Uncategorized

Poroshenko fuels war & corruption with IMF money’ – fugitive Ukrainian MP to RT

( door Russia today en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wat u niet hoort van Rutte de grote vriend van Oligarch en ‘CIA-Zetboss Poresjenko RuttePoroshenko’ leest u hierna:
Petro Poroshenko holds sway in Ukraine by channeling western financial aid into war and bribery, while making big money with a close circle of loyal oligarchs, fugitive Ukrainian MP Aleksandr Onishchenko told RT in an exclusive interview.Aleksandr Onishchenko, a former MP in Ukraine’s parliament, a billionaire oligarch and professional Olympic showjumper, fled the country this summer a week before being stripped of parliamentary immunity due to an investigation into an alleged gas fraud scheme. He said that the case against him is a setup and the Ukrainian government tried to frame him to cover up a large-scale bribery scheme linked directly to President Poroshenko.


Poetin is de Bliksemafleider van armoede veroorzaakt door de kussende EU en NL Graai en Judas Juncker KissNaai-Elite.
Onishchenko, who said he was a key figure in the complex scheme for two years, vowed to show western sponsors of the Ukrainian government where their money is actually going. He told RT that most IMF aid money is being used by President Poroshenko and his accomplices to fuel the ongoing civil conflict in the east of Ukraine.“Most of the money they use for the war. I think that Poroshenko is very interested to keep the war,” Onishchenko said. An overgrown military not only allows Poroshenko to reap profits from “war-time”contracts but also suppress political opponents, the fugitive Ukrainian MP alleged.All the contracts for this war, even the smaller [ones], like weapons, or some stuff for the army, they [are going through] the companies which are close to [Poroshenko]. They are just [laundering] money … for them the war is like business.”Ukraine’s president and his accomplices have a stake in all the major businesses in the country now and it’s impossible for someone outside the inner circle to make money in Ukraine, according to Onishchenko, who claims Poroshenko and his team are scared that someone could potentially fund the opposition in the wake of upcoming elections.

 

Poetin en Obama spreken elkaar vier (Video) minuten over de komende Derde Wereld Oorlog.
Poroshenko is in control now [of] all the state’s companies. It’s the biggest business they’re doing. It’s a obama-galgenmaalchemical factory in Odessa, a lot of state energy companies,” said Onishchenko. Only people close to the president have been put in charge of these companies, he said.They use this money for political [advantage] for voting, for supporting … they use this money to make Poroshenko stronger,”Onishchenko added.A scandal surrounding impressive income declarations, recently filed by Ukrainian politicians, brought to attention the scale of Ukrainian corruption, Onishchenko told RT.He hopes the recent revelations about the scale of corruption in the Ukrainian government will result in the end of financial aid to the country.“All Europe was shocked after the declaration of the people from the parliament of Ukraine. If you saw, all the people’s deputies, they declared so much cash. It was crazy, like millions and millions. How did they make that cash?” Onishchenko said. Poroshenko corrupts them … pays them money for… voting. That’s why they have so much money now. They’re buying … big houses, they are buying yachts and a lot of stuff. They must explain where the money is from. That’s why they put the money in these declarations. After these declarations from the government of Ukraine and this corruption scandal, even what I said to the press, I don’t see that western Europe will support [them] anymore, I mean, financially, Ukraine. Because they see they just use money for corruption and they’ll never accept this.”Poetin en Obama spreken elkaar vier minuten over de komende Derde Wereld Oorlog.

4 antwoorden »

  1. Heb verhalen gehoord van dichtbij, van frauduleuze handel in oudheidkundige voorwerpen het land uitsmokkelen naar Europa, en zogenaamde authentieke, dus vals, voorzien met papieren van echtheid?
    En ze zijn niet beroerd om bedrijven in het westen zogenaamd te helpen met financieel ondersteunen, en dan moet je niet veder uitvragen, waar dat geld vandaan komt?

  2. Al die verhalen, dat er ondernemers gewoon hun bedrijven via maffieuze weg worden afgepakt, toch wel degelijk waar zijn?
    Deze taferelen in Nederland zou niemand toch willen?

  3. Uiterst corrupt land. Als je daar eigenaar bent v/e (privé) onderneming kun je “staatsambtenaren” op bezoek krijgen, die zoveel X aan geld willen zien. Geef je aan deze chantage niet toe, ligt de volgende dag je administratie in puin of kun je de vereiste overheidsvergunningen wel schudden. Maar ja, is ’t zoveel beter hier? Het volk zegt duidelijk nee tegen ’t Verdrag en MR kijkt vrolijk de andere kant op. Het visumvrij reizen is ’t 1ste bewijs dat men/EU wil dat Oekraïne tegen elke prijs in ’t Westen wordt geïntegreerd, wsl op bevel v/d VS, zodat straks Moskou 2 uur gaans v/d NAVO grens ligt. Moet je in W’ton ‘ns proberen. WWIII is dan ’n feit.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s