Maatschappij.

Over zeewier, prana, zwarte vissers, rijk China, fout goud, Galactische Cobra, Full Minds, BPA & bitcoins.

( door Peter den Haring)

Amsterdam-Noir-Tijdgeest Megazien 1 december 2016. Over zeewier, prana, zwarte vissers, rijk peter-den-haringChina, fout goud, Galactische Cobra, Full Minds, BPA & bitcoins.
De strak geschoren venusheuvel is UIT, heeft Lady Gaga ons getoond. Dateerde uit de tijd dat meisjes zo naakt mogelijk gingen stappen. Dat is geen succes meer, dankzij de mosliminstromers en dus mag de volle bos wier weer in ere hersteld worden. Goed nieuws voor de …eh. Nu ja.

Ook goed nieuws lees ik over zeewier eten uit de Noordzee. Zeewier in veevoeder vermindert het aantal oestersvervuilende koeienscheten drastisch. Er is ook al pasta gemaakt van zeewier door de Nederlandse firma Seamore en nu ook (groen) nepspek. Beetje zoutige smaak alsof je, eh. Nu ja.
Meteen door naar de volgende realiteit, qua zeefruit. Een ernstige waarschuwing: te veel oesters eten veroorzaakt grote borsten!

 

Qua bewustzijnsverruiming gaat het mondiaal ondanks Trump de goede kant uit. Tallozen geloven niet meer in het negatieve nonsensverhaal van de reguliere wetenschappers over graancirkels, piramiden, astronomische observatoria en andere wonderlijke bouwsels overal ter wereld. Kijk even naar een samenvatting in deze Engelse Teleac film. De aarde is al minstens 300.00 jaar bewoond!. Door mensen EN buitenaardsen, die net zo makkelijk weer op andere planeten reïncarneerden. Precies, iedereen reïncarneert maar. Elke dag groeit de wereldbevolking met 200.000 zielen. En die moeten allemaal eten. En vlees is wat ze willen, geen groenten en ook geen pillen.

Meer Lezen:Tijdgeest-Magazine

7 antwoorden »

  1. Ok mijn reactie kan er ook nog wel bij dan, zo van “oesters grote borsten krijgen” is net zoiets als “van trekken wordt je doof”? Haahaaha en waar het hart vol van is loopt de mond van over, ja je kunt de invloed van de Bagwan/flower power tijd toch wel merken bij deze mijnheer.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s