oorlog's misdaden

De Genocide waarvan de Serviërs beschuldigd worden is georganiseerd door de Amerikaanse, Britse en Franse inlichtingendiensten.

(door Bert Maathuis en ondersteunt door onze redactie)

willem-alexanderAMSTERDAM-NOIR- Waarde medemensen, ter attentie,
Een majoor van de Franse inlichtingendiensten,vluchtte naar Wit-Rusland met bewijs aangaande de oorlogsmisdaden gepleegd in Srebrenica in 1995. Uit de documenten die hij presenteerde, blijkt volgens Veterans Today dat de “genocide” waarvan de Serviërs beschuldigd werden georganiseerd werd door de Amerikaanse, Britse en Franse inlichtingendiensten, en uitgevoerd werd door een paramilitaire groep genaamd ‘the Scorpions’ (Schorpioenen). Zij voerden de vermeende genocide uit om deze in de schoenen van de militaire en civiele functionarissen van de Republiek Servië te schuiven.  Voormalig “Prins Beer” tegenwoordig ‘Graai- King Willem’ danste ‘Dode-Srebrenica-Polonaise’, om de boel af te leiden.

Doofpot-Rapport’ NIOD(Video): geen bewijs geheime afspraken Srebrenica omdat NATO niet meewerkt.

Volgens deze bron, beschikt de Franse militaire inlichtingendienst DRM over bewijzen dat Ratko Mladic niet op de hoogte was van dit plan. Uit de documenten, die in het bezit zijn van Wit-Rusland, blijkt dat de Franse officier op 29 juni 2012 in Minsk politiek asiel aanvroeg. Uit de documenten blijkt tevens duidelijk dat Naser Oric en alle bevelhebbers van het leger van Bosnië / Herzegovina onder voortdurende controle van de westerse inlichtingendiensten stonden. Niet voor niets kreeg de grote massamoordenaar Naser Oric nota bene slechts 2 jaar cel voor het doden van ruim 3500 Serviërs! Dit werd echter nergens belicht in de Mainstream Media. Deze Bosnische militaire leider die werd geholpen door de Mujahedin moslimstrijders heeft de meest gruwelijke moorden op zijn geweten en kreeg dus slechts 2 jaar van het Joegoslavië tribunaal!

Dit citaat is, zo u wilt, snel op Beyond the Matrix terug te vinden.

14 antwoorden »

 1. In reactie op Markus en Andre G;

  Citerend van het KN:
  “Milošević werd in 1999 door het Joegoslaviëtribunaal aangeklaagd wegens oorlogsmisdaden en misdaden tegen de menselijkheid.”
  “De voormalige Servische president Slobodan Milošević is door het Joegoslaviëtribunaal in Den Haag postuum vrijgesproken van oorlogsmisdaden die werden gepleegd tijdens de Bosnische oorlog van 1992 tot 1995.”

  Dan komt toch de vraag op: hoe misdadig is dan het Joegoslaviëtribunaal?
  Humane mensen éérst “de doodstraf opleggen”, en vervolgens je verontschuldigen dat je verkeerd bezig bent geweest; maar de persoon in kwestie is uitgeschakeld en kan zijn humane activiteiten niet meer gerecht doen. En daar lijkt het het Joegoslaviëtribunaal toch om te doen. Of zie ik dat verkeerd?

 2. Beste Steve,
  Dit was al veel langer bekend , Robin de Ruiter schreef hier al over in zijn boek over de moord op milosovic, en de VN idem dito, een Spaanstalige heeft hier voor de VN een rapport geschreven wie niet in goede aarde viel .
  En van tafel het rapport een nieuwe maken welgeteld in deze diabolisch instantie paste .
  In kosovo ligt het grootste militaire Amerikaanse kamp ever, om de olie pijpleidingen te bewaken, uit!!!! Jawel de kaukasus, van daar dat POETIN OOK weg meegeven als Milosovic.
  LEEST ALLEN ROBIN DE RUITER , meerderen boeken geschreven over interessante onderwerpen

 3. Rutte & Co meesters in projectie herhalen keer op keer het zelfde aloude trucje

  Balkaniseren Joegoslavië NATO blauwdruk voor Syrië “God zij Dank” mislukt
  Syrische ambassadeur Bashar Ja’afari wat een verademing, beschaving in ’t zicht van het ultieme kwaad.

  Syria names Foreign Officers Colluding with Terrorists in Aleppo

  Aleppo al weer verdwenen van voorpagina”s op naar volgende mind fuck

 4. Van de 3 grote monotheïstische godsdiensten is de Joodse de oudste, daarna de Christelijke en ruim 600 jaar later de Islam. Dat geschiedkundige feit kan en wil men niet aanvaarden en staat aan de oorsprong van alle ellende tussen de 3. Laten we terugkeren naar ’t veelgodendom: veel ontspannender, geen wedijver, iedere God z’n ding en niet verspeend v/d menselijke maat. Die verhevenheid v/d Almachtige is er niet. Hoeveel minder doden zou dat op wereldschaal gescheeld hebben?

 5. Opzettelijk religies tegen elkaar opzetten?
  Datzelfde probleem is waarschijnlijk in Syrië aan de hand?
  Het houd niet op en wordt steeds maar erger?

 6. Dat Allah 600 jaar na Jezus het duistere levenslicht zag is
  een tempoverlies wat zich rente verhogend lijkt te wreken .
  Gristenen versus Moslims, waarbij de verlichting en indus-
  -triële revolutie wegens vrede&vreten op aarde maar buit-
  -en beschouwing wordt gelaten .

  Aansluitend nog maar ff ’n kerstwens aan Wimmie de
  polonaise dansende prins pils ,

  WAT DE EEN TEVEEL HEEFT KOMT DE ANDERE TEKORT

 7. Hoe kan t dan zo zijn dat ik in levende lijve heb gezien hoe de mannen van Mladic stelselmatig de bosnische huizen in de enclave Srebrenica omsingelen vervolgens granen naar binnen gooiden en honden naar binnen stuurden? Vervolgens hoorde ik pistoolschoten en werden hierna dezelfde huizen in brand gestoken? Dit waren wel degelijk Serviërs volgens mij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s