Politiek

Populist Klaver van GroenLinks steunt Maffia-Oekraïne-Landverrader Rutte.

(van onze Corrupte-Neonazi en Populistische GroenLinks redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Na de oude CDA Ratten Bot, Scheffer en Rutte schoffeert (Video)nu ook Klaver de Nee-Klaver PechtoldStemmers.
Bent u voor Democratie en de Rechtstaat en tegen Oorlog en ‘Rat in pak Corruptie’, de ‘Elite-Maffia’ en de Neonazi’s van ‘Maffiaboss Porosjenko’ stem dan niet Groen ZwartLinks van ‘Populist Klaver’. Ook Klaver maak zich in navolging van Rutte op voor het Oostfront(Video) en  de Labbekakken ten strijden te laten trekken tegen Poetin voor ‘TIIP-Obama’. Klaver maakt zich hiermee volslagen belachelijk en ongeloofwaardig als zich zelf afficherende Linkse politicus die pretendeert voor de mensenrechten te staan. Nu begrijpen wij helemaal waarom de ‘Landverrader Klaver’ de ‘IAmsterdam Star reporter Steve Brown’ door zijn corrupte politie en een dronken vol gevreten ‘GroenLinks- provocateur’ tijdens de Pro Maffiaboss Porosjenko manifestatie op de Dam liet aanvallen. Zie Video hierna:

Krim bezet of bevrijd en Slachting van Odessa(Video) door Maffiabaas Porosjenko.

rechtse populistenDe Oorlogzuchtige en gewetenloze laffe ‘Grachtengordel-Maffia’ leden van de partij gaven de Populistische vertegenwoordigers in beide Kamers zaterdag op het verkiezingscongres opdracht vóór goedkeuring van het samenwerkingsverdrag met Oekraïense Neonazi’s en Maffia van Porosjenko te stemmen, ook al is dat in het referendum van afgelopen voorjaar afgewezen door het Volk.  Zij kennen de Geschiedenis en weten als het ooit Oorlog wordt dat zijn het de aanhangers van Wilders en de Labbenkakken die als Kanonnenvoer naar het Oostfront gaan en niet de GroenLinks ‘Grachtengordel-Maffia’, die wordt alleen maar beter van Oorlog, armoede en Corruptie. Met de Kul-bijlage bij het Maffia-verdrag die de altijd liegende premier Rutte in Brussel heeft afgesproken is voldoende aan de bezwaren van de tegenstemmers tegemoet gekomen, vindt het schaamteloze Inkt Zwarte congres. Ook met de verwachte ‘NSB- hulp’ van Rent a D66 van ‘Kasteelheer Pechthold’ de stiefvader van Klaver heeft het Lieg en Bedrieg Oorlog ‘s Kabinet van Rutte en zijn PvdA NSB Loopjongen Asscher in de Eerste Kamer nog geen meerderheid voor de goedkeuringswet. Met de steun van Groen Zwart Links is zo’n meerderheid weer een stap dichterbij om de Democratie en de Rechtstaat te verkrachten voor ‘Maffiaboss Porosjenko’.

 

 

De corrupte beroeps Subsidie vreter en GroenLinks politica Strik heeft nog nooit in haar leven een dag eerlijk gewerkt.
De uitspraak van het corrupte Inktzwarte congres bevestigt voor de corrupte ‘Landverrader&Neonazi-Populist Tineke Strik’, die de extreme corrupte Eerste Kamerfractie aanvoert, dat „onze partij de Oekraïense Maffiaboss Porosjenko nooit in de steek heeft willen laten.” „Dat neemt niet weg dat we de bezwaren van de tegenstemmers ook serieus wilden nemen (Kuch). Het blijft hachelijk om in te vullen wat tegenstemmers met hun stem voorhadden temeer de bijlagen niks voorstellen en alleen herhalen wat al in het ‘Maffia-Verdrag’ staat. Maar we hopen dat bijvoorbeeld de Fopspeen afspraken over de niet bestaande strijd tegen corruptie bezorgde kiezers kunnen geruststellen en af te leiden met Poetin en Wilders, Houzee!

22 antwoorden »

 1. Uit een sprookjesboek:

  Er was eens een liegende hofnar, hij grijnsde vaak vals en deed altijd stiekeme dingen in zijn Torentje met een valszingend cocainesnuivend liederlijk Goor Don RTL-type.

  Toen het volk hem wilde wegstemmen in een heus volksreferendum heeft de altijd liegende hofnar samen met zijn politieke links-groene ’66-gabbers zijn reet afgeveegd met de verkiezingsuitslag.

  En toen kwam er een Kameel met een pedo-fluit, en die blies het hele verhaaltje uit.

 2. LS…

  Groen Links is gewoon een Ashkenazi Khazaren Partij met een dubbele NWO Agenda… Kijk een goed naar die zogenaamde domme kop van Jesse. Doet me denken aan Femke die ook nooit van iets wist maar toen Geert de boel overnam gewoon vertrokken is. Die nep Islamitische Cabaret Club van Denk is ook gewoon een Ashkenazi partij met een ander religieus sausje. Hoezo we worden belazerd waar we bijstaan ! En als we straks allemaal nee zegen tegen Rutte / VVD dan komen de Russen weer en vanwege het landsbelang regeert hij gewoon door…

  • PS…
   ASScher moest het overnemen van Samson want die stond aan het hek van de Bilderberg conferentie. Jodenraad ASScher zou dat natuurlijk nooit doen heeft hij beloofd aan Trix… Want je denkt toch niet dat Fat Willy & Pampa Max iets te vertellen hebben ! Die hebben de koffers al gepakt voor Antarctica voor als de pleuris werkelijk uitbreekt… Gaat niet gebeuren trouwens want Trump & Putin zijn slimmer dan het hele kanker zooitje bij elkaar… Zo dat is er uit ! Prettige feestdagen !

 3. En uiteraard liesbeth van tongen weer op de 6de plaats, ja dit allemaal om deze partij weer in het vizier te houden,gratis reclame, dus een partij die rekening houdt met de gevestigde orde en voor de bevolking, niet dus eigen, maar die van ukraine rekenschap geeft?

 4. NATO military officers Captured in East Aleppo bunker

  By wmw_admin on December 17, 2016

  Syrian Army soldier holds captured al Nusra Front (al Qaeda) flag in Old City, Aleppo. Click to enlarge

  According to two reports coming out of Aleppo today, fourteen ‘NATO’ military officers were captured this morning in an East Aleppo bunker by Syrian Special Forces.

  This story was quietly leaked by Voltaire.net, who announced, “The Security Council is sitting in private on Friday, December 16, 2016, at 17:00 GMT, while NATO officers were arrested this morning by the Syrian Special Forces in a bunker in East Aleppo.”

  Fares Shehabi, prominent Syrian parliamentarian and head of Aleppo’s Chamber of Commerce published the names of the NATO officers on his Facebook page on the 15th December (emphasis added):

  Mutaz Kanoğlu – Turkey
  David Scott Winer – USA
  David Shlomo Aram – Israel
  Muhamad Tamimi – Qatar
  Muhamad Ahmad Assabian – Saudi
  Abd-el-Menham Fahd al Harij – Saudi
  Islam Salam Ezzahran Al Hajlan – Saudi
  Ahmed Ben Naoufel Al Darij – Saudi
  Muhamad Hassan Al Sabihi – Saudi
  Hamad Fahad Al Dousri – Saudi
  Amjad Qassem Al Tiraoui – Jordan
  Qassem Saad Al Shamry – Saudi
  Ayman Qassem Al Thahalbi – Saudi
  Mohamed Ech-Chafihi El Idrissi – Morrocan

  More detail was provided by Damascus-based Syrian journalist Said Hilal Alcharifi. According to Alcharifi, Captured NATO officers were from a number of member states including the US, France, Germany and Turkey, as well as Israel. Here is his statement (translated from French):

  “Thanks to information received, Syrian authorities discovered the headquarters of high ranking western/NATO officers in the basement of an area in East Aleppo and have captured them alive. Some names have already been given to Syrian journalists, myself included. The nationalities are US, French, British, German, Israeli, Turkish, Saudi, Moroccan, Qatari etc. In light of their nationalities and their rank, I assure you that the Syrian government have a very important catch, which should enable them to direct negotiations with the countries that have tried to destroy them.”

  Thus far, the individuals in question have been identified as “NATO,” although it’s unlikely they would have been carrying NATO colors on a covert operation.

  21WIRE have also received unconfirmed reports yesterday that militants had fired a missile into Ramousa area and then tried, unsuccessfully, to get cars out of East Aleppo. It’s possible this incident could be related to today reports of captured western operatives.

  This report from the Syrian Arab News Agency (emphasis added):

  “The agreement on evacuating militants and weapons from the eastern neighborhoods of Aleppo city has been suspended after terrorist groups breached it, special sources told SANA correspondent in Aleppo.

  The sources said that the suspension of the agreement will remain in place until obtaining guarantees that oblige the terrorist groups to abide by all the agreement’s provisions, stressing on the Syrian side’s full adherence to the agreement and its keenness to end the bloodshed and restore security and stability to the entire city of Aleppo.

  Earlier, SANA reporter said that the terrorist groups have breached the agreement as they smuggled heavy weapons, including TOW missiles, heavy machineguns and kidnapped people via the buses and cars transporting terrorists and their families towards the southwestern countryside of Aleppo city.

  The reporter added that the terrorist groups fired shells and sniper bullets on the buses and ambulances at al-Ramousseh crossing, noting that the Syrian Arab Red Crescent (SARC) and the International Committee of the Red Cross (ICRC) which are supervising the evacuation process had to withdraw all buses and cars from the crossing.

  Over the past 24 hours, some 8079 terrorists and members of their families were evacuated on ten batches via busses and ambulances from the neighborhoods of Salah-Eddin, al-Ansari, al-Mashhad and al-Zibdiyeh to the southwest countryside of Aleppo city”

  If today’s reports are true, then this would also mean that both the Syrian and Russian governments would have additional leverage going forward in bilateral negotiations with the US Coalition.

  If, however, this story is kept under wraps by NATO member governments and summarily blacked out by the US and European media outlets, then it might indicate that a deal has been struck, albeit behind the scenes, for the return of captured NATO operatives in exchange for other concessions.

  If today’s report from East Aleppo is accurate, this might also help explain the hysterical behavior by the US State Department and western UN officials who have been demanding “an immediate ceasefire” – despite the fact that 99% of East Aleppo has already been liberated by Syrian government forces.

  The western establishment hysterical reactions to Al Nusra’s defeat in Aleppo have included wild claims that the Syrian Army had ‘unleashed death squads,’ on its own residents in East Aleppo and were openly ‘executing women and children in the street,’ and ‘burning children in the street,’ as well what appear to be more fictional reports circulated in US media mainly by Michael Weis of The Daily Beast via CNN, claiming that Syrian Army was committing “mass rape” against residents of East Aleppo. His article entitled, “Women in Aleppo Choose Suicide Over Rape, Rebels Report,“ made a number of outlandish claims including:

  “Activists and rebels in the besieged city say mass executions have begun and children are burned alive as Assad’s Iranian- and Russian-backed forces move in.”

  Not surprisingly, aside from unnamed “UN sources”, Weiss claims to have got his information from none other than the discredited US and UK-financed pseudo ‘NGO’ known as the White Helmets.

  Back in September, numerous reports suggested that a western command center located behind terrorist-held lines had been targeted and destroyed by a Russian missile strike. Prof Michel Chossudovsky wrote:

  “The US and its allies had established a Field Operations Room in the Aleppo region integrated by intelligence personnel. Until it was targeted by a Russian missile attack on September 20, this “semi-secret” facility was operated by US, British, Israeli, Turkish, Saudi and Qatari intelligence personnel.”

  This report was neither admitted, nor was it denied by US Coalition sources at the time. However, one mainstream Israeli source, The Times of Israel, did report the incident.

  For anyone who has been paying close attention to the Syrian Conflict, seeing NATO special forces or “contractors” working with ‘rebel’ or terrorist fighters inside of Syria is nothing unusual. Numerous reports have been filed of British soldiers assigned to fighting groups to help with training, strategy and logistics. In June 2016, The Telegraph admitted that British special forces were helping one rebel group, “… with logistics, like building defences to make the bunkers safe,” said one ‘rebel’ fighter. Other reports, including the LA Times which detailed CIA operations used to arm militants, including Al Nusra Front (al Qaeda in Syria) who were the terrorist force in charge in East Aleppo. Other revelations of US covert involvement include The New York Times, and also information on US (NATO by another name only) covert operations provided to the Wall Street Journal.

  Throughout fighting in the Donbass in eastern Ukraine, during the period of May 2014 to the present, numerous incidents have been reported where NATO military soldiers and operatives have been both spotted, and captured by rebel forces, and in most cases these reports have been muted, more than likely because of ‘horse trading’ taking place as an extension of wider diplomacy.

  Source

 5. En de J is opgenomen in de alfabet 1524 ? Wat slim ga naar Marcoin Sinope
  dat is hun Jesus ! Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw Hond !

 6. En dan zijdelings dit nog maar even in aanloop op de verkiezingsretoriek ;

  Volgens Asscher, die speechte in Lelystad, dreigt de VVD van Rutte “als het even tegenzit, bij de PVV op schoot te gaan zitten”. (NOS)

  Daar weet die uitvallende haarbal (de ziekte van Hedel) natuurlijk alles van sinds zullie bij de veeveedee op schoot zijn gaan zitten.

 7. Klavertje 4 zie ik nog heel groot worden over een jaar
  of vijf , tien misschien met ’n fair trade lulverhaaltje in
  het bedrijfsleven .Een softe adviesfunctie kan ook .
  Cash cash voor Jes jes , en dat terwijl het nono was.
  Een&al gedraai daar .

  • Groen Links, ooit ontstaan uit o.m. de PSP en de CPN van Marcus Bakker.

   Nu steunen ze de oorloghitsende Guy/Ugly Verhofstadt en Biggetje Hans van Baalen.

   Ziet u het al gebeuren ? Marcus Bakker die meeschreewt op het Maidanplein in Kiev ? Of een PSP die het Horst Wessel-lied meezingt ?

 8. ‘The best way to control the opposition is to lead it ourselves.’ Vladimir Ilyich Lenin

  We came we saw he died

  Links just the pretty face of Evil

  Andrée van Es Links ter Rechter Zijde BeaTricks

  • Grappig@Delo ,alsof Bea deze “act” zelf van te voren heeft bedacht en heeft laten plaatsvinden. Je komt niet zomaar op dat podium en al helemaal niet aan die microfoon,tenzij dit van te voren zo is afgesproken!
   Maar goed,die “speecher” zegt op een gegeven moment…….ik ben Jezus.
   En daar komt dan uiteindelijk de aap uit mouw,want…………..
   Jezus zei: ‘Let op, laat je niet misleiden. Want er zullen velen komen die mijn naam gebruiken en zeggen: “Ik ben het, “of: “De tijd is gekomen.” Volg hen niet! Als jullie berichten horen over oorlog en opstand, raak dan niet in paniek. Die dingen moeten eerst gebeuren, maar dat is nog niet meteen het einde.’ Hij vervolgde: ‘Het ene volk zal tegen het andere ten strijde trekken en het ene koninkrijk zal de strijd aanbinden met het andere, er zullen zware aardbevingen komen en hongersnoden en epidemieën alom, en er zullen aan de hemel grote en verschrikkelijke tekenen verschijnen. Maar eerst zullen jullie worden mishandeld en vervolgd en uitgeleverd aan de synagogen, jullie zullen worden opgesloten in de gevangenis en worden voorgeleid aan koningen en gouverneurs omwille van mijn naam. Dan zullen jullie moeten getuigen. Bedenk wel dat jullie je verdediging niet moeten voorbereiden. Want ik zal jullie woorden van wijsheid schenken die door geen van je tegenstanders kunnen worden weerstaan of weersproken. Zelfs je ouders en broers, verwanten en vrienden zullen je uitleveren, sommigen van jullie zullen worden terechtgesteld, en jullie zullen door iedereen worden gehaat omwille van mijn naam. Maar geen haar van je hoofd zal verloren gaan. Red je leven door standvastigheid!”

   Zo zijn er een aantal beloftes gemaakt door Jezus in Zijn tijd op aarde waarbij zijn volgelingen(apostelen) ervoor gezorgd hebben dat deze schriftelijk werden vastgelegd.Je kunt ze natuurlijk allemaal vinden geschreven op papier als je tenminste de juiste bijbel in bezit hebt.
   Vandaag de dag zit iedereen meer naar een PC digitaal scherm te turen dan eens gewoon de papieren bijbel te openen.
   Vooruit dan maar,speciaal de digitaal geletterden onder ons:
   http://www.biddenhelpt.net/Beloften

   • Inplaats van te modereren zou je een gebied
    verbod opgelegd moeten krijgen. Jezus nog
    an toe, moet je kijken hoe de wereld er voor
    staat na tweeduizend jaar bijbelshit.
    Ga gezellig bij ’n bijbelkluppie die gristen kul
    verkopen. over een paar dagen de verjaarjaar-
    -dag van dat joodsche hallucinantje.
    Gefeliciteerd alvast ! Allepo foute kersttruien
    en feel good reclame om overtollig vreten te
    winstmaximaliseren .

   • Graag gedaan@Delo.
    Er is nog wel meer dat ik erover kan schrijven en publiceren,maar dan maak ik van Steve’s blog een preekblog.
    Die intentie heb ik nou ook weer niet,daarom niet teveel wijze woorden van de grootste leraar die de wereld ooit gekent heeft.
    Groet,sterkte en veel wijsheid op jouw wandelpad gewenst. Je komt er wel!

   • Zo zo,je spot nogal graag met de man die geen vlieg kwaad deed.
    Je noemt hem een joodsche hallucinantje?
    Al zou Jezus nu in deze tijd geleefd hebben,dan nog heeft Hij de ellende van Allepo niet op zijn geweten.
    Je bent de verkeerde zondebok weer aan het zoeken.
    Je moet je eigen diep schamen vioolspeler.
    Jouw viool speelt ook nog eens vals en is niet om aan te horen.
    Ik zal jouw eens echte viool laten horen.
    En je mag raden waar het stuk over gaat.
    De man die jij opnieuw als zondebok aanwijst.

    Nearer My God To Thee on Violin

    Mais perto Quero Estar

    Ik ben er klaar mee met dit blog.
    Ik kom hier voorlopig niet meer. Zoek het ook maar allemaal verder uit en maak jullie maar onderling nog maar wat af. Ik haak hier af en wandel wel verder alleen verder met mijn REDDER!

    Mazzel Steve!

   • LS…

    Voor de Christusenergie valt natuurlijk veel te zeggen maar de goede man heeft nooit bestaan. Dus red je zelf en red daardoor de wereld en laat het niet van een mythe afhangen die toevallig wel goed uitkwam voor de Romeinen en de Satanaanbidders !

 9. Geestig dat GL de choco prins met z’n multinationals zo steunt, terwijl GL zich hier zo tegen multinationals afzet. In Oekraïne kun je bijna niets bereiken of die Porosjenko zit er met z’n tentakels tussen. Men moet simpelweg handelen op bevel van W’ton. Rest is bijzaak. NAVO moet oostwaarts uitgebreid worden tot aan de voordeur van Moskou. Heeft de VS ’n extra lange voortuin in geval v/e grondoorlog. Turkije is lid v/d NAVO, dus die komt ook bij de EU, evenals ’n paar Kaukasus landen en mss zelfs Kazachstan. Kwestie van louter geopolitiek. In 1990 lag ’t IJzeren Gordijn nog bij Helmstedt (niet ver van Enschede) en zie nu, duizenden km’s oostwaarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s