Klasse justitie

Geen gevolgen ‘Bahama Leaks’ voor ‘Uber-VVD-er- Kroes’ en Mega Fraude Lagarde.

(van onze Internationale Elite Klasse Justitie redactie)

AMSTERDAM-NOIROmbudsvrouw ingeschakeld door Tang tegen Top VVD-er ‘Uber-ubere-neellieKroes’,Rutte boos(Video).
Afgelopen dagen waren de dagen van Super Klasse Justitie voor de ‘Graai en Naai- Elite’ met als voorbeelden daarvan de criminele ‘Nutcase Lagarde’ en ‘Uber Kroes’. ‘Nutcase Lagarde’ kreeg als medeplichtige aan een Megafraude van 400 miljoen(Video) niet eens een reprimande van de ‘IMF-misdaadgroep’.Voormalig corrupte Eurocommissaris Neelie Kroes wordt niet bestraft voor het feit dat ze in 2004 heeft verzuimd te melden dat ze ‘Graai-directeur’ was van een crimineel ‘Witwas-bedrijf’ op de Bahama’s. De betrokkenheid van Kroes bij het Witwas-bedrijf bleek uit de zogeheten Bahama Leaks, papieren die gelekt werden naar een internationale groep onderzoeksjournalisten. In Nederland onderzochten journalisten van Volksnieuws, FD en Trouw de documenten.

Uber-VVD-Bahama-Kroes’ onder loep ‘EU-ethische-waakhond’ zonder tanden(Video).
In de duistere Rat in pak papieren stond dat Kroes van 2000 tot 2009 bestuurder Katvanger was van de Nep en Fop ‘Witwas-vennootschap Mint Holdings Ltd’ op het Belasting paradijs eilandje Bahama’s. Mogelijk ging achter dit bedrijfje een Olie-Dictator-Sjeik schuil die bekent staat om zijn massamoorden. Het ‘Witwas-Brievenbus’ bedrijfje is nooit operationeel geworden en werd al snel overgenomen(kuch).

Uber met bejaarde Neelie Kroes maakte 1,2 miljard dollar verlies.

Kroes is nooit wit betaald voor haar functie(maar heeft bakken met zwart geld geïncasseerd) , die ze ook nooit Neelie Kroeswerkelijk heeft uitgeoefend. De corrupte en nu even simpele Europese Commissie bralt dat ze “in redelijkheid” niet kon weten dat ze na de overname nog als ‘Katvanger-directeur’ ingeschreven was gebleven. Nu was de door de wol geverfde VVD Gangsterin en Mega-Graaier even simpel en seniel. Kroes en Lagarde vermoeden dat Poetin achter deze hetze tegen hun zit.(VVD-misdaadgroep( zie:”Crime Top 80 Lijst VVD”).

Reprimande voor Kroes daar waar ‘Jan met de Pet’ de cel ingaat.
De corrupte oud-Eurocommissaris Kroes heeft wel een reprimande gekregen omdat ze haar ‘Mega-inkomen’ over 2015 niet had opgegeven, terwijl ze wel een toelage kreeg van tonnen per jaar voor oud-commissarissen.  Dat was ze ook even ‘vergeten’ als eerlijke Top-VVD-er om op te geven. Het geld wordt volgens de ‘Europese-Graai- Commissie’ meteen teruggevorderd(kuch). Er volgt geen boete van een paar tientjes en ook wordt Kroes niet voor het Europees Hof van Justitie gedaagd. Daar zijn volgens de corrupte leden van de ‘Doofpot-commissie’ onvoldoende wettelijke gronden voor, maar de werkelijk reden is dat Kroes gedreigd heeft als zij zou moeten voorkomen een boekje te gaan open doen over haar ‘gabbers in crime’ de EU Commissarissen.

9 antwoorden »

 1. En je pensioen waar voor je zelf heb gespaard en belasting al over heb betaald
  en als je het krijg nog een keer belasting moet betalen en nu komt nog dat ze
  € 400,00 ervan af trekken je heb pensioen en je zit onder de loon van een uitkering! Maar we gaan voor Geen Peil Referendum Voor alles 50 jaar geheim moet blijven en Gerrit Zalm gaat met miljoenen met pensioen !.

  Like

 2. Malversaties boven de eed de miljoen krijgen geen aandacht, deze krijgen vrijstelling, daar er z zo weinig van zijn?
  Onder dit bedrag worden er straffen uitgedeeld?

  Like

 3. Die mevr.Smit Kroes Peper Paarlberg toch !
  Te groot voor Holland en te klein voor €uropa.
  Met een goede fiscalist en advocaat kom ze ’n heel eind.
  Dan zijdelings van de gelegenheid gebruikmakend even
  een boodschap van Algemeen Nut :

  In strijd tegen het niet functionerend €uropa en uiteenvallende
  nationale onderbuik gevoelens zie ik op de Belgische Verrekijk
  Jean&alleman.in de Warmste Week met een geel/goud vlammetje op
  den revers paraderen om hiermee een artificiële eenheid te simuleren.
  In Brexit Brittannië was datzelfde idee een paar weken terug onder het
  mom van een eerste W.O klaproos net zo iets hetzelfde.Het wachten is
  nu hier in Holland natuurlijk op een Oranje Klompje.

  Like

 4. Brussel accepteert excuses van Kroes: geen straf voor niet melden bijbaan

  De Europese Commissie (EC) vindt dat Neelie Kroes niet verwijtbaar heeft gehandeld door een bestuursfunctie van een firma op de Bahama’s niet te melden toen ze in 2004 als eurocommissaris aantrad. Wel wordt ze op de vingers getikt omdat ze haar inkomen over 2015 niet heeft opgegeven terwijl ze als ex-commissaris overgangsgeld ontvangt. Dat besluit heeft de Europese Commissie woensdag bekendgemaakt. https://ec.europa.eu/priorities/sites/beta-political/files/pv-decision-finale-kroes_en.pdf

  Met haar bestuursfunctie op de Bahama’s overtrad Kroes weliswaar de gedragsregels, stelt de commissie vast, maar dat deed ze niet met opzet. Kroes gaf aan ervan uit te gaan dat ze in 2002 als bestuurder was uitgeschreven. Dat gebeurde pas echt in 2009. Volgens de commissie kan Kroes niet verantwoordelijk gehouden worden als ze er redelijkerwijs vanuit kon gaan dat ze de functie niet meer had.

  In september publiceerden het FD en Trouw op basis van gelekte documenten dat Kroes bestuurder was van Mint Holdings Ltd. De Europese Commissie stelde daar vervolgens een onderzoek naar in.

  Reprimande

  Wel deelt de Europese Commissie een reprimande uit aan Kroes vanwege het nalaten haar inkomen over 2015 op te geven. Ex-eurocommissarissen hebben tot drie jaar na afloop van hun termijn recht op een toelage van tussen de 40 en 65 procent van hun basissalaris, afhankelijk van hoe lang ze de functie hebben uitgeoefend.

  Klasse justitie

  Dat overgangsgeld wordt gekort als zij daarnaast zelf inkomen genereren. Omdat het geld direct werd teruggevorderd, onderneemt de EC geen verdere stappen tegen Kroes, en daarmee verdwijnt ook de affaire belangenverstrengeling met ‘Uber’ sinds 2009 in de doofpot.

  http://www.knack.be/nieuws/wereld/europese-commissie-straft-kroes-voor-bestuursfunctie-in-offshorebedrijf/article-normal-793045.html

  Like

 5. Bij de beesten af! Kroes zegt van niets te weten. Lijdt plotsklaps aan (selectief) geheugenverlies over 9 jaar. Elk jaar moeten die inschrijvingen worden vernieuwd, of althans registratiegelden betaald. Dus 9 x over ’t hoofd gezien!! Excuus briefje schrijven wordt voldoende geacht. Bea kan zich ’n retributie verplichting door ’t Rijk over 45 jaar, die ook jaarlijks terugkeert, niet herinneren, afgedwongen destijds door haar vader. Lijdt dus aan mega geheugenverlies en kan als chronisch seniel worden beschouwd. Lagarde is ’n misdadigster en mag v/h IMF gewoon aanblijven; Kan ze de rest afknijpen en uitzuigen. Haar voorganger, DSK, geniet van minderjarigen, maar vindt ’t z’n geilheid te veel verstoren als hij tijdens ’t neuken naar hun paspoort moet vragen. In dit verweer kon de Franse rechter zich geheel vinden. Zijn er nog meer van deze wantoestanden te melden?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.