president Obama

Ook Bob Dylan laat President ‘TTIP-Obama’ stikken.

 (van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘TTIP-Obama’ de grootste fan van ‘War Mongol Hillary Clinton’ is volledig obama-legacydoor de mand gevallen als President van het Corporate Crime.
De Nobelprijswinaar Bob Dylan gaat hij niet naar de Duivelse ceremonie van president ‘Master of War Obama’ in het Witte Huis. Dylan laat weten aan de Obanam ‘if you want to live on the Top of the Hill be ready to Kill’.

‘TTIP-Obama’: ’Trump, stop met zeuren zoals de armen aan de Foodstamps doen’( )

 Op woensdag 30 november organiseerde de moreel complete failliete president een evenement om Amerikaanse Donald Trump, PopeNobelprijswinnaars te eren, maar dat liet Bob Dylan graag aan zich voorbijgaan.”Helaas zal Bob Dylan niet naar het Witte Huis on the Hill komen vandaag. Dus iedereen kan ontspannen”, liet de woordvoerder van Obama weten. Wel feliciteerde de hypocriete Obama prijswinnaar Dylan via Twitter. “Felicitaties aan één van mijn favoriete dichters, Bob Dylan, voor een welverdiende Nobelprijs”, liet hij weten. Wat hij niet liet weten is dat hij dan wel een grote bewonderaar is van Dylan, maar er als mens niets van Dylan zijn songs heeft opgestoken, gezien het feit dat hij maar liefst zeven oorlogen aan het voeren is en niks tegen de extreme armoede en ongelijkheid in de US heeft gedaan en Volks Helden als Edward Snowden voor levenslang achter de tralies wil hebben. Allemaal redenen  dat de US en de Wereld nu zit opgescheept met ‘Mad Dog Trump’ de Kruisengrijper en ‘Mega-belasting-ontduiker’ als ‘Freak-President’.

 

De Zweedse Academy die de prijs officieel uitreikt liet al weten dat Dylan niet aanwezig zal zijn bij de feestelijke Mark Rutte Toppersceremonie op 10 december. Reden voor zijn afwezigheid zouden ‘eerder gemaakte afspraken’ zijn. Wel wordt van de zanger verwacht dat hij een Nobellezing geeft binnen zes maanden na de uitreiking van de prijs en dan kan Obama en zijn corrupte ‘Elite-EU- loopjongens’ zijn borst nat maken. Rutte wilde ook weer eens in de belangstelling staan en liet weten dat hij en zijn moeder nooit een fan van Dylan te zijn geweest want zijn teksten zijn gewoon te moeilijk, maar wel al jaren  een grote fan van de ‘Pulp-songs’ (of reet) van Gordon en de Toppers.

 

 

 

7 antwoorden »

 1. Die Obomba heeft natuurlijk die Nobelprijs gekregen omdat hij een nep-moslim-neger is. Politiek correct.

  Na 2016 mag Obomba weer voor Zwarte Piet spelen, samen met Humberto Tango.

  Zie ginds komt de stoomboot……

 2. Gezellie hoorrr ! Die neuzelende jodeljongen .
  De diepzinnigheid van waarheden als koeien verkopen .
  Tijden veranderen niet&nooit, hooguit omstandigheden.
  En dat antwoorden in de wind wegblazen ,ach gut , niet
  goed geluisterd ? windkracht 80 ? verkeerd gecommuniceerd ?
  Net zo fake als zijn naam die Zimmermann. Daar kan de paapse
  paus mooi bij ook zo een ,mondiale oplichter die voor veel geld goeie
  bedoelingen verkoopt. En wat Bob betreft . . . Dylan Thomas , ja dan
  heb je het ergens over. Blonde on Blonde, daarna niet of nauwelijks .

  • Ter aanvulling nog een gezellig WWW weetje :
   peerke
   I’ve always thought that Bob Dylan just named the album after himself: Blonde On Blonde.
   The Dutch writer Jan Kreemer “Ik Jan Kreemer”), who lived at the Chelsae Hotel, around the time Bob and Sara had a room there, once stated that Bob asked him: “What rhymes on Blonde?” He couldn’t find anything else than “Blonde”.
   Has anyone ever heard some other explanation?

 3. Pingback: Silvia's Boinnk!!!
 4. Dat dachten veel Afro-Amerikanen, “Times are a changing”, 8 jaar geleden toen Obama in ’t WH trok. Zou ’t Zwarte Huis worden. Nou, mooi niet. Obama is niet anders dan ieder andere blanke President. Macht corrumpeert. Heeft voor de zwarte niets ondernomen om z’n lot te verbeteren. Is heel de dag op de golfbaan. Past zich zo goed aan de blanke aan, dat ie in wezen nog “erger” is. De teleurstelling kon dus niet groter zijn. Laat ie ophouden met lyrisch te zijn over Dylan. Tijden zijn niet veranderd onder zijn bewind. Integendeel. Wanneer wordt Gordon in Stockholm voorgedragen? Zijn teksten zijn lyrisch en van grote poëtische waarde, bijv. tegen ex- schandknaapjes, die hem/’t niet meer trokken: “Ik pis en schijt op je graf,reetkever”. Zo’n prachtig en beeldend taalgebruik, wereldlitteratuur!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s