Klasse justitie

Ex-KPMG-Topvrouw ontmaskert Accountant-Gangsters als ras VVD-ers.

( van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Weer een Corrupte Rechter betrapt(Video)  bij Fraude-ruzie ‘KPMG-Wiebe CnossenMisdaadgroep’.
Corrupte Accountants willen maar niet leren van hun misdaden en Witwas paktijken en dat is wel te begrijpen want de Top zijn op een paar na allemaal lid van de ‘VVD-misdaadgroep'( Zie: Crime Top 80 lijst VVD-ers) en zij komen er keer op keer straffeloos mee weg. De tucht van de markt die misdaden zou moeten afstraffen werkt niet. Nou, wie had dan nou gedacht?  Dat concludeert registeraccountant Martine Frijlink, voormalig bestuurder en partner bij grote ‘Misdaad- accountantskantoren’. De verwachting is dat zij voor haar zeldzame eerlijkheid en moed zal eindigen in de Bijstand en mogelijk zelfs op straat zoals zoveel klokkenluiders die haar voorgingen.

KPMG-misdaadgroep’ van ‘PvdA Boef Wouter Bos’ voor het hekje over intern Doofpot Rapport.
wouter bosIn een interview met Follow the Money constateert Frijlink, ondanks alle beloften van de kantoren, in de praktijk veel te weinig verbeteringen te zien. De sector kwam in opspraak door een serie misdadige Witwas praktijken en fraudezaken al dan niet uitgevoerd op de’ VVD- Witwas Zuidas’.De gepubliceerde uitspraken op FTM van Frijlink, die ‘het geweten van de sector’ wordt genoemd, komen een dag voor het grote accountantscongres van de Misdaad brancheorganisatie NBA in de RAI.In 2014 constateerde de toezichthouder AFM dat 45% van de controles door accountants niet goed genoeg waren. Na een rits misdaden volgden uiteindelijk miljoenenboetes voor de grote accountantskantoren, maar niet een dag cel.

NBA kwam met Nep en Fop maatregelen. Dijsselbloem en AFM blij. Misdaadgroep-NS’ vervolgd voor ‘Fraude-aanbesteding’. Ontspringt Dijsselbloem vervolging.
Beroepsorganisatie NBA kwam met wat ‘Nep en Fop-maatregelen om controles te verbeteren.De ingrepen waren ook bedoeld om het gedrag van de financieel specialisten Gangsters te veranderen.Frijlink, bij KPMG Roger van Boxtel NSdestijds lid van de raad van bestuur als hoofd Quality, Risk Management & HR, verwijt de Misdaad-sector nu te weinig verbeteringen door te voeren. Ze ziet dat de aloude nederigheid en focus op de kerntaken in de accountancy wereld is verdwenen na  een reeks van misdaad schandalen bij alle grote kantoren, PwC, KPMG, EY en Deloitte, eerder onder andere onthuld door De Telegraaf en de “Panama-Papers”, maar voor al door ons Volksnieuws uit Amsterdam-Noir. Soms bleken de corrupte Accountant-Gangsters ook actief als ‘Maffia-vastgoedspeculanten’ met hun hoofdkantoren en zwarte sponsors  van de VVD.

Fraudes worden tegen betaling gemist en ‘bonnetjes’ kunnen naar goed VVD gebruik zogenaamd niet worden gevonden.
De financieel specialisten misten bij grote bedrijven opzettelijk serie boekhoudfraudes of ontdekten die opzettelijk te laat nagelang wat de cliënt wenste. De misdaden en boetes maakten dat de hele accountants Misdaad-wereld onder een vergrootglas van de blinde waakhond AFM en het corrupte ministerie van Financiën voor de Rijken van de PvdA ‘Gluiperd Dijsselbloem’ is komen te liggen. En daar lachen zij zich helemaal slap om! Pikant is het dat Dijsselbloem zelf ook fraudes afdekt zoals bijv. bij de NS-misdaadgroep en het criminele Taxfree Koninghuis en opzettelijk te laat of nooit verantwoording aflegt.Van gezaghebbend Witwassers werden accountants ordinair Tuig van de richel ontduikers van regels,,De ambitie is niet eens meer dan het voldoen aan de door de beroepsgroep zelf geformuleerde controlestandaarden en regels”, aldus Frijlink tegen FTM.

Accountants en VVD-ers hebben geen Geweten: Kijkt u maar eens naar het “Elite-Gangster Billboard” hoeveel er op staan:

De Stem van de Straat” wijst Transparency-NL en Tweede Kamer op “Elite-Gangster Billboard”.

Erik Wiebes trots: Nederland grootste belasting en Pedo’s paradijs van EU.

 De Telegraaf meldde hoe Frijlink in 2014 vertrok vanwege een ‘verschil van inzicht’ over het misdadige beleid en gebrek aan steun van het AFM en Dijsselbloem. Het ‘geweten van de Misdaadsector’ werd aangetrokken door EY om die organisatie te vernieuwen. Ze vertrok daar al snel want ze zag dat het een grote Witwas bende was die er op los fraudeerde als of het normaal was en daar straffeloos mee weg komen . Ook Justitie van de VVD Minister van Klasse Justitie ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ kijkt altijd bij deze ‘Elite-Gangster fraudeurs’ de ander kant op. Wij hebben het voor 100 % gesubsidieerde Transparency-NL uitgenodigd in het licht van het voorgaande en het “Elite-Gangster Billboard” om hun standpunt uit te leggen in “De Stem van de Straat Amsterdam-NOIR”( 200 duizend Kijkers)  voor de uitzending van a.s. maandag dat de Nederlandse Machthebbers en hun bestuurders niet structurele corrupt zijn en daar straffeloos mee wegkomen.

9 antwoorden »

 1. En dan deze nog maar even , als het over de
  veeveedee&geld gaat.
  Mart Rukke haalt voor 100.000.000,- aan op –
  – drachten binnen in de Gordel van Smaragd.
  Waarmee maar weer eens de overbodigheid
  van Wimmie von Amsberg bewezen lijkt.

  Like

  • Wat voor opdrachten ? Een bierbrouwerij van Heineken op Bali ?

   De dump van onze afgeschreven Starfighters voor een vriendenprijsje ?

   Eerder kochten ze in Djakarta onze verroestte voorraad Leopard tanks op.

   Like

 2. De Big 4 zijn gewoon veel te groot, zitten in ieder land en hun zogenaamde Chinese muren bestaan niet. Denkt U heus dat ’n kantoor in NL ’n vette klant laat schieten als hun intern kantoorsysteem aangeeft dat er ’n tegenstrijdig belang is met ’n andere klant van bijv. ’t zelfde kantoor bijv. in Australië? Natuurlijk niet. Ook verlenen ze volop juridische diensten in de adviessfeer, terwijl de kerntaken toch op accountancy gebied zouden moeten liggen. De adviespraktijk is gewoon te profijtelijk om deze zomaar te (kunnen) laten schieten. Maar volgens de VVD heft de markt altijd gelijk en klaar is Kees. Gewoon splitsen in te behappen brokken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.