Vluchtelingen

Na publicaties Volksnieuws en in het zicht van de Verkiezingen: Statushouders geen voorrang meer bij woning.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangsters redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Waanzin Kabinet kent geen grenzen :Asielzoekers krijgen voorrang op huis en 10.000 euro voor inrichting.
Nog geen 2 weken geleden dreigde de ‘PvdA IJdeltuit Plasterk’ gemeentes met een refugees1-1boete van 1 miljoen(Video) als zij niet binnen een paar weken de laatste statushouders aan een sociale woning zouden helpen. Kennelijk zijn die nu dan op een handje vol na allemaal aan een woning geholpen met een renteloze lening (cadeautje) van 10.000 euro inrichtingskosten. Toen de ‘Vluchtelingen-Industrie’ op zijn hoogte punt was en er miljoenen aan de strijkstok bleef hangen had het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte&Asscher’ besloten de Statushouders voorrang kregen op huisvesting boven de Dak en thuislozen en andere woningzoekende die een NL paspoort houder zijn. Volksnieuws uit Amsterdam-Noir heeft herhaaldelijk deze grove ongelijkheid aan de kaak gesteld met diverse publicaties en video reportage en schokkende uitzendingen van De Stem van de Straat Amsterdam-Noir. Dat heeft nu tot wat ‘Nep en Fop resultaat’ gescoord: “Woningnood? Alleen voor Amsterdammers niet voor Vluchtelingen.”

Statushouders krijgen niet langer automatisch voorrang bij de toewijzing van een huurwoning nu zij allemaal een woning hebben.

Ook de Eerste Kamer heeft nu ingestemd met dat voorstel, schrijft tijdschrift Binnenlands Bestuur. Met de wetswijziging wil het Lieg en Bedrieg kabinet Rutte nu met de Verkiezingen in zich voorkomen dat reguliere beau-van-der-evenhuurders geen kans maken. Tot dusver vielen Statushouders automatisch in de groep mensen voor wie een urgentieregeling geldt en er zijn dan ook inmiddels 40 duizend Statushouders aan een woning geholpen ten kost van Jan met de Pet en zijn kinderen. Bovendien zijn er niet zo veel Statushouders over die nog niet onder dak zijn geholpen. Wel zijn er nog steeds 40 duizend NL-ers die als Dak en Thuislozen geregistreerd staan en die kunnen als troostprijs in de ‘RTL-Riool-Leed Show’ van Nederlandse grootse ‘BN- Hoer Beau van Erven Dorens’ . Vanaf 1 april mogen de corrupte gemeenten zelf beslissen of die niet bestaande Statushouders  groep voorrang krijgt op de sociale huurwoningen.

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s