koningshuis

Liegende Rutte luncht met Belgische ‘Graai-King’ op kosten van Jan met de Pet.

(van onze  Staatsgeheimen Royal reis redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Ook de Verkeersvliegers boos op ’VOC-Syfilis-Koninklijke Familie’ en ‘Royal-kofferdrager Koenders’.
mark-rutte
Maar volgens de Staats-NOS is het NL Koningshuis immens populair en het Belgische niet, ondanks dat Prinses Amalia de jongste  en grootste ‘Zakkenvuller-student’ ( 4000 euro per dag Taxfree)  is van de Wereld en haar Belgische leeftijdgenoot zelf haar studie moet betalen.  Minister-president ‘Hofnar Rutte’ heeft dinsdagmiddag de Belgische koning Filip ontvangen op het Propaganda ministerie van Algemene Corrupte Zaken aan het Binnenhof. Daarna gingen ze uitgebreid gratis en luxe lunchen in de Ridderzaal alwaar Rutte loog dat er rook aan zijn oren kwam, waarbij ook de vrouw van Filip, koningin Mathilde, koning Willem-Alexander en koningin Máxima en prins Constantijn een hapje en een slokje mee aten en dronken. Grote Royaal LOL: Het hele middeleeuwse Kermis gebeuren heeft tot nu al meer dan 3 miljoen euro gekost aan hotels, etentjes en luxe bewaking en god man weten wat nog meer. In Amsterdam bij het Okura Hotel en elders kon de hele Royal stoet met wel 40 motoragenten en aanverwante bewaking waar worden genomen alsof er geen crisis is voor ‘Jan met de pet’ en Amsterdam van de Royals is.  Armoedzaaiers en Homeless zwervers werden op grote afstand gehouden door de politie , want Rutte wilde de pret van zijn Royal ‘Graai en Naai gasten’ niet drukken.

Ook corrupte startende VVD-ondernemers uit België en Nederland schoven aan aan de gratis lunchtafel. Zwervers en  Homeless peoples waren niet welkom en waren aangewezen op hun vaste vluinisbakken. Dat was een idee van Rutte, die hiermee brak met een lange traditie uit het feodale middeleeuwen dat armen ook wat etensresten werden toe gegooid door Royals. Meestal werden er vooral corrupte oud-politici en Haagse Graai- bestuurders voor uitgenodigd, maar nu gaf hij de lunch het karakter van een ‘ meedogenlozen en gewetenloze netwerk-lunch’, waarbij de (VVD)-‘Graai-ondernemers’ elkaar konden ontmoeten.

,,Innovatie van beroven van ‘Jan met de Pet’ en samenwerking als een misdaadgroep is het thema”, aldus Rutte in zijn tafelrede. De rest van de wereld ziet Nederland en België al als één Misdadige Elite Graai-regio, bralde Rutte. Samenwerken van de Royals en hun Elite kan de regio en kracht van beide landen versterken voor de ‘Ultra-Rijken’ was zijn boodschap. Wallonië mocht daarbij niet worden vergeten, aldus de premier Hofnar. ‘Graai King Filip’, inmiddels dronken van al dat gratis gezuip sloot zich aan bij die gedachte. Koningin Mathilde ging even privé winkelen voor een paar tonnetjes met koningin Máxima. De massa werd wijs gemaakt dat zij in Amsterdam en Den Haag keken bij projecten die worden ondersteund door het Oranjefonds. Alsof het die twee Royal Golddiggers wat kan schelen hoe het de gewone man vergaat.

5 antwoorden »

  1. Dat gaat lekker met die collectieve koninklijke waan.
    Volgens de peilingen zijn nederlandse piepeltjes nogal begaan met dat
    duits argentijnse nepzooitje . Waarschijnlijk zitten die zelfde piepeltjes
    nog steeds te wachten op de verkiezing van Hilaria Cleunton die volgens
    de peilingen ging winnen .

  2. In België wordt ’t Koningshuis steeds impopulairder, mn in Vlaanderen. Schijnt immer nog ’t NLs niet machtig te zijn, alhoewel die taal door 60% v/d bevolking wordt gesproken, Brussel niet meegerekend dat officieel 2talig is. Albert is voor de Rb gedaagd door ’n buitenechtelijk kind dat hij weigert te erkennen. De broer v/d Koning is ’n 1/2 gare (of juist niet!). Ze naaien en graaien zich 3 slagen in de rondte en zwaaien wat naar ’t gepeupel.De Belgische Coburgs zijn zeer verwant aan de Engelse Royals, ook Duitse Coburgs. Bismarck noemde hen in de 19de eeuw al ” de dekhengsten van Europa”. Die reputatie hebben ze hoog in ere gehouden, Bernhard was er -kennelijk- door geïnspireerd en wilde ’t record buitenechtelijke kinderen op z’n naam hebben: in ieder stadje ’n ander schatje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s