Uncategorized

Er waart een nieuw ‘Elite-Spook’ door Banana-Fraude Nederland en Europa.

(Nieuwsbericht: 28 november 2016  Verenigd Democratisch Alternatief)

AMSTERDAM-NOIR-Er waart een spook door de westerse wereld. Het is het spook van een nieuwe tijdgeest die81oplw6sdl-_sl1500_ voor Nederland en Europa aanzienlijke aardverschuivingen in het vooruitzicht stelt. Een politieke orde van het volk en voor het volk, dat wil zeggen met de burger centraal in de democratie, is daarom geen luxe, maar pure noodzaak geworden.Overal maken de machthebbers van het oude Europa zich schuldig aan machtsmisbruik, staatsondermijnend gesjacher, minachting voor de burger en ondergrondse geopolitieke smeerpraktijken. Onder het mom ‘dit is beter voor het volk en dat beslissen wij’ wordt niets aan het toeval overgelaten om genadeloos in te grijpen in de verworvenheden en rechten van het volk. Het volk laat zich dat aanmeten, naar het schijnt, omdat het te verdeeld en niet mans genoeg is om het zelf op te lossen. Onder het adagium ‘laat de ander het maar opknappen’, is het nu aan het volk dat ten onder lijkt te zijn gegaan aan een vegetatieve bekrompenheid om in actie te springen. VD Alternatief in Nederland is opgericht als antwoord op de maatschappelijke onzekerheid, economische en politieke polarisatie.

rechtse populistenDe gevestigde machtspartijen in Europa, en dus Nederland, buiten het gemakzucht en de onoplettendheid onder de bevolking ten volle uit. Met, min of meer, masochistische motieven, “strategische communicatie” en inzet op camouflerende nieuwsberichten – hanteren de machtspartijen een enorme bewapening voor tegen afwijkende meningen. Met name de traditioneel linkse partijen gedragen zich als ‘kinderen’ van nationaalsocialistische vaders, die niet langer tolereren dat iets of iemand de bestaande neoliberale politiek ter discussie stelt.

Wie het ook maar oneens is met de pretentieuze politieke projecten of netwerken van de reëel bestaande elite-eu-persvrijheiddemocratie, is niet slechts een antagonist met andere opvattingen, maar wordt weggezet als potentiële of daadwerkelijke fascist, of zoals nu in de EU een Kremlin-adept, een islamofoob, xenofoob, een racistische nationalist, of – zoals men boven de slijmerige Haagse stokvijver vaak zegt – een ‘groteske’ populist. Uiterst consequent worden liberalen critici weggezet als “zielepieten” die het verdienen om veroordeeld, bespot, vernederd en uitgescholden te worden. De antiracistische ‘linkse pers’ en ‘Rode PvdA Pausen’ van weleer zijn de neoliberalen en mensenhaters van de nieuwe tijd. Zoveel is wel duidelijk. De Nederlandse en Europese elite werd wat het wilde voorkomen, en daarmee is zij verworden tot haar eigen grootste vijand. Het is een toestand waarin leugenaars anderen voor leugenaars uitmaken.

Ondertussen ontbreekt het de westerse democratieën, die na 1990 en vooral in Nederland na 1995 steeds meer een neobelligenrente VVD( Lees Misdaadgroep. Zie: Top 80 Crime Lijst VVD) koers zijn gaan varen aan een stem die zich kan verhouden tot de grote zorgen Koning Willem Martin Schulzvan de ‘Boze Witte Man‘, voor zover deze bestaat, in de westerse wereld.
Europa lijkt te islamiseren en de oorspronkelijke bevolking heeft het zwaar met antiracistische partijen als DENK, die in hun geldingsdrang en fanatisme zelf de racisten geworden zijn. Veeleer vertegenwoordigen ze een nijdig subproletariaat, erger nog, een desperate beweging van rabiaatzwangere minderheden die nu stampede maken met postkoloniale of religieuze vijandbeelden
Om terug te komen op de gevestigde pseudoliberale partij elite; ze produceert slechts mensen die buiten de boot vallen en radicaliseren.De bestrijding van de jeugdwerkloosheid die de samenleving verstoort is jarenlang een farce. Vaste banen zijn voor de massa een onhaalbare utopie geworden die slechts voor enkele uitverkorenen nog weggelegd lijken te zijn. De meerderheid van de eurolanden wankelt, maar cynische politici blijven zich warm lopen voor het optrekken van de afdracht aan kapotte-staten als Griekenland en Oekraïne. Intussen profiteren de grote bedrijven profiteren van belastingvoordelen, goedkope arbeid, fnuikende lonen en pensioenopbouw. De burger betaalt steeds meer voor zorgpremie en huisvesting. Niet lullen, maar poetsen is alsmaar weer het devies van cynische sociaal democraten en intolerante neoliberalen.Terwijl de machtshongerige neoliberale-devoten zwelgen in eigen zaligheid schreeuwen de actuele kwesties steeds harder om antwoord.We bevinden ons met EU-apostelen en globaliseringsfetisjisten in een zinsbegoocheling die ernstige gevolgen heeft, als we de aan chronische zelfoverschatting lijdende bestuurlijke kaste blijven verbonden.Met hun wurgende bezuinigingsplannen, megalomane vluchtelingenopvang en ‘Grote Marktplannen’ leeft het establishment van politici, lobbyisten en bureaucraten wel in hetzelfde kalenderjaar als het gewone volk, maar niet langer in dezelfde historische tijd en tijdsbesef van het volk. De vooringenomenheid van politici toont steeds pregnanter hoe versleten de staatskleren van onze regenten zijn geworden.

Het roer moet nu om.
Graai nazi'sHet VDA is een inclusief-patriottische partij die de bestaande machtspartijen en (geo)politiek daadwerkelijk ter discussie stelt, omdat de resultaten aan tonen dat het niet werkt. Het VDA wil een alternatief bieden voor een model dat overal verzuipt in zijn eigen contradicties. Het VDA is een sociaal-bewogen beweging van onder uit het volk, vertegenwoordigd door mensen met compassie, aantoonbare kennis van zaken, en hart voor het gehele volk, die zich niets van bovenaf laat opleggen wat strijdig is met de lange termijn levensvatbaarheid van de Nederlandse burger op de geopolitieke kaart.

Ewald Sherwin Leeflang
http://www.vdalternatief.nl

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s