terrorisme

Complot?‘Kerst-Vrachtwagen’ Baardman kon gewoon zijn gang gaan.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Baardman ‘Kerst-vrachtwagen’ (Video) die afgelopen maandag dood en verderf MerkelFour Freedom awardzaaide op een kerstmarkt in Berlijn, was al maanden in het zicht van de Duitse corrupte autoriteiten van ‘Wir schaffen das Merkel’. Is hier weer eens sprake van een ‘Gladio-CIA en NATO Complot‘? Hoe het ook zij de extreme armoede en ongelijk(Video) in Duitsland is weer uit het Kerst nieuws.

De Duitse inlichtingendiensten zijn er desondanks niet in geslaagd om de 24-jarige psychopathische Baardmand Tunesiër Anis Amri aan te pakken voordat hij toesloeg(Kuch). In Duitsland wordt kritisch gereageerd. Ralf Jäger, de SPD-minister van Binnenlandse ‘Blinde’ Zaken in de deelstaat Westfalen: „Het gaat hier om overheidsfalen dat we niet kunnen tolereren, maar houdt het er voorlopig op dat het hier gaat om ‘Poetin- Baardman.” Die arbeiders Ralf Jäger verrader durft ook want hij is n.b. mede verantwoordelijk voor het zoveelste Wir schaffen das falen.

15 antwoorden »

 1. Snap t best t is natuurlijk heel christelijk om een ander de schuld te geven voor eigen fouten en of tekort komingen.dat word er immers met paplepel in gegoten.
  Jezus werd al vervolgd voor hij geboren werd en gekruisigd voor de zonden die zij hadden en nog zouden begaan. Das heel normaal tot op dag van vandaag hangt hij nog vol bravoure in bijna iedere kerk.net als wij tot op vandaag politieke mensen waar wij nooit op hebben gestemd graag de schuld geven van zaken die wij hen helemaal niet hebben opgedragen maar waar wij hen wel voor blijven betalen met hun geld verder laten wij hen gewoon hun gang gaan voornamelijk omdat we hen de schuld kunnen geven van zaken die wij zelf niet op kunnen lossen of niet op willen lossen of denken dat we daar niet capabel voor zijn of meer waarschijnlijk bang zijn dat wij dan die schuld krijgen. Kortom het is wat het is cia complottheorieën zijn talrijk echter waarom daar keer op keer de haatbaarden de schuld van krijgen of in worden betrokken moet inmiddels wel duidelijk zijn.
  Men vind het zo als het nu gaat kennelijk stiekem toch wel fijn en voelt zich te klein om verantwoordelijk voor elkaar en zichzelf te zijn.

 2. En als de AIVD het niet erg vind,douw ik ze de volgende link onder hun leesoogjes.
  Auw,doet dat even zeer:
  http://aanirfan.blogspot.nl/2016/12/berlin-market-attack-false-flag-inside.html

  En nou stoppen met jullie onzin over oorlog op terroristen.
  Als er geen door de geheime diensten in werking gezette “aanslagen” zijn,dan is er ook geen “oorlog op terroristen”.
  Zo simpel als 1+1=2. Die pet past ons allemaal zeggen ze wel eens.
  Groet en tot ziens maar weer!

 3. Psychopaat Lutz Bachmann. Oppassen als je ‘m tegenkomt. Ongelooflijk dat deze man op vrije voeten mag leven in de buitenwereld.
  Von der Stasi zu Pegida
  https://correctiv.org/blog/2016/04/01/ex-stasi-spitzel-half-bei-gruendung-von-pegida-verein/
  Met waterman10 kom je nog eens wat te weten.
  Want ik heb hier nog nergens iets gelezen uit alle postings over Lutz Bachmann.
  Nou beste AIVD meelezertjes hier,doe hier eens iets mee zou ik zeggen.
  Hebben jullie ook weer eens wat te doen!

 4. Dat die Moffin nog niet is opgestapt? Ze is toch zo gelovig (Evangelische Kirche)! Heeft ze geen geweten dan? Zou in voorarrest dienen te zitten wegens medeplichtigheid aan meervoudige moord:direct gevolg van haar open grenzen beleid. Indien de Moffen haar in 2017 herverkiezen, zijn ze net als zij compleet mesjogge. Maar eerst Geert en Marine aan de macht. Staat dat wijf geheel geïsoleerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s