oorlog

Russen terecht woest om ‘Roof- maar-Uitspraak’ Krimgoud voor ‘Maffiaboss Porosjenko’.

(van onze dr. Goebbels Proganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Verleden week was Wilders nog terecht woest op de Rechters en nu zijn wim-hupperetzhet de Russen.
De Kaal geplukte massa in Nederland zijn al jaren boos op de ‘Straf de arme Rechtbanken’ in NL. Maakt de extreme corrupte Directeur Wim Hupperetz van het ‘PvdA&VVD- Allard Pierson Museum’ zich schuldig aan Oorlosbuit hand en spandiensten voor ‘Maffiaboss Porosjenko’ ? Wij denken van wel. Het Allard Pierson Museum is het archeologiemuseum van de Universiteit van Amsterdam en dat is een extreem corrupt  bolwerk van de ‘VVD-Maffiavastgoed’ en de PvdA Bestuur-Gangsters.

In Rusland terecht is woedend gereageerd op de uitspraak van de corrupte rechter in Amsterdam dat het ‘PvdA-Allard Pierson Museum’ een geleende collectie goud uit de Krim aan Oekraïense ‘Maffiaboss Porosjenko’ moet worden gegeven. Die uitspraak is volgens het Russische ministerie van Cultuur onder meer in strijd met „principes van internationale uitwisseling” tussen musea en schept een „zeer negatief precedent van roven met de wet in de hand. Het lijkt wel of die ‘Little Dutch Gaylord Rutte’ van ‘TTIP-Obama’ weer denkt dat hij terug is in de ‘Moord&roof Buitenlandse-Volkeren VOC- tijd’ is. De Stem van de Straat Amsterdam-Noir SaltoTV-2 geeft deze week aandacht aan het Krim goud: “Krim bezet of bevrijd en Slachting van Odessa door Maffiabaas Porosjenko”.

 „Het is niet alleen in strijd met de contracten die zijn afgesloten, maar schendt ook de principes van Poresjenko Rutteinternationale uitwisseling tussen musea en het recht van de bevolking van de Krim om over zijn eigen culturele erfgoed te beschikken en wij overwegen om de Rechters en directeur Wim Hupperertz voor het Internationaal Strafhof en/of een Russische rechtbank te dagen wegens het helen van gestolen kunst onder verzwaarde omstandigheden, namelijk Oorlogsbuit” aldus een verklaring. Volgens het ministerie „negeert de Volksrecht rechtbank het principe om archeologische vondsten onlosmakelijk verbonden zijn met de geschiedenis en de cultuur van de plek waar ze vandaan komen.”De corrupte rechtbank oordeelde in een zaak die was aangespannen door zowel de Maffia-staat Oekraïne als vier musea op de Krim. De honderden kunstobjecten waren uitgeleend door de vier musea aan het corrupte voor 100 procent van Staatswege gesubsidieerde ‘PvdA-Allard Pierson Museum’ voor de tentoonstelling De Krim -Goud en geheimen van de Zwarte Zee. Tijdens die tentoonstelling in 2014 bevrijde Rusland de Oekraïense Krim van de ‘CIA-Zetboss Mafioso Porosjenko’. Daardoor ontstond de vraag aan wie het APM na afloop de werken zou moeten af- of teruggeven: aan de Krimmusea of aan Oekraïne van ‘Oligarch Porosjenko’. Het corrupte ‘PvdA-museum’ kwam zogenaamd tussen twee vuren te zitten en vroeg de eveneens  corrupte rechter om een uitspraak op advies van Rutte. Ironisch is dat Rutte nog steeds niet zijn grote vriend Porosjenko heeft gedagvaard om de gestolen schilderijen uit het Friese Museum terug te vorderen. Een ding staat wel vast en dat is  dat niemand die ooit nog Kunst uitleent aan het corrupte ‘PvdA Allard Pierson Museum’ in “Banana-Fraude-Nederland” van Rutte en Obama.

2 antwoorden »

  1. Ook ’n politiek zeer gevoelig vonnis. Mij dunkt dat die uitgeleende kunst ’n zaak is tussen 2 civiele partijen en dat de inlener (’t APM) deze dient terug te geven aan de uitlener (4 musea op De Krim) conform hetgeen daarover contractueel is vastgelegd. Staat in beginsel los v/d staatkundige situatie. Roept sterke associaties op met identieke gevallen inzake door de Nazi’s geroofde of onteigende kunst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s