Klasse justitie

Crimineel Incassogigant pleegt ‘Mega-fraude’ en zit nu op zwart zaad. Niemand gearresteerd!

(van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het gerenommeerde Tuig van de richel Incasso- en Gerechtsdeurwaarderskantoor BSR, Ed Nijpels GGDWmet duistere vestigingen in Den Haag en Rotterdam, kan niet langer de salarissen van zijn 75 medewerkers betalen wegens interne ‘Mega-fraude’. En het binnen met veel leed gepaard gaande geharkte Bloedgeld uitbetalen aan de rechthebbende schuldeiser. De aasgieren onderneming kampt met een miljoenentekort door Graaien&Naaien& Fraudes,de bekende Rat in pak gedragingen. Nu horen wij de VVD Gangsters en beschermheren van het ‘Deurwaarders-Tuig’ ‘Rose Pedo-Ed Nijpels’ en de psychopaat Bas van ’t Woud niet in de Tweede Kamer of in de Pulp-Media-Maffia. De Deurwaarders moesten toch alles gaan filmen van Bas van ’t Wout. Ook ‘RTL-Riool’ zwijgt nu even met zijn walgelijke ‘Deurwaarders-leed-show’ en zijn eveneens walgelijke ‘Dakloze-BN Hoer Beau van Erven Dorens’ ‘Leed-Show’. Maar niet de Stem van de Straat-SaltoTV2 die toevallig deze week de Deurwaarders en Beau van Erven Dorens heeft ontmaskerd voor wat ze zijn: jattende aasgieren:

PvdA:Corrupte Agenten en Deurwaarders beschermen(Video) tegen Vrije Media van het Volk.
Dit melden anonieme en angstige bedreigde bronnen bij BSR-misdaadgroep, dat tot de top-10 van Nederlandse aasgieren deurwaarderskantoren behoort. Op de klantenrekening van het bedrijf, de bankrekening waar het beau-van-der-evengeld van schuldenaars ( kaalgeplukte slachtoffers) binnenkomt, had drie miljoen euro moeten staan. Maar die rekening is leeg geplunderd . Een dergelijk ’bewaringstekort’ wordt bij deurwaarders als een doodzonde beschouwd. Voor de gewone man is deze doodzonde een strafbaar feit en die had al in de cel gezeten. Maar goed als je Beschermheren de Top VVD Gangsters Ed Nijpels en Bas van ’t Wout zijn kijkt Justitie natuurlijk net even  de andere kant op  dan als het ‘Jan met de Pet’ gaat dat moge duidelijk zijn.BSR probeert al wekenlang met man en macht het bewaringstekort op de klantenrekening aan te zuiveren, en verkocht daarvoor zelfs deze week het hoofdkantoor in de Riouwstraat in Den Haag. Waarom de ‘VVD-Justitie’ van de ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur’ nog geen inval heeft gedaan is weer eens een bewijs dat Klasse Justitie de norm is in dit soort Rat in pak misdaden. De PvdA-hoertjes van de VVD-misdaadgroep staan inmiddels in de pijlingen op 7 zetels en zijn hard op weg naar bas-van-t-wout hun Untergang (Nul zetels) en eisen niet eens meer voor de Show een Doofpot onderzoek. Daarnaast is het personeel gevraagd een deel van het salaris in te leveren, om zo het misdaad-bedrijf te redden. Diverse medewerkers ( kleine aasgeertjes) hadden gisteren hun ‘bloed-salaris’ over de maand november nog altijd niet ontvangen en zijn doodsbang voor de Grote gerechtelijke aasgeieren.Een overname door de aasgieren marktleider Flanderijn Gerechtsdeurwaarders uit Rotterdam, waarover binnen het bedrijf gesproken wordt, gaat niet door. „Wij zijn inderdaad geconsulteerd, maar de problemen misdaden bij BSR zijn dermate groot dat wij niet verder in gesprek gaan”, bralt Flanderijn-directeur-aasgier Michel van Leeuwen. Afgelopen maand berichtte De Telegraaf al dat twee criminele gerechtsdeurwaarders van het bedrijf met onmiddellijke ingang werden geschorst wegens gerommel( ander woord voor stelen) met de klantenrekening. Zij zijn privé aansprakelijk voor het miljoenentekort, maar worden niet gearresteerd door de Ard van der Steur en van een kale kip kan niemand plukken. Er was toch ook nog positief nieuws bij dit zoveelste Horror verhaal van ‘Rat in pak-Corruptie’. Transparency NL  kwam direct weer met een Pers verklaring dat er in Nederland geen sprake is van corruptie bij de Deurwaarders in het bijzonder en in het algemeen bij de Ratten in pak. Men waarschuwt wel direct in een moeite door op de extreme en gevaarlijke corruptie van Poetin(Video). Waarom zij dat doen is ons niet helemaal duidelijk, want kan er nu in Nederland last hebben of Poetin corrupt is?

 

 

 

 

3 antwoorden »

  1. Ondervinding is de beste leer. Laat hen maar bloeden, uitmergelen en uitzuigen die hap. Dienaren benoemd door de Koning met ’n beschermd aantal per xxx inwoners. Niets vrije markt. Eisen schandalig hoge incassokosten (voor ’n standaard incasso briefje opgesteld door ’n typegeit) en rente over de verschuldigde som maar ook over de incassokosten. Dreigen met hel en verdoemenis, smijten brieven in de bus met tekst: ONMIDDELLIJK OPENMAKEN;GERECHTELIJK DOCUMENT.

  2. Moet ik medelijden hebben met het personeel????Kunnen ze een keer ervaren hoe het voelt om een maand of 2 zonder poen te moeten overleven.En de rekeningen moeten toch betaald worden anders krijgen ze met ………een deurwaarder te maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s