pvda

Beledigde ‘Gluiperd Dijsselbloem’ was vijfde op PvdA Hoertjes-lijst.

(van onze PvdA Untergang redactie)

Jeroen DijsselbloemAMSTERDAM-NOIR-Angst en intimidatie slat (Video) toe bij de PvdA van de VVD-misdaadgroep.
Na de ‘VVD-Crime-Top kandidatenlijst’ is nu ook de ‘Crime-Top kandidatenlijst’ bekend van hun ‘PvdA-hoertjes’.‘Übermensch Dijsselbloem’ wist op zijn eigen aandringen op de valreep van plaats vijf op de kandidatenlijst van de PvdA te stijgen naar plaats drie. De alom gehate en verachte(Video) minister van Financiën voor de Rijken in de EU en NL was niet tevreden met zijn plaats op de ‘PvdA-Hoertjes’ lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen, meldt een angstige anonieme ingewijde.

Wat heeft de politie en Holleeder’ en Asscher met ‘Ariërs-NVU’ demonstratie Amsterdam te maken?

Corrupte Dijsselbloem was zwaar beledigd dat hij op plek 5 was gezet en heeft na wat gluiperige acties op het laatste moment van positie geruild met nieuwkomer, maar eveneens corrupte Gijs van Dijk. Dijsselbloem beseft als ras realist gluiperd als geen ander dat de PvdA zo goed als zeker geen vijf zetels gaat halen bij de komende verkiezingen.De vicevoorzitter van de FNV Van Dijk die nu ook kleur heeft bekend en een arbeiders verrader blijkt te zijn, die door de nieuwe ‘Lood om Oud IJzer lijsttrekker Asscher’ werd geworven voor de corrupte politiek, moest genoegen nemen met plek vijf en kon dus weleens naast de ‘Graai-boot’ pissen. Van Dijk blijft daarmee wel de hoogste nieuwe binnenkomer en heeft een kleine kans dat hij de Tweede Kamer haalt.

 

Na de ‘NSB-er Asscher’ completeren Tweede Kamervoorzitter ‘Mocro Spion Khadija Arib’ (2) en de bewindslieden Dijsselbloem (3) en “Miss Cow” Dijksma (4)( schonk 5 miljoen aan de Clinton Maffia) de top vijf. Attje Kuiken aka het “Domme Kuiken” van Samsom , die tot de khadija-aribverkiezingen de in het Luxe Wachtgeld gevluchte ‘Imam Samsom’ vervangt als fractievoorzitter, staat op zes. De huidige minister ‘Hysterica Lilianne Ploumen‘ heeft nog net de eerste tien gehaald en die verdwijnt dus op zeker het Luxe Wachtgeld in. De andere corrupte nieuwkomers bij de eerste tien zijn  de corrupte Trouw-Propaganda columniste Kirsten van den Hul (8) die jarenlange sluik reclame heeft gemaakt voor de PvdA.In november 2013 ontving Van den Hul de ‘Nep en Fop Joke Smit-prijs’ van de PvdA minister Bussemaker die het onderwijs voor de kinderen uit de laagste klasse de nek heeft omgedraaid voor haar hand en spant diensten voor de PvdA.En de Groningse oud-gedeputeerde Graaier ‘Rat in pak William Moorlag’ (9). De bekende ex-voetbaltrainer Foppe de Haan is zoals ingewijde weten seniel en die hebben ze lijstduwer gemaakt. De Haan denkt dat hij een voetbalteam steunt. Voor financieel specialist Henk Nijboer aka” Sigaar uit eigen Doos”  is een zevende plaats kirsten-van-den-hulingeruimd,maar tal van prominente Kamerleden als de ex Rechter corrupte Jeroen Recourt( heeft zich gek zitten Liegen voor ‘Drugs-Witwasser Teeven’ ) en Mei Li Vos vielen buiten de top twintig en die gaan dus ook het Luxe Wachtgeld in. Een enkel zittend Kamerlid haalde ternauwernood de eerste vijftig. De PvdA schommelt in de peilingen rond de zeven tot tien zetels.Partijvoorzitter de altijd dronken ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’ noemt de lijst „een mooie mix van continuïteit en vernieuwing, Hik, hik.” „Het corrupte partijbestuur is er met name erg trots op dat van de eerste vijftien kandidaten maar liefst vier kandidaten hun wortels in de vakbeweging hebben en die nu hebben verraden .” Behalve de corrupte Van Dijk hebben onder meer ook Moorlag en Kamerlid John Kerstens (11) een vakbondsverleden en staan algemeen bekent als trouwe dienaren van de VVD-Misdaadgroep en  ‘Maffiaboss Porosjenko’ (Video) en dus DAS Kapitaal. Lijsttrekker Lood om Oud ijzer de NSB-er Asscher wil met de corrupte kandidaten „de strijd aan voor een asociale economie en een onfatsoenlijke samenleving wederom in dienst van de VVD-misdaadgroep.” Toch is er nog positief nieuws voor de PvdA als wel de VVD. Beide partijen hebben het Keurmerk niet corrupt verkregen van Transparency-NL . En dat heeft niets te maken dat Transparency-NL voor 100% wordt gesubsidieerd door het Lieg en Bedrieg Kabinet Rutte en zijn PvdA  NSB loopjongen Asscher’ .

VOC Oorlogsmisdaden Rutte met Transparency-NL Alibi. 

Asscher was zowaar bereid tot commentaar en liet ons weten dat de PvdA op het punt staat te verdwijnen niet klopt maar te wijten is aan Poetin die de opinie peilingen heeft gehackt. Hij is er van overtuigt dat de PvdA in werkelijkheid de grootste partij is en die van Wilders de kleinste. Asscher:”Daarnaast zijn wij bijzonder trots op wat wij voor de VVD de afgelopen jaren hebben bereikt en het rustlaat kunt u iedere namiddag zien op de Amsterdamse Albert Cuypmarkt”:

11 antwoorden »

  • Alles wat redelijk functioneerde hebben ze bij deze partij teniet gedaan, en dat smoesje de economie gered, ja niks is zo onvoorspelbaar als economie?

 1. Wegens een uitmuntend gebrek aan dossier kennis weet ik niet meer
  waar&wanneer maar wel dat het de afgelopen twee weken was dat ik
  die gluiperige rat hoorde zeggen ” GATIS BIER BESTAAT NIET ”

  Dat dan uit de mond van een ’n financiële blufbedrieger die de afgelopen
  4 jaar gratis voor nix €uropa is rondgereden en gevlogen, kosteloos in
  sterrenhotels verbleef aangeschoven bij dikke diners een flinke onkosten-
  -vergoeding krijgt en op div. party’s&congressen gratis bier wijn borrels
  staat te hijsen. Hoe vals wil je het hebben ?

  Het viel me op omdat Dijseldinges tussen al die financiële rookgordijn
  lulpraat ineens Nederlands leek te praten, -gratis bier bestaat niet-
  Nou . . . voor hem duidelijk wel.
  Was ’t bij Nieuwsmann, Frits Huf, Jojanneke Tweebeeke, Twan Huis?
  Ergens in die hoek en in ieder geval niet zo lang geleden .

 2. Wat ’n rat, die Dijs. Beseft als geen ander dat niet 1 arbeider nog op de Plee v/d A zal stemmen: doorspoelen, aub. Arib op 2 om alle allochtone stemmen te trekken. Blijft zogenaamd neutraal in ’t Marokkanen debat. A$$cher is (mede)verantwoordelijk voor ’t meest asociale beleid ooit, doch bralt dat er ’n totaal andere wind moet gaan waaien. Kennelijk niet in staat om z’n eigen wind te ruiken. Mss iets mis met z’n darmflora? Moet ie bij Gordon op consult gaan, is er ’n expert in en werkt gratis of tegen gereduceerd tarief: 5 halen, 3 betalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s