Uncategorized

Scheffer van AIV roept Rutte op de Rechtsstaat te verkrachten voor ‘Maffia Boss Poroshenko’ .

(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIRPoroshenko fuels war & corruption with IMF money’ – fugitive Ukrainian jan-schefferMP to RT(Video).
‘NATO-Scheffer’ : “Democratie is te ingewikkeld voor ‘Jan met de Pet’, alleen de Elite, ik en Donner begrijpen het”.De corrupte Adviesraad Internationale Vraagstukken (AIV) van de oud ‘CDA Rat NATO- Scheffer’ dringt er bij de ‘VVD Godfather Rutte’ en het corrupte gedeelte van de Tweede Kamer op aan de ‘nee-stem’ van het GeenPeil-referendum terzijde te schuiven en het Oekraïneverdrag voor ‘Maffiaboss Poroshenko ’ onder ingewikkelde ‘Nep en Fopvoorwaarden’ te ratificeren en schijt te hebben aan de democratie en de Rechtstaat. Dit terwijl n.b. de vicevoorzitter van de Raad van State ook al weer een oude ‘CDA Rat Donner’ Geenpeil beschuldigd een einde te maken aan de Rechtstaat. Ook wijst Scheffer als voorbeeld dat democratie te ingewikkeld is voor het Volk op de ‘IAmsterdam Star reporter Steve Brown’ die door politie en een dronken ‘GroenLinks-provocateur’ moest worden aangevallen op de Dam, toen hij de ‘Ja-Stemmer Kamp’ ontmaskerde om Brown de mond te snoeren. Zie Video Hierna:

Waarom zit ‘Russofobie Jaap de Hoop Scheffer’ nog niet in een inrichting.

 

,,Als Nederland het Maffia-verdrag verwerpt, dan wordt dit door de Russische president Poetin gezien als joris-demmink-donner-boszwakte van de Europese Elite en dat kan hem aanmoedigen om de destabilisatie van de’ Neo-Nazi- Oekraïne’ te intensiveren”, bralt de gewetenloze en schaamteloze AIV-voorzitter Jaap de Hoop Scheffer in een Propaganda interview met het bejaarde op één haar na failliete Vod de ‘Jaknikkers-Volkskrant‘. Het is volgens De Hoop Scheffer belangrijk voor Oekraïne de Oekraïense ‘Elite-Maffia’ dat wij hen steunen en dat het land stabiel corrupt blijft. ,,Het is ook voor onszelf belangrijk om het Maffia-verdrag te steunen”, bralt de voormalig secretaris-generaal Oorlog Mongol van de NAVO. ,,We moeten zelf voor stabiliteit van onze Elite in onze Europese regio zorgen. Als we dit Maffia-verdrag verwerpen, zijn we binnen de EU geen betrouwbare verdragspartner meer en wie weet komen dan ook nog de 50 miljoen EU burgers die onder de armoedegrens moeten overleven ook nog in opstand.” De ‘NATO- Trol’ en de ‘CDA Rat Scheffer’ bralt dat het  door de Elite gesubsidieerde AIV zich realiseert dat er een politiek lastige situatie is ontstaan, maar dat het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte en de Kamer niet verplicht zijn de uitkomst van het referendum op te volgen. ,,Diverse partijen keren zich tegen het Maffia-verdrag. Ze zullen elk hun eigen afweging moeten maken of zij weer eens de Rechtsstaat en democratie willen verkrachten voor de Elite.”
Wel vindt de oude CDA Rat en voorzitter het beter als multilaterale verdragen zoals het Oekraïne Maffia-verdrag in de toekomst niet meer worden voorgelegd in een referendum, want dergelijke zaken moeten alleen Poresjenko Ruttedoor de Graai en Naai Elite worden besloten. ,,Dit soort beslissingen is te gecompliceerd voor het’ Klootjesvolk’ ; het is buitengewoon ingewikkeld om alle belangen af te wegen.(Kuch) en dan kunnen alleen types als ik en Donner en Graai King Willem”.

A.s. Maandag komt de Stem van de Straat-Amsterdam-Noir SaltoTV2 met de ongecensureerde exclusieve primeur van de Docu rechtstreeks uit de Krim over de Oorlog ‘s misdaden en corruptie van ‘Maffiaboss Poroshenko’ en de roof van het Krim goud en de Friese Schilderijen. Scheffer: “gaat u niet kijken, want het is toch te ingewikkeld voor u”.

12 antwoorden »

 1. Verraad! Jaap de Hoop Scheffer
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/12/verraad-jaap-de-hoop-scheffer-oud-cda-vertelt-kabinet-negeer-uitslag-referendum-ratificeer-het-verdrag-gewoon/

  Uitslag raadgevend referendum associ-atieverdrag met Oekraïne
  https://www.eerstekamer.nl/behandeling/20160413/debat_over_de_uitslag_van_het/document3/f=/vk47p9homqz3.pdf

  Van de uitgebrachte geldige stemmen was 61% tegen het verdrag, 38,21% voor het verdrag en 0,79% blanco. Kortom, een overduidelijke meerderheid van de kiesgerechtigde burgers die hun stem uitbrachten, heeft tegen het verdrag gestemd.

  Like

 2. Universiteit Leiden thuishaven voor oorlogsmisdadigers en Fake Wetenschappers
  j.g.de.hoop.scheffer@fgga.leidenuniv.nl

  Corporate Fake Media tot op fundamenten gesloopt

  We are reaching critical mass. Now is the time to stand like a rock!! Share this show, now!! T. Grahn, James Henry Fetzer, Scott Bennett and Michael-Jay Anderson for your outstanding Truth vs

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.