oorlog's misdaden

Brandpunt: Corrupte ‘Yab Yum Hennis’ is VVD Minister van Wapen en Pedo handel.

(door ing Steve Brown)

AMSTERDAM-NOIR-VVD Minister Hennis en haar laffe Leger werkte in Uruzgan samen met Jeanine Hennis Yab Yum laarzenkinderverkrachters net als de VVD Ministers van Justitie samenwerkte en werken(Video) met de ‘VVD-Kinderverkrachters -kliek‘ van Joris Demmink. Oud minister en volslagen Gek van Middelkoop: missie Uruzgan was succes! Ondanks 24 Nederlandse zinloze doden heeft hij in 11 reizen mooie Pedo en Drugs handel dingen gezien( Bron: EenVandaag).
Tijdens de miljarden kostende NAVO-missie (ISAF) in Uruzgan werkten de Nederlanders samen met corrupte lokale machthebbers die zich schuldig maken aan seksueel misbruik van minderjarige jongens en allemaal in de Drugs en Wapenhandel zitten. Het ongemoeid laten van dat ‘Pedo-misbruik’ leidt o.a. tot veiligheidsrisico’s, omdat de ‘Pedo-Taliban’ de slachtoffers ronselt voor zelfmoordaanslagen, maar is ook gewoon een misdaad om dergelijke misdaden te gedogen. Dat blijkt uit onderzoek van Brandpunt (KRO-NCRV) en het persbureau Agence France Presse (AFP).

Hou u kinderen binnen de Top VVD-er en Ex OM Boss kinderverkrachter Demmink komt er aan:

De echte Drugs en Pedo bazen staan boven elke wet”.

De eeuwige Heroïne slagvelden(Video) van Afghanistan waren Brown al bekend in ’80.
Nu weet ik pas een kleine dertig jaar dat de corrupte en moorddadige Pedo War en Drugslords in Afghanistan generaal11waar de VVD en PvdA Ministers mee samenwerken er vaak extreem jonge jongens als Slaven schandknapen er op nou houden en zwaar in de heroïne en hasj zitten. De meer ‘ontwikkelde’ War Lord en regering ‘s leiders van Afghanistan ‘trouwen’ met een gedwongen kind bruidje van een jaar of 8 tot 12 en dat wil een NL smeerpoets Generaal wel getuigen als best man om de boel te vriend te houden des doods met zijn Lul uit zijn broek. Ik ben daar als ontwikkeling’ s werker van de “The Happy Family” (Video) in de jaren ’80 6 – 8 weken geweest en geloofde mijn ogen niet. Drugs bestrijden door de Westerse mogendheden en hun NATO aan me Hoela was het motto: oogje dicht. Maar dat voorgaande was en is geen probleem voor de VVD Gangsterin Minister Henins om met deze psychopaten samen te werken en ze ook nog te financieren, want dat doet zij en haar VVD-misdaadgroep ook in Nederland met de ‘VVD Royaal-Pedo-Demmink -Kliek’:

Steve Brown in Hasj fabriek Afghanistan

De laffe en gewetenloze Nederlanders in Uruzgan werkten samen met extreme corrupte ‘Pedo-politiecommandanten’ en  krijgsheren die minderjarige jongens aan de lopende band open en bloot misbruikten en alleman in de drugs zitten. “In Nederland zou ik die man arresteren, behalve natuurlijk als die Pedo behoort tot de VVD ‘Pedo-Demmink-Prins Claus- Kliek’ en in Afghanistan moet ik er mee samenwerken en in NL moet ik die Demmink kliek beveiligen”, bralt een voormalig laf lid van de ‘Koninklijke -Pedo-Marechaussee’ nu pas jaren later in de uitzending van Brandpunt over één van hen. Het misbruik werd volgens anonieme bronnen ook gepleegd in een met Nederlands geld gebouwd mortuarium, recht tegenover “Kamp- Henins-Demmink-Holland”. Een Uruzgan veteraan vertelt: “Ik heb er melding van gemaakt bij het corrupte Peod gedoog team Provinciaal Reconstructie Team. Iedereen wist ervan. (…) Het werd niet gebruikt als mortuarium maar om kinderen, jongetjes te misbruiken en u heeft gelijk dat wij wettelijk medeplichtig waren door het te gedogen en de andere kant op te kijken in opdracht van hoger hand de Ministers. Maar goed wij deden het ook in onze broek voor onze Militaire en politieke(Pedo)- Bazen.”

Misbruik van ‘theejongens’ als Slaven is de VVD-misdaadgroep en de Royaal met ‘Pedo-Prins Hendrik’ ook niet vreemd. 

Steve voor Paleis Drugslord Afghanistan

Steve voor Paleis Drugslord Afghanistan

‘Bacha bazi’, het seksueel misbruiken van zogenoemde theejongens is in Afghanistan een eeuwenoude ‘traditie’ net als in Nederland bepaalde Royaal Elite zich vergrijpen aan jongen jongetjes uit het gewone kaal geplukte Volk of misbruik maken van betaalde schandknapen,. Een wijdverbreid verschijnsel dat bij wet verboden is maar waar nauwelijks tegen wordt opgetreden in Afghanistan en in Nederland . Ook niet door de coalitietroepen van de Oorlog ‘s misdadiger ‘TTIP- Obama’ . Uit het onderzoek van Brandpunt en AFP blijkt dat het massale  open en bloot ‘Pedo-misbruik’, ondanks een verzoek daartoe door de Verenigde Naties, nauwelijks gemeld werd. Nederlandse militairen bevrijdden per ongelijk een keer een jongetje op een politiepost uit handen van zijn misbruikers. Tegenover Brandpunt liet Defensie van de Pedo en Wapenhandel Minister Yab Yum Hennis weten dat dat niet de bedoeling was en het schijnt dat toen der tijd de Top VVD-er Demmink die nog de Boss was van het OM in woede is ontploft. Het ministerie meldt dat: “De actie (..) ingevolge het mandaat niet was toegestaan om bevriende Pedo’s War en Drugslord te hinderen bij hun misdaden tegen kinderen en drugshandel. ”

De Nederlandse basis was een ‘Pedo-Kind-Slaven-Pooierhuis’(Video) van Hennis.
Het misbruik vond ook plaats op een basis waar Nederlandse laffe en ‘blinde’ militairen gehuisvest waren. De stevebrownpakistandader, een lokale Pedo en Drug lord politiecommandant had een slavenstal van meerdere theejongens die dagelijks werden verkracht. Het gekerm was de hele dag op het Kamp te horen en ging door merg en been heen. Hem werd geen strobreed in de weg gelegd. Ook niet nadat één van zijn slachtoffers vermoord was en dood gevonden werd. De laffe Koninklijke Marechaussee maakte melding van de kwestie maar er volgde geen strafrechtelijk onderzoek want het werd immers van hoger hand gedoogd.

Taliban ronselt misbruikte jongens gedoogd door de misdadige Minister van Defensie Hennis  en  haar ‘Boy-Jesse Klaver’.
Het ongemoeid laten van het misbruik is niet zonder gevaar, zo blijkt uit onderzoek van AFP en Brandpunt. “Het is contra- productief om het kindermisbruik te negeren. De Taliban ronselt misbruikte jongens om aanslagen te plegen” , aldus onderzoeksjournalist Anuj Chopra, AFP- chef, Kabul. Een corrupte ‘blinde’ Kamermeerderheid (VVD-misdaadgroep en zijn,PvdA-hoertje , ‘Rent a D’66’ en SP) gaat de minister van Defensie van Wapen en Pedo Handel Hennis om opheldering vragen zodat zij het met wat onzinnig gebral de ‘Pedo-Demmink-Doofpot’ kan in werken. Uiteraard hebben wij Hennis om commentaar gevraagd en  zij liet ons weten in dit verband pas op voor Poetin en Wilders(Video). Maar wij hebben ook Jesse Klaver de Boy van Rutte om commentaar gevraagd, gezien het feit dat GroenLinks de ‘Pedo-missie’ in Uruzgan toentertijd mogelijk heeft gemaakt. Hij was niet bereikbaar en was volgens anonieme bronnen samen met Rutte (en Demmink) op  ‘werkbezoek’ in de(Pedo)-Paardensteeg te Amsterdam:

9 antwoorden »

 1. `’s Lands wijs, ’s lands eer`. ‘Ieder land krijgt de regering die het verdient.
  Zoals alle ministers nagenoeg buiten beeld opereren bleek in deze, bij na-
  -vraag niemand thuis .
  We wisten er niets van, geen mandaat en meer van dat onthouden van
  commentaar . Allemaal leugen&bedrog . De 24 doden zijn gevallen bij het
  bouwen van meisjesscholen volgens Bahlekkende en Emmert M.

  Maar goed hullie de Bacha Bazi, wij de miss dienaartjes. Daar is ook geen
  Rooms Kattelieke leugenaar voor opgepakt. Een afscheepfooi en een
  en ’n ambtelijk lulverhaal van de Gristelijk Historische Deetman .

  Alsof ze aan zo een onderneming beginnen zonder detailinformatie omtrent
  land cultuur infra historische achtergrond religie samenstelling bevolking en
  meer van die antropologische desinformatie van ministeriele voorspiegelaars.
  .Wir haben es nicht gewußt volgens oud politiek en religieus beproeft recept.

 2. Zijn reportages over. Die jongetjes voeren eerst ’n geil dansje uit en staan wat met hun billetjes te draaien, daarna gaan ze in de tent van hand tot hand. Klappen ze uit de school, ligt hun hoofd er de volgende dag af en is ’n nieuwe lading aan de “beurt”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s