Elite -Pedofielen

Ex Politieman-‘Graai&Naai-Pedo-CDA-Wethouder Klink’ in Wachtgeld voor rechter om ontucht.

(van onze Elite-Pedo-VVD Klasse Justitie redactie)

eeuwit-klinkAMSTERDAM-NOIR- Publiceerde wij gisteren nog een artikel dat een ‘Mega-Elite-Pedo’(Video) netwerk in Noorwegen is opgerold en de cel in is gesmeten moeten wij vandaag al weer constateren dat in Nederland Elite-Pedo’s straffeloos hun gang kunnen gaan en zelfs kunnen genieten van het Wachtgeld. Is dat ‘Pedo-Klasse Justitie’ van de VVD-misdaadgroep? Oordeelt u zelf: Voormalig ‘Graai en Naai Pedo-wethouder Eeuwit Klink’ van Gorinchem zit al tijden vorstelijk in het Luxe (Video) Wachtgeld en heeft nog geen minuut in de cel doorgebracht staat vrijdag voor de rechter op verdenking van ontucht met een destijds net zestienjarig Volks meisje dat geen keus had omdat zij in een Bijstand gezin moest zien te overleven.

‘Pedo-Klink’ stapte in mei van dit jaar plotseling op en verdween als een dief in de nacht zoals gebruikelijk in gerard-bouman“Banana-Fraude-Nederland” het Luxe Wachtgeld in. Hij voerde ‘privé-omstandigheden’ aan als de reden voor zijn onverwachte vertrek naar het buitenland en wenste daarop verder geen toelichting te geven. De ex politieman  was op dat moment nog maar negen maanden ‘Graai en Naai Wethouder’ namens het CDA in Gorinchem. Voor zijn wethouderschap werkte Klink bij de  corrupte nationale politie en was dikke maatjes met de ‘Graai en Naai ex Korpschef Bouman’ en de sodomie Liefhebber Ard van der Steur. Hij had een terugkeer Graai en Naai garantie gekregen van Bouman en van der Steur, maar heeft daar geen gebruik van gemaakt. Dat zorgde in de Gorkumse gemeenteraad voor de nodige beroering, omdat hij wel een beroep deed op de wachtgeldregeling waar hij maximaal twee jaar( geen )recht op heeft. Hierop regardeerde als door een wesp gestoken de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ en waarschuwde de Gemeenteraad en alle burgers met hun tengels van Klink af te blijven:

 

 

 

De ontuchtige ‘Pedo-handelingen’ dateren van anderhalf jaar geleden, maar daarvan is pas begin dit jaar aangifte gedaan. Klink laat in een reactie weten te erkennen dat zich het één en ander heeft afgespeeld, zoals cocaïne gebruik met het minderjarige Volkse meisje, maar haar niet in haar anus te hebben geneukt en haar ook te eten heeft geven ,,Ik betuig daarom spijt aan de jongedame die hiervan aangifte heeft gedaan en andere betrokkenen die ik schade heb berokkend of heb gekwetst en ik heb er wel van geleerd dat ik mij niet moet laten pakken.” De ‘Kul-strafzaak’ bij de rechtbank in Rotterdam wordt vrijdag nog niet inhoudelijk behandeld. Klink heeft aangegeven volledige openheid van zaken te willen geven. Wel achter gesloten deuren via Skype, want hij zit in het buitenland heeft gedreigd een boekje open te doen over Bouman en Van der Steur. Wij hebben Klink in ieder geval op het “Elite-Gangster Billboard” geplaatst tussen zijn (Pedo)- ‘Bestuur-Gabbers in crime’.

 

11 antwoorden »

  • Chemtrails is gestart in de Engelssprekende westerse landen.

   In 1999 werd de hele USA er al mee bedekt. Het is ondermeer gebruikt om reptielachtige wezens die diep onder de grond leven bij Amerikaanse legerbases te beletten naar de oppervlakte te komen.

   Later is het voor nog veel meer doeleinden benut o.a. vergiftiging, weermanipulatie en mind-control.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.