorden »

  1. Gebeurt verdacht veel in al die monarchieën in NW-Europa. Het fijne kom je toch nooit te weten, want privé, staatsbelang, archief achter slot en grendel voor 200 jaar en meer van die heerlijke voor de fine fleur gecreëerde “escapes”. Maar oh wee, als ’t de gewone man betreft: is ’t plotsklaps speerpuntenbeleid v/h OM. Als je je vriendin aan gort hebt geslagen=misdrijf,komt er ’n mediation babbeltje voor Royal ass lickers.

  2. In 1999 werd het Rabo Wielerplan 2000 onverwacht verlengd tot 2003[7]. De doelstelling om binnen enkele jaren tot de vijf beste ploegen van de wereld te horen, was namelijk al geslaagd. Vanuit een soortgelijke tevredenheid verlengde de sponsor het contract daarna nog enkele malen, met wel steeds hogere doelen. Bij de aankondiging van de verlenging in 2001 werd gespeculeerd over het halen van de ‘hoofdprijs’: het winnen van de Tour de France. In dat kader moet ook de aankoop van de Amerikaanse ronderenner Levi Leipheimer worden gezien.[8]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s