Uncategorized

Corrupte Tweede Kamer zwaait onderleiding van Rutte zijn Samsom uit het Wachtgeld in.

(van onze PvdA Untergang redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Het Corrupte gedeelte van de Tweede Kamer heeft dinsdag afscheid genomen van Eichmann Samsom‘Playboy-Samsom’. Alleen Wilders en Roemers hielden hun rug recht en deden niet mee met de staande ovatie voor die Arbeiders verder Samsom. De gewezen PvdA-leider die jaren in dienst was van de VVD-misdaadgroep besloot vorige week het veld te ruimen nadat hij de Lood om Oud IJzer lijsttrekkersverkiezing van zijn partij had verloren van Asscher. Samsom gaat het Luxe Wachtgeld in en naar het Buitenland, om aldaar te gaan rentenieren.De ex PvdA ‘Imam-Samsom’ werd door een groot deel van de corrupte Kamer onderleiding van zijn Boss VVD-premier Rutte en de VVD minister ‘Mega-Fraudeur Ard van der Steur‘ getrakteerd op een staande ovatie. Nou wat wij daar nog aan toe voegen hebben is dat de PvdA voorman Samsom een staande ovatie krijgt van de twee Grootse VVD Boeven Rutte en van der Steur een bewijs is dat de PvdA moreel failliet is. De oude echte SDAP socialisten draaien zich met zijn alle op in hun graf.

Schaduw van Samsom Miss Kuiken nieuwe fractievoorzitter PvdA-hoertjes.
In zijn afscheidswoord, uitgesproken door Kamervoorzitter de ‘PvdA- Mocro Spion Khadija Arib‘, bralde Diederik samsom vliegend tapijtSamson dankbaar te zijn voor al zijn jaren als Kamerlid in het algemeen en in het bijzonder voor het komende jarenlange Luxe Wachtgeld en wie weet eerdaags een ‘Graai-Burgemeester’ postje. Het voorzitterschap van de arbeiders verraders fractie wordt tot de verkiezingen ingevuld door PvdA-Kamerlid Attje Kuiken aka “de Schaduw” van ‘Eichmann Samsom ‘, die tijdens de afscheidsrede enthousiast langs haar benen piste. Het corrupte Amsterdamse gemeenteraadslid Emre Ünver vervangt Samson de komende maanden als ‘Nep en fop Kamerlid’. Ünver, die woensdag wordt beëdigd, zal zijn Kamerlidmaatschap combineren met zijn ‘Graai-werk’ in de Amsterdamse raad, want dat komt de werkloosheid weer ten goede dat hij twee banen in beslag neemt als politieke beroeps Graaier. De ‘Imam-Samsom’ vloog daarna op zijn vliegend tapijt over het Binnenhof weg naar zijn Luxe Wachtgeld na gestaard door een handvol Dak en Thuislozen en werkloze arme sloebers die op weg waren naar de Voedselbank .

 

12 antwoorden »

  1. Hoogste tijd dat die rooie rat ’n grote trap onder z’n hol kreeg. Eerst als Mr Greenpeace de Shell boten van Bea enteren en daarna bij haar op schoot gaan zitten op de Bilderberg top. Kan ’t verraad nog erger, meedogenlozer en vuiler? Laat zich raden hoe hij in WOII gehandeld zou hebben gelijk de voorvaderen van die andere rooie rat. Op tijd voor ’t Kerstreces gedumpt. De Plee v/d A kan in 2017 vers de verkiezingen in liefst in combi met alles wat links in de TK is. Komt ’t massale verlies minder hard aan/over. De rode haan is omgelegd.

  2. Heel goed verwoord in dit artikel.

    Met het ongegeneerde applaus van de VVD voor de Samsom-EXIT, is niet alleen het bewijs geleverd van het morele failliet van de PvdA, ook het morele failliet en het feitelijke faillissement van de Nederlandse democratie en bijbehorende normen, waarden en fatsoensregels zijn hiermee volledig en helder aangetoond.

    Waarvan AKTE !

  3. Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw Hond !

    Hier zijn deze koning huizen van Europa mee bezig ze hebben niet genoeg moge hun duivels hun wurgen Allemaal !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s