Uncategorized

Knettergekke Rechter berispt om beledigen ‘Wilders-aanhangers-tweet’.

(van onze Wie neukt wie privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Rechters en OM  in Nederland zijn helemaal niet vooringenomen bralde de Top-sylvia-taalmanVVD-er en de hoogste Boss van het OM alcoholist Herman Bolhaar nog enkele dagen geleden bij WNL. Maar als de rechters even zichzelf zijn en zich laten kennen blijkt het tegendeel(Video): ‘Rent a D66-Rechter Sylvia Taalman’ is door de rechtbank Overijssel voor de Show op de vingers getikt, omdat zij kennelijk denkt naast rechter ook nog een psychiater te zijn die het Volk diagnoseert  als Knettergek. Duidelijk weer een klassiek geval van Projectie (psychologie). Nadat Wilders bij EenVandaag terecht werd verkozen tot politicus van het jaar, reageerde Rechter Taalman met een opmerkelijk beledigend bericht dat het Wilders Volk Knettergek is. Lekker als u als “Labbekakken” voor de “Straf de Arme Rechtbank” moet verschijnen dan weet u hoe zij over u denken, namelijk dat u Knettergek bent!

Wie echt Knettergek en corrupt is is de zichzelf als misdaadjournalist afficherende Gerlof Leistra want die misdaad-vlinderscrimetwitterde: “Hoe rechtbank Overijssel van een mug – een ongelukkige retweet van rechter Taalman – een olifant maakt door alles op straat te gooien”.Die corrupte, laffe Leistra durft, gezien het feit dat hij van elke Mug met sensatie leugens een Olifant maakt als het gaat om zijn vermoorde Katvanger en ‘TBS-Moordenaar Martin Kok’, Willem Holleeder& Judas-Zussen Holleeder(Video) en de ‘Nep en Fop- Heldendaden ‘van zijn Misdaadteam leider Peter R. de Vries. ‘Politie-informant Peter R. de Vries’ vond trouwens ook dat de Rechter gelijk had dat Wilders en zijn aanhang Knettergek zijn en Dood aan ‘Monster Holleeder’ en  ‘Moordenaar Martin Kok’ is Top(Video)!  Met die laatste Knettergekke statement van De Vries was Leistra het weer eens, maar die heeft geen keus anders wordt hij uit Peter zijn Misdaadteam gezet en moet hij de Bijstand in en gaan eten bij de Voedselbank tussen de hem geminachte en beledigde kaal geplukte Wilders aanhang.

‘Misdaadteam Peter R de Vries’ medeplichtig moord Martin Kok.

Noot

twitter-rechter-3

twitter-rechter-2
twitter-rechter

Categorieën:Uncategorized

Getagd als:, , ,

20 antwoorden »

 1. Allemaal symptomen dat ze de bui al zien hangen op 15/3. Wilders met de PVV wordt ’n mega kaskraker. Ze (Rutte, Merkel, Juncker c.s.) hebben ’t er naar gemaakt. De afrekening wordt gepresenteerd. Rutte afgeserveerd, Le Pen Presidente en Merkel abgefuehrt. Wordt knetter jaar, 2017! EU=RIP.

  • LS…
   Wilders vertrouw ik voor geen meter. Wie dan wel wordt een steeds heikeler vraag en zo hebben de Zio Nazi ook in Nederland gewonnen. Net als in de USA wordt Nederland leeggezogen door de Joodsche Lobby die maar een doel heeft en dat is de Ashkenazi Khazaren wereldheerschappij. Vraag het J.G Bron onze Vaderlandse Zio Nazi bij uitstek !

   • Als anarchist begrijp ik je drang om alle hiërarchische hoeren bende
    van hoog tot laag de schuld te geven van je frustratie
    en dat je soms ook boos word op de simpele geesten
    die zich laten op jutten door geloof of andere politieke doel einde.

    Caesar Lion Cachet
    wat ik hier op deze site op typen is niet persoonlijke bedoeld
    van iedere op deze site leer ik wel eens wat
    keep kalm

   • MEER VERWARRING !

    SYRIË WERKT NIET MEE MET PIJPLIJN DOOR EIGEN GEBIED OM DE OLIE VAN DE GOLFSTATEN / SAOEDI ARABIË DOOR TE LATEN OM RUSLAND DWARS TE ZITTEN.

    ISRAEL / USA / GOLFSTATEN / TURKIJE / NAVO BEGINNEN OORLOG EN RICHTEN ISIS OP.

    DE RUSSEN GRIJPEN IN EN TREFFEN DE NWO ZIO MAFFIA IN HET HART

    TURKIJE SCHIET RUSSISCH TOESTEL NEER. EERST BEKOELING RELATIE EN LATER TREKKEN RUSLAND EN TURKIJE SAMEN WEER OP NA EERST DE ILLEGALE OLIEFOOF VAN NAZI ERDOGAN ZWAAR TE TREFFEN

    RUSLAND GAAT DE OORLOG WINNEN.

    RUSSISCHE AMBASSADEUR WORDT VERMOORD DOOR TURKIJE.

    RUSLAND NOG STEEDS GOEIE MAATJES MET TURKIJE EN ZETTEN USA /TRUMP BUITENSPEL

    WIE HET NOG SNAPT MAG HET ZEGGEN. EN VOLGENS MIJ LACHEN DE ZIO NAZI ISRAËLI ZICH DE STINKENDE LUL UIT DE BROEK. (BESNEDEN DAT WEL…)

 2. Papier Geld heeft geen waarde omdat het niet is gekoppeld aan de gestolen Goud dat heeft Trix voor gezorgd knoop het goed in uw oor ! En alles draait om Isra-isis

 3. Onbegrijpelijk dat men het hier erg vind dat Wilders de stiekeme VVD,er wordt aangepakt Ik zou zeggen verbieden die fascistische Wilders groep een maal aan he t bewind hebben we de NSB nieuwe stijl terug Wilders heeft alle bezuinigings pannen gesteund houd van Trump beledigt communisten om over meer maar te zwijgen Wordt eens wakker vrienden

  • @Henk en @Steve,

   Het belangrijkste punt bij de komende verkiezingen is, is dat de mensen de perceptie hebben dat een stem op Wilders een stem is tegen de politieke elite, tegen de ratten in pak, tegen het liegen en bedriegen van Jan met de Pet.

   Dus een stem op de PVV is voor de mensen in het land vooral een stem TEGEN Rutte, Asscher, Pechtold en de rest van het corrupte Den Haag, ongeacht of Wilders wel of niet te vertrouwen is. Veel stemmen op de PVV is dan een uiting dat de mensen er genoeg van hebben. De perceptie van het volk op het moment van 15 maart 2017 is dan wat telt, ongeacht of men het eens is met Wilders of niet.

   Als Wilders met zijn PVV veel zetels krijgt en Wilders laat het afweten of blijkt niets te kunnen en/of valt door de mand, dan komt de volgende fase in beeld:

   De mensen in het land beseffen dan dat het probleem ligt in de structuur van het politieke systeem, en dat de corruptie een gevolg is van het feit dat de gewone massa het politieke stelsel nog te serieus neemt. De mensen beginnen dan te beseffen dat er pas verbetering komt door alle politici en alle organen zoals EU, Euro en ECB niet meer te tolereren en niet meer te gehoorzamen. Het kan een geleidelijk proces zijn, een volksopstand is daarbij beslist niet noodzakelijk, het is een bewustwordingsproces van zelfrespect en verantwoordelijkheid nemen in alle lagen van de maatschappij.

 4. Misschien kan Mart Rukke in €uropa even regelen met een inlegvelletje
  dat Wilders met 40.000 stemmen voor, de populistische populairste politi-
  -kus is geworden, maar dat het er op neerkomt dat hij dat zelf eigenlijk is.
  Lukt ‘m vast wel.

 5. Nee Nee Nee Volk van Holland wij gaan voor GEEN PEIL ! wij gaan beslissen nu wie in de regering gaat zitten op de dure stoelen van ONS !
  En wij willen een grondwet en een grondwettelijk hof waar wij alle dieven kunnen op sluiten!

  Moge hun duivels hun wurgen !

  Moge het Volk van Holland zijn voet dippen in de bloed van zijn tegenstander en ook de tong van uw hond !

  En ons schepper gaat ons helpen !

 6. Kaal geplukte Wilders aanhang?
  Kijk maar uit,want Wilders plukt jullie net zo hard kaal.
  Met zijn € 111.601,- op jaarbasis zal hij echt niet opkomen voor jullie arme PVV sloebertjes. Die € steekt hij mooi in z’n eigen broekzak en gaat er mooi mee naar Tel Aviv naar zijn Tempelvriendjes om van afstand stiekum te grinniken hoe de moslims met de christenen aan het bekvechten zijn hier op internet en in de Nederlandse straten.
  Ik stem volgend jaar wel op de partij van de Hemel. Daar wordt ook gelachen en daar is rust en begrip. 🙂
  Daar troont Jezus die aan de rechterhand van God zit.
  En dat allemaal zonder stembriefje. Wie had dat gedacht ?
  Zo………..en nou ben ik weer weg uit deze dolle internet matrix circus!

 7. Zionist Geert Wilders (PVV) is een liegende schurk! Geert Wilders gebruikt de sukkels die op hem stemmen om het gesteel van de Zionisten in het Midden-Oosten te beschermen en te verbloemen (te overschreeuwen) en daarom zijn die sukkels die op Geert Wilders stemmen helers.

  Het zijn ook de Zionisten die problemen veroorzaken in het Midden-Oosten. Joodse families die al eeuwen in het door Zionisten geclaimde gebied wonen en wat Zionisten Israël noemen moeten niets van die Zionisten hebben en die Joodse families vinden het een schande dat die Zionisten stelen wat ze stelen kunnen van niet Joden.

  Israël doet flink mee met het destabiliseren van Syrië waardoor er veel mensen uit Syrië weg vluchten en onder andere hier in de EU en dus ook in Nederland komen. In Syrië wonen veel vluchtelingen uit Palestina / Israël en Israël (de Zionisten) wil die mensen uitroeien blijkbaar omdat die Palestijnse vluchtelingen anders hun eigendommen steeds maar weer terug eisen als ze in leven blijven. De USA voert een stiekeme oorlog in Syrië omdat de USA pijplijnen door Syrië wil maar Syrië wil dat niet. De USA steunt terroristen in Syrië waaronder ook ISIS en die hebben de opdracht om juist dat gedeelte van Syrië te bezetten wat nodig is om de pijplijnen te kunnen aanleggen die de USA wil. In Syrië vallen honderden duizenden doden omdat de USA, lees het Westen, pijplijnen door Syrië wil en omdat Israël de daar levende Palestijnen wil uitmoorden.

  Hier is een van de vele bronnen over wat De MSM media in het Westen verzwijgt: Journaliste hekelt berichtgeving over Syrië: “Regelrechte leugens en propaganda”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s