pvda

Samson en Asscher bekennen kleur en rijden scheve schaats tijden lijsttrekkers verkiezingen

AMSTERDAM-NOIR-Boegeroep voor VVD loopjongen Asscher van Samsom ‘s corrupte samsom-ruttevolgelingen(Video) tijdens lijsttrekkers verkiezing bijeenkomst.

De PvdA-hoertjes worden steeds wanhopiger er gaan nu zelfs openlijk een VVD scheve schaats rijden om aandacht te trekken. ‘Imam- Samsom’ en ‘NSB-er Asscher’, in strijd om het ‘Nep en fop lijsttrekkerschap’ van de PvdA, treffen elkaar zaterdag op het ijs van de Leeuwarder Elfstedenhal en gaan daar de ‘VVD-scheve- schaats’ rijden in de hoop om weer vier jaren Rutte en de VVD-misdaadgroep( Zie: Top 80 Crime lijst VVD)van dienst te zijn.

Samsom en Asscher zijn dezer dagen in een reeks ‘Nep en Fop lijsttrekkersdebatten’ verwikkeld. Ze doen daarbij Diederik samsom vliegend tapijteen aantal plaatse aan met geselecteerd corrupt ‘Jaknikkers-PvdA’ publiek, woensdag is Leeuwarden daaraan toegevoegd. De twee Oplichters en arbeiders verraders ‘Lood om oud IJzer Samson en Asscher’ gaan zaterdag vanaf half twaalf op de schaats, daarna om half een is er een ‘koek-en-zopie’- Zotten en debielen debat. Dat gebeurt in Crystallic. Beide gebeurtenissen zijn openbaar, laat medeorganisator psychiater Hein de Haan van de Leeuwarder PvdA-idiote weten.

6 antwoorden »

  1. Valt mij op dat Samsom opeens geen stropdas draagt.

    Hij denkt hiermee natuurlijk een “links” imago op te bouwen, links van ASScher.

    Bij de Bilderberg-partijdagen zit Samsom natuurlijk weer strak in pak, naast onze Burger King Willy, Bill Gates, Henry Kissinger en David Rockefeller.

  2. Mag lijden dat er een scheve schaats over die gasten heen gaat daar. Stelletje vieze zakkenvullers en tuig van de richel die het zijn. Je kan nog net hun touwtjes niet zien hangen, stel politieke marionetten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s