Uncategorized

Meldpunt discriminatie vindt Discriminatie Homo’s door Baardmannen Oké. Maar Wilders zaait haat!

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-MiND is het landelijke meldpunt voor strafbare,discriminerende uitingen mark-rutte-geert-wildersop internet tegen Moslims en Zwarte Piet. Het meldpunt internet discriminatie is in 2013 opgericht op initiatief van het ministerie van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie en het ministerie vanaf aSociale Zaken en geen Werkgelegenheid. MiND is duister ondergebracht bij NL Confidential (voorheen Stichting M.). Het heeft de juridische vorm van een duistere ‘Witwas-kerstboom-BV’. En wij konden voor het eerst niet achterhalen hoe nou precies de vork in de steel zit op het internet en wie wat vangt en zijn zakken vult. Een begroting was niet te vinden. Wel konden wij de leden van de Raad van bestuur achterhalen en die zijn weer zoals gebruikelijk het neusje van de zalm van de Ratten in pak, te weten: de heer M.A. van Straalen; voorzittervoorzitter Koninklijke Vereniging MKB-Nederland,de heer L.J.H.M van der Grinten algemeen directeur Koninklijke Horeca Nederland,mevrouw mr. E.G.M. Huyzerpolitiechef Eenheid Noord-Holland,de heer mr. drs. C.W.M. Dessens; penningmeester voormalig DG Rechtshandhaving, ministerie van Veiligheid en Justitie
voormalig DG Energie, ministerie van Economische Zaken,de heer E. Riks directeur Toezicht, tevens plv. hoofd Inspectie Veiligheid en Justitie
ministerie van Veiligheid en Justitie,de heer drs. S.H.A. Kernkamp CEO Nationale Nederlanden Schade & Inkomen.Het word hoogtijd dat iemand van de Tweede Kamer deze duistere subsidie vreter meldt bij de FIOD en een onderzoek eist.

‘Partij Führer Jan Roos’ gaat voor hongerdood Bijstandsgerechtigde en onderzeeboot voor Bontes .

 

jan-roos In de Tweede Kamer wordt met afschuw gereageerd op een standpunt van het Meldpunt Internet Discriminatie (MiND). MiND vindt dat negatieve uitingen over homo’s door moslims in de context van het geloof moeten worden gezien, maar als Wilders Minder, minder Marokkanen roept is dat haat zaaien en discrimineren(Video) en moet dat niet in de context van zijn PPV geloof worden gezien en wordt hij vervolgd door het ‘VVD-OM’. Wie het nog snapt mag het ons uitleggen.Voor de reactionair kaalkoppen Kamerleden Joram van Klaveren en ‘Admiraal Louis Bontes’ , die nog niet zolang geleden de dood aan de Bijstand gerechtigde verklaarde middels hun nieuws ‘Führer Jan Roos’ is deze reactie op een discriminatiemelding fout en onacceptabel. Zij stelden donderdag vragen aan de corrupte ministers van Klasse Justitie en aSociale Zaken nadat website ThePostOnline het standpunt van MiND had gepubliceerd. Volgens de twee ‘Kaalkoppen’ Kamerleden stelt MiND dat gewelddadige homohaat mag op grond van de islam. Het oproepen tot geweld van de Baardmannen zou geen probleem zijn als dat gebeurt vanuit de islamitische levensovertuiging. De witte kaalkoppen zwegen maar even voor het gemak over hun Haat zaaien tegen Poetin en de Bijstandsgerechtigden. Zo willen zij de hongerende Bijstandsgerechtigden laten opdraaien voor de kosten van een Vliegdekschip dat dan kan worden ingezet tegen Poetin.

’Zaak voor de discrimineerde VVD-Doofpot-OM ’van de ‘Mega-subsidie-Fraudeur Ard van der Steur’ (Van der Steur jatte 400 duizend euro).
Dit soort zaken hoort altijd thuis bij het  corrupte ‘VVD- Openbaar Ministerie’, aldus de Kamerleden en daar hebben zelfs ahmed-marcouchkaalkoppen gelijk in. De islam en Zwarte Piet en andere levensbeschouwingen kunnen nooit worden gebruikt als excuus voor feitelijke discriminatie of het oproepen tot geweld en ook daar hebben ze ook weer gelijk in. MiND laat in een bral en rook een mistige verklaring donderdagmiddag weten dat er – na nieuw Kul-onderzoek – sprake is van een „onjuiste beoordeling” van enkele uitingen van de Baardmannen . „Er is in enkele uitingen sprake van een opruiend karakter en het oproepen tot geweld. In deze gevallen is de context niet van belang net als bij Wilders.”

Discussie Subsidie vreter MiND in de Doofpot.

rechtse populistenDe ophef komt op het moment dat de subsidie voor MiND ter discussie staat. Een meerderheid van de Rechtse populistische subsidie partijen in de Kamer pleitte woensdag voor handhaving van de financiële steun. Volgens de PvdA- Huis Marokkaan (Video)Kamerlid Ahmed Marcouch speelt MiND een belangrijke rol bij onder meer het verzamelen van uitingen van groepsdiscriminatie op internet en het is niet helemaal duidelijk of hij weer een film verbod eist. Onlangs riep homobelangenorganisatie COC, waarvan Marcouch de ere Sheriff is nog op het meldpunt te behouden.

18 antwoorden »

 1. Voor die J. v. Baardwijk (de liefhebbende papa hahahaha) mogen ze wel een meldpunt gaan opzetten. Die suggereert massamoord op Wilders stemmers bij gebrek aan gaskamers. Dat heeft hij laatst op zijn twitter gezet? ………ja en dan is hij ook nog hoogbegaafd????????? ( ik vraag mij werkelijk af waar) Beter gewoon niet stemmen maakt toch geen ene moer uit.

 2. er is een cyclus als een ware vloek op de
  Europese mens dat het om de zoveel tijd
  genocide moet plegen

  Pyreneeën rond de 13de eeuw figuren als Wilders
  hebben een geloof gemeenschap uitgemoord
  op identieke wijze als nu
  Angst tegen elkaar wantrouwe tegen alle
  en moorden om te kunnen hand haven

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Katharen

 3. Geert Wilders heeft de rechters in zijn proces bewust beschadigd, en brengt daarmee de rechtsstaat(pedo kliek) in gevaar. Dat zegt Geert Corstens, oud-president van de Hoge Raad, het hoogste rechtsorgaan in ons land. ,,Wilders maakt stemming tegen de rechters, doet alsof ze hem al veroordeeld hebben,” zegt Corstens in een interview met deze krant. ,,Daarmee zet hij de bijl aan de wortel van de rechtsstaat.”

 4. Dat is NL ten voeten uit. Moslims mogen met ’n beroep op hun geloof wel homofobe taal uitslaan, maar als Wilders “minder, minder” roept, is dat haat zaaien. Ooit zo zout gegeten? En MiND heeft dan ook nog begrip voor dat soort Moslims en vindt ’t geloofsargument ’n terecht excuus. Die Visser van MiND gaarne zsm op straat flikkeren en de subsidie voor MiND stante pede intrekken. Zijn hier te gast, integreren niet of nauwelijks, maar dringen hun standpunten wel aan ons op waarvoor MiND dan nog begrip heeft ook. Snapt U ’t nog?

 5. Zodra het recht van de Zwakste wordt uitgelegd door het recht
  van de Sterkste krijg je het halfslappe achterhaalde nostalgie-recht
  van Jan Tertouwtje . Stem D’sixtysix voor een stapje terug .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s