VVD

Aedes-voorzitter Calon: Botte Leugenaar Blok snapt weinig van eerlijke volkshuisvesting.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-VVD-Woningcorporatie-‘Dikke Deuren’ mogen 42% meer gaanstef-blokverdienen van Minister Stef Blok.
Scheidend Aedes-voorzitter Marc Calon haalt terecht stevig uit naar de ‘VVD Minister-Gangster-Aasgier Stef Blok’ van Wonen voor de Rijken en Corrupte Rijksdienst. Maar Calon heeft zelf ook kilo’s boter op zijn corrupte hoofd. Volgens Calon heeft Blok gelogen toen hij eerder deze maand stelde dat Misdaad-corporaties ‘voor Dagobert Duck’ spelen in plaats van te investeren in nieuwbouw. ,,Dat is een botte leugen en dat weet hij en zijn PvdA-hoertjes als geen ander.” Wat is er daar nou voor nieuws aan? De VVD-misdaadgroep doet niets anders dan liegen en hun PvdA-hoertjes keuren dat altijd goed.

 Woningnood? Alleen voor Amsterdammers niet voor Vluchtelingen & Gevangenen tot slaven gemaakt.

VVD–Aasgier Blok ‘en Samson voeren Zuid Afrikaanse Thuislanden weer in voor arme van alle kleuren.
VVDCalon bralt in de bejaarde ‘GOOD MENS- Volkskrant’ dat Blok louter bezig is met het uitvoeren van het ‘Smijt Jan met de pet op straat-regeerakkoord’. Over dat onmenselijke VVD-beleid is Calon hard: ,, ‘Aasgier Blok’ doet net of hij een autist is die weinig snapt van Volkshuisvesting, maar is gewoon een bikkelharde, liegende VVD Gangster die alleen maar opkomt voor de speculanten en Misdaadbanken.” De hypocriete Aedes-voorzitter die jaren ook zijn zakken heeft gevuld voegt er wel aan toe dat hij verder goed met Blok door één ‘Graai-deur’ kan en dat de Minister spreekt liegt op Calons ‘Zakkenvullers- afscheidssymposium’. Over de toekomst van Volkshuisvesting is Calon optimistisch en dat is vreemd, want Grote steden als Amsterdam zijn inmiddels een Bubbel geworden voor Yuppies en expats. ,, Misdadig ‘VVD&PvdA-Rechts’ heeft verloren. De criminele obsessie met de ‘Vrije-misdaad-Markt’ heeft veel boze burgers en Dak en thuislozen opgeleverd. De ‘VVD-Maffia-markt’ lost niet op voor de massa en helpt alleen de Rijken aan Villa’s en grachtenpandjes en heeft om maar wat te noemen van de Amsterdamse Volksbuurt de Pijp een onbetaalbare Yuppie wijk gemaakt .”

Aasgier-Blok’ ziet Mega-Winst: Kantoren als woning voor ‘Oliedollar-vluchtelingen’.

Volgens Calons dringt in heel Europa het besef door dat er behoefte is aan betaalbare, duurzame huurwoningen voor de gewone man en vrouw, die kaal geplukt wordt door o.a. het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte’ met zijn PvdA ‘NSB loopjongen Asscher’ en ook nog op straat gesmeten of  uit de Grote steden gejaagd. .

 

7 antwoorden »

 1. “De ‘VVD-Maffia-markt’ lost niet op voor de massa en helpt alleen de Rijken aan Villa’s en grachtenpandjes”.
  Dan is het toch oké? Want dit is toch juist de bedoeling? !
  Is het normaal dat de directeur van een woningverhuurbedrijf (ook wel een corporatie genoemd) zo’n 10.000,00 euro per maand “verdient”?
  Noemen wij dat arrogantie of zoiets?
  Wat “verdienen” mensen als Asscher? Is dat normaal? Is er een grotere tegenstelling met de burgers mogelijk?
  Is dit sámenleven? Of een kwestie van elkaar het licht in de ogen niet gunnen, de burger uitlachen.
  https://www.youtube.com/watch?v=OjzGk9zeIR4 (12.50 – 15.15) Asscher, Blok; ze doen allemaal hetzelfde!

 2. Rotkop, zie je gelijk. Sedert 1945 is er acute woningnood en na 71 jaar “beleid” ’n regelrechte ramp. Van de zotte! Migranten krijgen voorrang op NL’ers die 15 jaar op wachtlijsten staan. Als je je nu inschrijft, heb je mazzel wanneer je in 2032 aan de beurt bent, wsl voor ’n 1/2 krot. Een basale levensbehoefte anno 2017. Voor VVD’ers maakt ’t geen bal uit: pa koopt ’n pandje in de stad waar dan ook VVD vriendjes in mogen. Snappen niet dat arbeiders zo zeuren. Eenmaal afgestudeerd, wordt ’t pand met mega vette winst verkocht. Lachen zich helemaal de tyfus, daar in Wassenaar, Aerdenhout en in ’t Gooi. Doet ’t KH toch ook, Oranje boven!

 3. Van Khazarian maffia neo cons de Oranje Parlementariërs die willens en wetens miljoenen mensen hun huizen uit bombarderen kan je stellen dat ze zich hier ten huize verhoudingsgewijs onberispelijk gedragen

  Interview with Grand Mufti of Syria (Sheikh Ahmad Badreddin Hassoun)

 4. Een van de kilste klootzakjes uit dat Rukke regime , Herr Blok.
  Als je dat smoelwerk ziet weet je wat woongenot betekent van-
  -daag de dag. Rekenkundige bloedwinst peuren uit basale levensbehoeften.
  Gelukkig is er ook goed nieuws. Dankzij Achmed’s winstbejag in Marokko aan
  de Maas en samenhangend laat maar waaien doorvoerbeleid, is de cokeconsumptie
  verdubbeld volgens rioolmeting in de Dom&Ledlampstad.Holland uit den crisis. Jaja !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s