pvda

Schaduw van Samsom Miss Kuiken nieuwe fractievoorzitter PvdA-hoertjes.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR- PvdA is reddeloos verloren en blijft op de koers van ‘Imam Samsom’ en NBS-er attje-kuikenAsscher(Video) onder leiding van de’ VVD Valse Nicht Rutte’. Wie is er nu zo dom om Fractievoorzitter te worden van een corrupte partij, die op het punt staat van de aardbodem te verdwijnen? Nou, dat is het domme Kuiken Attje van ‘Playboy Samsom’. Sinds ‘Playboy Samsom’ zijn Pers-Chef  Peperdure ‘Callgirl Saar van Bueren’ naar Brussel is gestuurd om aldaar te gaan ‘Naaien en Graaien’ bij de PvdA ‘Top Huilkomediant Timmermans'(Video) werd Kuiken als haar vervanger dag en nacht aan de zijde van ‘Playboy Samsom’ waargenomen. Attje het domme Kuiken van Samsom is gekozen tot de nieuwe fractievoorzitter van de PvdA-hoertjes. Zij staat bekent als de schaduw van Samsom en zijn meeste slaafse en domme volgeling. Na het vertrek als een dief in de nacht van Samsom mag zij de asociaaldemocraten in de Tweede Kamer leiden naar de Untergang in dienst van de VVD-misdaadgroep en de EU-Elite.

Diederik Samsom en Saar van BuerenVrijdag werd bekend dat Samsom verloor in de ‘Lood om oud IJzer verkiezingen’ van Asscher om het lijsttrekkerschap. Samsom maakte daarop bekend dat hij direct de Kamer zal verlaten en het Luxe Wachtgeld in duikt en net als de D66-Overloper Hachchi’ naar het buitenland gaat Klaplopen.De corrupte PvdA-fractie vergadert daarom vandaag onder meer over de vraag wie de Kamerleden tot de verkiezingen mag leiden. Zoals verwacht heeft de wanhopige corrupte fractie voor voormalig vice fractievoorzitter Kuiken van Samsom gekozen, melden aanwezigen. Later volgt een ‘Kul-statement’ van het domme Kuiken Attje en de haar nieuwe  lijsttrekker ‘Arbeiders-verrader Asscher’, die ook aanwezig is bij de ‘Jaknikkers-fractie- vergadering.’

6 antwoorden »

  1. Welke tak van ‘sport’ zij niet zou vertolken, moet zeker nog geheim blijven?
    Deze partij zal de trucen-doos van Pandorra moeten openen, willen ze nog met een paar zetels komen?

  2. Plee v/d A: flink doortrekken, aub. Geen troep achterlaten! Cohen-de wanhoop nabij-stelt ’n grote fusie van alle linkse partijen voor. Zo vreest men Geert. Samson was al afgebrand, want mocht niet meer mee naar Bilderberg in juni 2016: Aboutaleb en ms Cow Sharon werden afgevaardigd. A$$cher is ’n ramp. Wil ’n nieuwe koers, welke hij zelf jarenlang als vice M-P heeft uitgestippeld en gevaren. Wat ’n loser! Heeft de arbeider in de knop geknakt gelijk zijn grootvader zijn soortgenoten. Wil daaraan niet herinnerd worden, maar de appel valt helaas niet ver v/d stam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s