Politiek

Stomdronken Billenknijper ‘VNL Führer Jan Roos’ beledigt Trump-aanhangers en is uit de Europese partij gegooid.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De reactionaire VNL kaalkoppen houden van zuipen, snuiven en beledigen van de Jodenjan-roosBijstandsgerechtigden en ten oorlog trekken tegen Rusland. De gevaarlijke Domkoppen van VLN hebben geen gelukkig hand in het kiezen van hun Führer net als hun grote voorbeeld de Duitse Nazi’s dat niet hadden met hun keuze Führer Hitler. Ze hadden voor Jan Roos eerst gekozen voor ex Mr. Bramela als Lijstrekker en die nam gelijk stiekem een greep in ‘VNL-kas’ van 15000,- euro ,die hij kennelijk besteedde aan cocaïne en aan lager wal geraakte Callgirls voordat zij hem door hadden en de partij uit smeten. Bramela had ze nog wijs gemaakt dat Poetin het geld had gestolen, maar dat geloofde de PVV spijtoptenaten Joram van Klaveren en ‘Admiraal Louis Bontes’  op het laatst niet meer. En nu zitten zij alweer opgescheept met een snuivende en zuipende billenknijper Jan Roos die totaal Geenstijl heeft.

Jan Roos heeft Geenstijl en mocht 4 november als lijsttrekker Führer van reactionaire VNL kaalkoppen gratis Admiraal de Ruytermee naar Stockholm voor een bijeenkomst van IDDE, de Europese ultrarechtse Nazi alliantie. Dolle Neo-Nazi pret! Zij hadden voor die gelegenheid een VNL vandaal gemaakt met de tekst: TOD aan de Bijstandsgerechtigden. De European Freedom Nazi Award werd voor de eerste keer uitgereikt, dit keer aan de voormalige Tsjechische president Vaclav Klaus, die zich regelmatig terecht uitspreekt tegen de huidige ‘Graai en Naai EU’. Dat liep slecht af. Roos zoop en snoof teveel en verpeste de avond door iedereen die in zijn buurt was te beledigen en te jonge vrouwelijke horeca bediendes steeds in hun billen te knijpen alsof hij de voormalig liederlijke CDA premiers Lubbers&Balkenende met zijn “Kuttenvanger” is. De gastheer van het evenement — Europarlementariër ‘Graaier en Neo-Nazi Peter Lundgren’ van de Zweden Democraten — meldt (volgens FTM):‘Ik kan bevestigen, aangezien ik aan dezelfde tafel zat, dat de taal die hij gebruikte onbeschoft en beledigend was tegenover de Amerikaanse ‘Mad Dog Trump’ gasten aan tafel en steeds meiden in hun billen  zat te knijpen en daarbij keihard bralde: “HEIL ROOS in de doos!”  Ik heb de volgende dag meteen verklaard […] dat het gênant was om naar zijn commentaar te luisteren en dat ik niks meer met hem te maken wil hebben met die snuivende en zuipende billen knijpende brallende idioot.’ En later: ‘Even snel een berichtje om je te laten weten dat IDDE Jan Roos niet langer als vertegenwoordiger van VNL accepteert. We hebben altijd plezierig met elkaar samengewerkt als Neonazi’s. Helaas heeft Jan dat vorige week donderdag en vrijdag volkomen verpest […] Bij het ADDE-diner van donderdag presteerde hij het om twee afvaardigingen én onze Amerikaanse gasten te schofferen en zich helemaal gratis te pletter zoop en steeds ‘HEIL ROOS in de doos’ brulde. Ik heb hem daarom aan een andere tafel geplaatst bij de European Freedom Nazi Award, zodat we een diplomatiek schandaal zouden kunnen voorkomen. […] Ik stel veel prijs op onze samenwerking, maar dit wangedrag kan ik niet accepteren en die Roos hoort thuis in de Bijstand in Holland en niet in de politiek.Wij hebben nu  NVU als vervangers gevraagd van VNL”

VNL is inmiddels uit de ADDE gestapt en laat weten te vermoeden dat Poetin achter deze actie zit. Roos kan dus gewoon doorgaan met billenknijpen, zuipen, snuiven en beledigen van de Mad Dog Trump aanhangers, Poetin en de hongerende Bijstandsgerechtigden in “Banana-Fraude-Nederland”  .

dominque-weesie-en-martin-kokGeenstijl: Met Moordenaars vang je Bijstandsgerechtigden en Winkeldieven, Houzee!
Geenstijl is inmiddels ook al een eigen Mafdaaien partij begonnen en willen niet onder doen voor VNL en hebben als Kiezerstrekker Martin Kok voorgesteld als Minister van Justitie onder het mom:” Met tweevoudige(Video) Moordenaar Kok vang je winkeldieven en Bijstandsgerechtigden”.

10 antwoorden »

 1. GeenStijl is een judeo-fascistisch haatzaai blog (van TMG of de Telegraaf) en dan weten we voor wie ze werken:

  De Koran is nog een leuk en lief boekje als de Donald Duck vergeleken bij die heilige judeo-bagger.
  Dit filmpje is gemaakt door de BBC en de VPRO (= AIVD en MI6) trouwens.

 2. Een soort vergaarbak voor bovendrijvend vullis die politiek.
  Reden temeer om nog alleen in buitenparlementaire acties
  te investeren . Stond ie altijd zo gezellig dom naar boven te kijken
  die kleine Jantje Roos als hij met zijn roze kapje een vraagje stelde
  aan de boven hem gestelde . Kan die nu zeker naar beneden kijken aan
  de andere kant. Het politiek failliet van wat ooit een land was en nu een tochtige
  €uropese uithoek waar geld wordt verdient met verkopen van lulkoek .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s