EU

Westerse Mainstream-media dol gedraaid: Poetin may organise migrant sex attacks in EU.

(van onze Hysterische Door gedraaide dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Westerse Mainstream-media dol gedraaid: Poetin may organise migrant VladimirPoetinsex attacks in EU to make Merkel lose elections, EU Lie- experts  claim.
Oorlog’s Hitser en Haat zaai vod the SUN: Vladimir Putin ‘could order Cologne-style attacks’ on women to destabilise Germany en het zijn dus niet gestoorde Islam Baardmannen die de Duitse jonge meiden en vrouwen in hun Kruis grijpen, maar ‘Poetin-Baardmannen’. Rutte en zijn ‘Jesse Klaver kliek’ staan achter deze hysterische  volledig uit de grote Obama duim gezogen ‘Dood aan Poetin berichten’.

The secret services in Russia and Syria may encourage refugees to carry out orchestrated sex attacks on German women  in a sick bid to oust Angela Merkel from office, it’s been claimed.
The startling claim was made by an expert from the European Council on Foreign Relations, who said the foreign powers could work together in a bid to destabilise Germany in the run up to next year’s election.The accusation against Russia comes after the CIA alleged Russian hackers had intervened in the 2016 US election to help Donald Trump get into the White House.German tabloid Bild has now warned Mr Putin could also interfere in the upcoming general elections in Germany next year by turning the electorate against the Chancellor.Gustav Gressel, an expert at the think-tank, said small numbers of refugees with links to the Kremlin and Syrian security services could be called into action to sway public opinion against the Chancellor. Referring to a series of sex assaults in the city of Cologne during New Year’s Eve celebrations at the start of 2016 he said: “What would happen, for example, if a similar event were repeated at a summer festival before the election as in the Silvesternacht in Cologne?

7 antwoorden »

 1. Irma Schiffers ontmaskert ook zichzelf.
  Net als David Icke. Maar dat zien de blinde Nederlanders toch niet.
  Als je de waarheid schrijft bij new age tante Irma wordt je eraf geknikkerd.
  Zou Irma ook haar zieletje soms verkocht hebben aan de Blavatsky leer ?
  Zo zijn er nog meerderen in het alternatieve occulte spirituele cirquit die bedrogen uit zullen komen.
  Volkstribunaal? ……………..laat me niet lachen.
  Waar dan? De brandstapel op het marktplein of zo soms?
  Nederlanders zijn zichzelf aan het terug smijten naar de middeleeuwen met die new age guru’s op het internet.
  Ook al heb ik de postnaam waterman.ik weet via Bijbelkennis dat het aller grootste bedrog uiteindelijk van de new age religie zal komen.
  De paus is ook zo’n voorstander van die new age religie.
  Alle religie’s op een hoop gooien. Geheid chaotische toestanden.
  Hey wacht…………daar komt de chaos agenda uit NWO mouw.
  Zo’n puppets als David Icke schrijven veel desinfo om nog wat meer verwarring te zaaien. En Irma loopt die charlatan vrolijk achterna.
  Mocht ik David Icke tegenkomen krijgt hij een volle emmer water van mij over zich heen. In de naam van Jezus,,,,,,,,,,,,,,is hij gelijk gedoopt……hahahahaha

  Like

 2. We should not give up and say that the situation is hopeless. There is still our conscience, there is still the memory of the victims of this war, there is still our duty to try and prevent further bloodshed. We have to prosecute all the perpetrators of war crimes and crimes against humanity.

  Lidia Yusupova

  Aldus:
  Prosecution is our DUTY ….

  Like

 3. Maar er zit beweging in!!!

  Meneer Meyer is hoofd van het centrum-voor-bestudering-van-de-Arabische-landen van de universiteit van Mainz.

  Citaat:

  “Herr Meyer, was hat die Welt in Syrien falsch gemacht?”

  Günter Meyer: “Die Welt hat in Syrien sehr vieles falsch gemacht, aber wir müssen auch sagen, wer was falsch gemacht hat: Und hier liegt die Hauptverantwortung bei den USA. Nach Aussagen des ehemaligen Oberkommandeurs der NATO, General Wesley Clark, begann die US-Regierung bereits unmittelbar nach den Terrorschlägen am 11. September 2001 mit den Planungen des Regimewechsels in sieben Ländern, die von den USA als Gegner angesehen wurden, darunter Irak, Libyen und auch Syrien.Um dort dieses Ziel zu erreichen, haben die USA seit 2005 die Rahmenbedingungen geschaffen. Dazu gehörte neben zahllosen medialen Propagandaaktionen gegen das Assad-Regime die Finanzierung und Ausbildung einer Armee von Terroristen gemeinsam mit Israel und Saudi-Arabien. Diese Truppen sollten für den Sturz der Regierungen in Damaskus und Teheran eingesetzt werden, wie der renommierte Journalist Seymour Hersh 2007 aufdeckte….”

  Daaronder Irak, Libië en ook Syrië! Eindelijk officieel toegegeven!

  Quellen: http://npr.news.eulu.info/2016/12/17/sensation-im-mainstream-die-wahrheit-bahnt-sich-ihren-weg/

  http://www.heute.de/interview-mit-syrien-experte-guenter-meyer-sieht-verantwortung-fuer-syrien-krieg-beim-westen-46114990.html (Inclusief video van < 3 min.: Können wir nur zuschauen?)

  https://gm1.ggpht.com/zWY7UC1Pcj-dXojYzGz54P8AIEwDdrYrVlH6JxO6OxW8AwJyzNu0JDO9by7p2vMuSWd2m5rAbPiU_nLmziP_mA5G4mSxjq5DW3pbrIzU3luJq6MtMIWKl8j2OHG-jUBs8OEnzBlcozagUbpW5k98fHMcbhRBYeBNg9PEFke229lucmj5Wzkqov9PxzwnuUdWCRCCHgud7eYiwIR88p8rXXdIdKwfA3RE39wU2vSqXfX0xrht1y_Mml1ZgBnKlmg3DyZw_Co4ROcI9Ninjc36vwUoHhLvdzP9OaeVfDr7qX15KibCwQIyXV_3csVWKeAohgAFmuzFYp6TP90uxAL-pAQLbid93j3g9GjuFd8cNkUD-e6dC5_HiCU3XOiyeFYFwzBXoqLeUjctpyy6JUANlWlhx7hDTdFilX4k4ZHNpDC9YEKZYWsUmBflaXf7LULmVN_9YLecr61TfChyNSh2XqcAYCxdkTuU8LDtQD2zGup8J5t7iBzQ1P0NXuUig0utUUfPvVYAViyai04HUAe526h7MiKmQEb4Q4oSZWEwSPeKKw61LeDQWJyC3mCVgtCCTynhq6UoopPYVLbEi_RWsoM9FGC2_EkqqRYEUIpd_Od_9O44UDuY5OToKSC00bRZDruc26N2ncuAWsGwTHVKEMyEOmjJ1xnVk5Tz4h5_cl2oiRYbXyRJ-Nl7ZC2xqUfqXRJO8obmKt76UlU=w1088-h818-l75-ft

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.