Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

De Kerst & Vries Schow rondt de NL Dak en Thuisloze van de Elite en hun hulpverlening.

( van de Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Voorbeschouwing aflevering 17 a.s. maandag Salto2 ,23.00 uur.
Het vriest dat het Burgemeester Eberhard van der Laankraakt en we lopen weer tegen Kerst aan. De Tijd dat alle instellingen die belast zijn met opvang van Dak en thuislozen weer in de Mainstream Media in het zonnetje worden gezet. Maar het is ook de tijd dat alle bekende ( corrupte) politieke ambtsdragers  de deur plat lopen bij de Dak en thuislozen centra’s om te laten zien hoe menselijk ze wel niet zijn. Zelfs de grootste ‘BN- Hoer Beau van Erven Dorens’ van NL  loopt huilend en snikkend (video) de laatste weken door de Amsterdamse Straten te zeulen met Dak en Thuislozen onder zijn arm. Maar daar trapte zelfs Burgemeester Van der Laan niet in tot groot ongenoegen van de narcist Beau. De rest van het jaar zien we ze niet meer bij de Dak en thuislozen en liggen ze weer met zijn alle op straat en kraait er geen haan na!

Geen Woning, Geen Kroning: ( jaren zestig) Boete voor gemeenten van Plasterk(Video) die te weinig asielzoekers huisvesten, maar Dak en thuislozen al 25 jaar op straat.

Er zijn 40 duizend geregistreerde NL Dak en Thuislozen. In drie maanden tijd hebben Rutte en Asscher met hun criminele Burgemeester 40 duizend zogenaamde Status houders ( Vluchtelingen) aan een woning geholpen, wat wij ze gunnen. Het voorgaande is een feit dat als het gaat om NL Dak en Thuislozen de politieke ambtsdragers nog niet in 100 jaar is gelukt. Maar hoe zit het met de Dak en thuislozen mensen die een Nederlands paspoort houden? Die liggen al meer dan 40 jaar op straat en worden alleen maar met Kerst en als het vriest dat de mussen uit de boom vallen even in het Media-zonnetje gezet. De rest van jaar worden zij medogenloos vervolgd door de Politie en de gerechtelijke macht:

Maar ook aandacht voor : Zijn Deurwaarders Tuig van de richel in dienst van het (VVD&PvdA)- Groot Kapitaal. VVD-misdaadgroep van Rutte: Bescherm onze aasgieren Deurwaarders.

jeroen-wijngaardenWij hebben als gast een zeer moedige persoon die alle spectrums als Dak en thuislozen zelf aan de lijve heeft ervaren. En haar Horrorverhaal klinkt als van een persoon uit bijv. de sloppen van Bangladesh die verzeild is geraakt in een web van het ‘Kafka- proces’.Waar komt toch de agressie vandaan tegen de ambtenaren en hun politieke bazen? Dat ziet u in de komende Stem van de Straat Amsterdam-Noir.

 

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s