Uncategorized

Italiaanse premier Renzi kondigt aftreden aan na verlies referendum.Wanneer volg Rutte?

(van onze ‘EU-Elite-Gangster’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Er gloort steeds meer hoop aan de horizon voor het kaal geplukte Volk in Hongerende kinderende EU. 50 miljoen EU Burgers, waarvan 2,5 miljoen(Video) in NL moeten zien te overleven onder de armoedegrens.
De ‘Mainstream-Maffia-media’ had alles uit de kast gehaald de afgelopen weken en een ware angst propaganda dr. Goebbels campagne gevoerd om te Italiaanse ‘Jan met de Pet’ voor het referendum te laten stemmen.

Italiaanse Banken zijn Wurg klem om nek van EU burgers. Klijnsma redt (Video) de MisdaadBanken.
Zo werd tot vervelends toe gewaarschuwd dat de corrupte Misdaadbanken op omvallen staan( hebben 300 miljard ongedekte leningen op de balans staan) en als men niet voor het referendum zou stemmen wordt er niet meer door het extreem misdadige IMF van ‘Mega-fraudeur La Garde’ en de ‘Europese-Graai-Commissie’ en de  Misdaadgroep-ECB (Trojka misdaadgroep  )geïnvesteerd. Italië zou dan veranderen in een Derde Wereld land dat wordt overstroomt met ‘Oliedollar-Vluchtelingen’. Wat de Elite en zijn ‘Mainstream-Maffia-media’ even vergeet is dat de Italiaanse ‘Jan met de Pet’ al jaren zucht in een Derde Wereld land dat wordt overstroomt door Vluchtelingen en leeg geplunderd door de ‘EU-Elite’ en zijn Bankier-Gangsters.

‘Maffioso Renzi’: vaste baan bestaat niet meer voor ‘Jan met de Pet’ in de EU.

‘Führerin Merkel’ en haar Dutch loopjongens Rutte en ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ zijn zo wat gestikt na het horen van de uitslag van het referendum. Het Italiaanse Volk heeft “Nee” gestemd tegen de criminele ‘EU-Elite’. En het schijnt dat na de uitslag de PvdA EU ‘Topkomediant Timmermans’ onophoudelijk loopt te janken en te vloeken en te tieren tegen het Italiaanse Volk. Hij scheldt ze constant uit voor Italiaanse ‘Thugs’ (Criminelen) . Zie de geheime video opnames hierna:

Er waart een nieuw Misdadig ‘Elite-Spook’(Video) door “Banana-Faude-Nederland” en de EU.
De Italiaanse premier ‘EU-Elite-Rat Matteo Renzi’ heeft zojuist zijn ontslag aangekondigd. Dat heeft hij vannacht in een rechtstreekse tv-toespraak verklaard nadat hij toegaf het referendum te hebben verloren. Het Poresjenko RutteVolk is de ‘EU-Elite’ Graaiers en Naaiers zat! Ondanks het feit dat Renzi net als Rutte een ‘EU-Elite-Rat’ is verbindt hij in tegenstelling tot Rutte en zijn PvdA-hoertjes wel consequenties aan een uitslag van een referdum. Rutte en zijn PvdA ‘NSB Loopjongen Asscher’ vegen gewoon hun corrupte reet af met een uitslag van een referendum. En waarschuwen na het verlies van het referedum  samen met hun Staats-NOS dat als zij de uitslag  van het ‘Maffia-Oekraïne referendum’ zouden uitvoeren Poetin de EU en NL zal(Video) aanvallen en bezetten. “Het is me niet gelukt te winnen voor de EU-Elite en Bankier-gangsters. Ik heb alles geprobeerd van liegen tot bedriegen”, aldus Renzi. “Ik ga morgen naar de corrupte ministerraad en zal iedereen bedanken voor hun misdaden. Daarna ga ik naar de eveneens corrupte president om mijn ontslag aan te bieden en ga voor de rest van mijn leven rentenieren of ga weer elders Graaien en Naaien ”, aldus Renzi. Hij feliciteerde zijn tegenstanders die tegen de voorstellen waren om de grondwet te veranderen, maar vooral tegen de ‘EU-Elite’, want daar ging cv25mlqweaejpb4dit referendum feitelijk over. Renzi wilde via een referendum het aantal senatoren sterk reduceren en de macht van het Senaat sterk terugdringen zodat de EU-Elite noch meer macht zou krijgen in Italië . Daardoor zou de Kamer van Afgevaardigden sneller wetsvoorstellen kunnen aannemen en kan er sneller worden geregeerd. Maar een ruime meerderheid van circa 59-60% van de Italiaanse bevolking stemde tegen, want zij hadden hem door dat hij een handlangers is van de ‘EU-Elite’ en de Bankier-gangsters. Mogelijk wil president Mattarella dat Renzi nog even door blijft regeren om het stabiliteitspact voor de Elite door te voeren en om aan een nieuwe kieswet te werken. De Nep en Fop corrupte centrumlinkse partij PD van Renzi heeft nog altijd een meerderheid in het parlement. Een partijgenoot ‘gabber in crime’ van Renzi zou het roer tijdelijk over kunnen nemen en dat is zijn aftreden ook weer Nep. Of er komt misschien tijdelijk een extreme corrupte zakenkabinet die in dienst slaat van de ‘EU-Elite’. Maar volgend jaar worden zeker nieuwe parlementsverkiezingen verwacht. Dat wordt dan volgens de ‘Mainstream- media-maffia’ een nek aan nek race tussen de PD van Renzi en de Vijf Sterrenbeweging van Beppe Grillo. De Mainstream-Maffia-media zal er alles aan doen om te zorgen dat de Vijf Sterrenbeweging van Beppe Grillo niet de meerderheid haalt en als in Nederland m.b.t Geert Wilders(Video).

10 antwoorden »

 1. 60 % zei neen tegen het referendum.Ik geloof het gewoon weer niet uitslag is veel hoger denk ik met nee stemmers.Maar ja ze hebben in ieder geval gezegd dat men het zat is ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren en hoe ze zich er weer uit proberen te liegen.Een verslaggever van onze nos sprak over een drama dus dan weet je het wel gewoon weer niet luisteren naar de mening van het volk

 2. Off-Topic en ook weer niet;

  NO MERCY !

  http://www.ad.nl/buitenland/onderzoeker-pedofiel-netwerk-clinton-gepakt~a92c3d15/

  Als het geen false flag was…
  Maar het AD zet dood leuk dat er geen bewijs is! Sjesus nog an toe,bewijs te over,of moeten er eerst kinder lijkjes onder die pizza joint gegraven worden? En al die ondergrondse tunnels eens uitgekamt worden?
  Pedosexuelen,satanisten en psychopaten maar niks aan de hand hoor ,tis een complot .Ga je schamen AD!

 3. 60 vs 40 is ’n aardverschuiving. Italië is 1 v/d 6 Founding Fathers v/d EU. Merkel en Juncker zullen mega balen. Volgend jaar in 3 andere EU stichtende landen, NL, F en D. B. en Lux. tellen niet mee: hun economieën profiteren giga v/d aanwezigheid v/d EU instellingen. EU burgers zijn ’t meer dan beu. In 2017: EU=RIP. Als die laffe Fransozen nu maar wel op Le Pen stemmen en niet gaan draaien naar Fillon. NL bijt op 15/3 ’t spits af en zal na Brexit, Trump en Italië de reeks moeten continueren. Het scenario is er in ieder geval: de weg kon niet beter geplaveid voor ’n eclatant succes v/d PVV. Op naar minimaal 40+. NL kan nu niet achterblijven na wat MR heeft geflikt met ’t Oekraïne referendum. Renzi trekt z’n conclusies. Reetkever MR gaat doodleuk door en doet alsof z’n neus bloedt. Wat ’n zakkenwasser!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s