Misdaad

Banenbeleid van Asscher een ‘VVD-misdadig’ ‘PvdA-Slaven-Ramp’.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangsters redactie)

AMSTERDAM-NOIR-PvdA Eerlijk Delen: Polen onderbetaald in pluimveesector en ‘Roemenen-bas-van-t-woutSlaven’ in Rotterdam.
Het arbeidsmarktbeleid van minister Lodewijk Asscher (aSociale Zaken) is mislukt en grenst aan het misdadige. Dat brallen ze nu opeens in de voor het merendeel corrupte Tweede Kamer, nadat ze eerst de wet hadden goed gekeurd. En nu het volgend kabinet terug naar de tekentafel sturen om de grote onmenselijke problemen op te lossen. Tja, zo gaat dat in “Banana-Fraude-Nederland” met de Verkiezingen in zicht: eerst goedkeuren en dan opeens weer afkeuren. Pure verkrachting van de democratie en het Volk.

VVD-Misdaadgroep: Schrap studie die mensen mondig, sociaal en intelligenter(Video) maakt zonder kans op Slaven-baan.

Hans de Boer en Mark RutteVolgens vakbond FNV heeft het beleid van de PvdA-er ‘NSB-er Asscher’ niet kunnen verhinderen dat de ‘Slaven-flexibilisering’ van de arbeidsmarkt volledig is doorgeslagen in het voordeel van de uitbuit VVD-Ondernemers . „Werknemers, zzp’ers, uitzendkrachten en buitenlandse krachten worden tegen elkaar uitgespeeld als Labbenkakken”, stelt vicevoorzitter Ruud Kuin van de FNV. De VVD-Boss van de PvdA-hoertjes zou de nieuwe ontslagwet het liefst geheel van tafel halen(kuch), terwijl de VVD net zo verantwoordelijk zijn voor die Slavenwet als hun loopjongen Asscher zo niet meer! „Gummen en opnieuw beginnen”, aldus  de hypocriete en doortrapte VVD-Kamerlid ‘Gangster Bas van ’t Wout'( zie:Top 80 Crime Lijst VVD) tot na de verkiezingen. En dan blijft alles bij het oude of afhankelijk van de uitslag wordt het nog erger voor de arbeiders als het aan de VVD-misdaadgroep van ‘Don Corleone Rutte’ ligt.

Categorieën:Misdaad

Getagd als:, ,

6 antwoorden »

 1. Weer zo een zelfvoldane grafkop met zijn armpjes over elkaar met zo een ~houding van kom maar op.Sta je toevallig in de kroeg ofzo naast zo een kwal dan wil ik het nog wel eens zien of hij dezelfde houding zou hebben…..Ik denk dat die laffaard gelijk de politie belt.Rat en stuk onderkruipsel!

 2. Schijnbaar hebben deze jongetjes de peuterklas nog niet succesvol doorlopen?
  Duimzuigen een zware onvoldoende, liegen en bedriegen er lustig op los?
  Hebben het hele sociale beleid met behulp van Sint-Rutte tot een debacle gemaakt?
  En deze peuters denken ermee weg te komen, dat zij het zijn die de VEEGPIETEN geintroduceerd hebben?

 3. Zo doorzichtig als wat. De juridische positie v/d wn is zwaar aangetast, cq uitgehold. Dat doen ze in Frankrijk wel anders. Daar gaat men de straat op; in NL wordt alles klakkeloos aanvaard. Zekerheid kun je naar fluiten met al die contracten voor bepaalde tijd. De oprot premie is aan banden gelegd. De wet Normering Topinkomens is zo lek als ’n mandje. De RvB en RvC weten hun weg nog altijd te vinden. Gewoon ff directeurtje worden v/e dochter in ’t buitenland en je salaris+emolumenten daarnaar overhevelen. Kraait geen haan naar. Je doet ’t immers toch voor de expansie en globalisering v/h bedrijf? Die trucs kent ieder1 behalve de TK. Alle arbeiders dienen op de PVV te stemmen, verraden als ze zijn door de Plee v/d A en VVD. Nu de crisis voorbij schijnt te zijn, kunnen die maatregelen toch ongedaan worden gemaakt, maar nee dan blijven ze dus gehandhaafd. Geef de Fransozen groot gelijk. Wat ze van je afpakken, krijg je nooit meer terug.

 4. Op normale dagen werken er in dit distributiecentrum alleen al voor bol.com – Docdata werkt onder meer ook samen met De Bijenkorf – tussen de 400 en 800 mensen. Nu, in de piekperiode voorafgaande aan Sinterklaas en Kerst, loopt het personeelsbestand tijdelijk op tot 1400. ‘We werven ze vooral via uitzendbureaus’, zegt Jacqueline van den Heuvel van Docdata.
  Ogenschijnlijk lijken al die werknemers – onder wie veel buitenlandse -precies te weten in welke doos ze moeten graaien om de verwerking van bestellingen zo vlotjes mogelijk te laten lopen. De productielijnen binnen het distributiecentrum omschrijft Van den Heuvel als ‘ingenieus’ en ‘hogere wiskunde’. Waarbij de automatisering nog niet tot in extremis is doorgevoerd en ‘pickers’ (jargon voor een deel van de langs stellages snellende personeelsleden) onontbeerlijk zijn om bij extreme pieken snel op te kunnen schalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s