Elitaire Misdaad

Het ‘Duivels-tijdperk’ van de centrale Bankier-Gangsters :De nieuwe ‘Crime-masters’ of the universe.

(door Koen Haegens en ondersteunt en bewerkt door onze waarheid redactie)

AMSTERDAM-NOIR- De ongecontroleerde macht van centrale Bankier-gangsters is in dit crisisdecennium Jeroen Dijsselbloem Jan Hommenexplosief gegroeid. Zonder hen gebeurt er maar weinig in de ‘Rat in pak economie’ Maar voor de toch al ‘Nep en Fop democratie’ wordt die glansrol steeds gevaarlijker. Denk u in dit verband alleen maar aan hoe Rutte &Asscher met zijn ‘GroenLinks- Boy Klaver’(Video) en de ‘Kasteelheer Pechthold’ van ‘Rent a D66’ de Wil van het Volk verkracht inzake het ‘Oekraïne-Maffia Verdrag’ voor de Oorlog ‘s Misdadiger ‘TTIP Obama’ en misdaad-banken als Goldman en Sachs en de Centrale Misdaad banken . Om de boel af te leiden wordt de massa o.a. keer op keer schrik aangejaagd met Wilders, Poetin en ‘Monster Holleeder‘.

Mafiose Poroshenko fuels war & corruption with IMF money’ – fugitive Ukrainian MP to RT.

OP VRIJDAG 7 SEPTEMBER 2007 spreekt  bralt de ‘Psychopaat Jean-Claude Trichet’ bij vooraf geselecteerde zaal vol met Bankier-gangster en ander Tuig van de richel toe in Frankfurt. De grijze Fransman is een liefhebber van grenzeloze macht,‘Bloed-poen’ en liederlijke seks met alles wat te jong is net als de voormalig IMF Bankier-Gangster& Pimp Straus. En voor de Show houdt hij van poëzie, literatuur en van filosofie (Markies de sade en Mein Kampf ) maar van dat laatste is in zijn misdadige gedragingen als Bankier niks te merken. Met nauwelijks minder passie heeft hij het vandaag over het criminele beroep waarin hij lang geleden, na enkele wilde barricadejaren, verzeild is geraakt: centraal Gangster-bankier. Over de misverstanden die over dat onmenselijke werk bestaan, om precies te zijn.

Bankier-Gangster Draghi’ ergert ECB-bestuurders met valse ‘Goldman- beloftes’(Video).
De president van de Europese Centrale Misdaad- Bank (ecb) vergelijkt het met een ziekenhuis, maar is in werkelijkheid een slachthuis voor de massa . ‘Een centrale bank heeft een intensive care waar – af en toe – Pg-12-eurozone-graphicslachtoffers van auto-ongelukken worden behandeld, waar gedotterd of een bypass aangelegd wordt’, houdt hij zijn Ja-knikkers publiek voor. Maar, zo voegt hij daar onmiddellijk aan toe: ‘Deze ‘Nep en Fop-activiteiten’ – hoewel cruciaal voor het functioneren van het ‘Misdadige -Pluk de massa kaal –systeem’ – vormen slechts een fractie van haar missie. Centrale Misdaad banken bestaan voor het grootste deel uit legers gewetenloze internisten SS-ers en/of Mafioso’s die naar röntgenfoto’s staren en zich bezighouden met eenvoudige consultaties die leiden tot extreme  armoede en zelfs massale honger dood en Oorlog.’ Zo zien centrale Misdaad-bankiers zichzelf van oudsher het liefst niet. Discreet, op de achtergrond, de vinger aan de pols van de ‘Rat in pak economie’ houdend, maar de werkelijkheid is dat hij in dienst staat van de Ultra-Rijke ‘Geld-Vampiers’, die al jaren verantwoordelijk zijn dat zes miljoen kinderen per jaar sterven van de honger en 50 miljoen EU Burgers  en 60 miljoen US burgers onder de armoede grens moeten zien te overleven . Hoe anders ziet de wereld er negen jaar later uit. De opvolger van Trichet, de Italiaan Draghi, heeft als bijnaam ‘ Pschyco Super Mario’. Dat is geen overdrijving. Hem worden, net als zijn collega’s in de andere economische machtsblokken, haast bovennatuurlijke Duivelse krachten toegeschreven. De afgelopen jaren hebben de centrale Misdaad-bankiers keer op keer het ondenkbare psychopathische gedaan. Als volleerde‘ Geld-Vampiers’ magiërs redden zij Misdaadbanken, houden de Elite in alle landen op de been, toveren gratis geld uit de hoge hoed en creëren een negatieve rente – sparen kost sinds kort geld en dat allemaal over de rug van de massa.

Europa staat in brand :Grote Omwentelingen zijn aanwezig…(Video)

Het kan niet anders, menen zij. De meeste omgekochte en corrupte economen lijken het met hen eens. Die het er niet mee eens zijn worden voor Gek verklaart of dood gezwegen in de Mainstream-Media- maffia. De centrale bankier-gangsters zijn de enigen die tussen ons en een nog moorddadigere monetaire chaos staan van Banken beroven mensende Geld-Vampiers. De laatste steun­pilaar van het ‘Neo Liberale fascistische  kapitalisme’ zelfs, volgens iemand als de Duitse socioloog Wolfgang Streeck. Hoe oneindig groot hun Duivelse invloed is geworden, wordt duidelijk rond de periodieke persconferenties. Zoals vorige maand, toen de ecb aankondigde haar reeds negatieve depositorente verder te verlagen. Tegelijkertijd werd besloten nog meer geld in de ‘Rat in pak economie’ te pompen. Het Europese monetaire verruimingsprogramma voor de Elite en de Bankier-gangsters, bekend als ‘QE’ (Quantitative Easing), wordt uitgebreid van zestig naar tachtig miljard euro per maand met ‘Nep en fop geld’ dat uiteindelijk toch moet worden ophoest door de al reeds kaal geplukte massa. Denkt u dit verband alleen maar aan de mogelijk grootse Bankroof van de eeuw dat de Mainstream-media-maffia afdeed als een  Libro-rente-Schandaaltje. Al dagen van tevoren waren alle ogen gericht op de centrale misdaad bank. Corrupte Politici, financieel journalisten en bovenal  criminele handelaren en beleggers schreven, praatten en twitterden nergens anders over. Ook dat is kenmerkend voor het tijdperk van de centrale misdaad bankiers. De zogenaamde ‘vrije markten’  waar Rutte pal voor staat zijn volledig afhankelijk van het beleid van de ecb, de Misdaad Bank of England, die van Japan en natuurlijk de extreem misdadige  Amerikaanse Federal Reserve, de Fed. Zij zijn verslaafd geraakt aan hun lage rentes en goedkope ‘Nep en Fop geld’.

Pieter Omtzigt over de geldschepping van de ‘ECB-Bankier-Gangsters’ en foetsie de pensioenen.

Des te curieuzer is het dat we zo weinig over deze nieuwe heersers weten. Wat is het voor menssoort, die centrale  misdaad bankier? Hoe ver reikt zijn invloed? En misschien wel het belangrijkste vraagteken: is wat we op dit moment meemaken tijdelijk, of zijn de financiële machtsverhoudingen definitief veranderd? Het antwoord op die vragen ligt in het verhaal van een groep gelijk­gestemde, conservatieve, Ultra reactionaire, fascistische ‘Heren’, en een sluipende staatsgreep waar eigenlijk niemand echt gelukkig mee is, behalve onmenselijke types als Rutte en zijn ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ en uiteraard hun Taxfree ‘Graai King Willem’ en zijn ‘VOC- Syfilis familie’  .

HET IS EEN ZELDZAAM HECHT milieu waarin de centrale bankiers zich bewegen. ‘Ze zijn close op een manier die je zelden ziet in de wereld van de internationale relaties, maar alleen aantreft bij de Klassieke Maffia en de SS’, zegt Neil Irwin, journalist voor The New York Times en auteur van The Alchemists: Inside the Secret World of Central Bankers, in een telefonisch interview. Dat kan alleen maar omdat de mensen die dit universum bevolken zo homogeen zijn. Ze delen eenzelfde levensloop én persoonlijkheid als een heuse Maffia-familie en/of de SS toentertijd tijd . Iedereen die je het vraagt, on the record of op de achtergrond, somt dezelfde karaktertrekken op. Centrale bankiers zijn Ultra reactionair Fascistisch  conservatief in de niet-politieke zin van het woord: behoudend voor Jan met de Pet en grenzeloos egoïstisch voor zich zelf en hun groep. In tegenstelling tot de mensen op wie zij toezicht moeten houden, neigen ze meer naar Maffia-stabiliteit dan naar innovatie menselijkheid . Het is ook een zeer academisch milieu dat vergelijkbaar is met dat van de Top SS die Hitler zijn Joden Endlösung mogelijk maakte tijdens de Wannseeconferentie. De leidende centrale misdaad bankiers zijn vrijwel zonder uitzondering gepromoveerde economen, vaak met een verleden als hoogleraar op een gerenommeerde verrotte,decente Elitaire universiteit zoals de  het Graai huis van de ‘PvdA&VVD de UvA’ en/of  ‘Royaal-Pedo-Minerva Lijden‘.

Lagarde medeplichtig aan fraude van 400 miljoen en geen dag in de cel(Video).
Nog iets wat ze delen: centrale misdaad bankiers spreken altijd dezelfde taal, Engels zoals de in de Romeinse tijd iedereen van de Elite Latijns sprak en de massa nog letterlijk slaven waren . En ze zien elkaar vaker dan Jeroen Dijsselbloem Christine Lagardemenige Maffiafamilie. De Europeanen treffen elkaar om de week in Frankfurt. Met hun internationale Maffia-collega’s spreken zij minstens één keer per maand, in Bazel. Dat zijn niet zomaar vergaderingen. Er wordt ook samen gratis gegeten en geneukt met Volkse te jonge Callgrills en schandknapen en gezopen en gesnoven en kwade Complot tongen beweren zelfs aan Duivelse rituelen gedaan. Vaak, althans in het verleden, kwamen de doortrapte Gold diggers vrouwen mee naar zulke ontmoetingen – pas met de aanstelling van de ‘Gangsterin Janet Yellen’ als Godmohter van de Fed in 2014 is het traditionele mannenbolwerk enigszins geslecht. Waren er vergaderingen van Imf misdaadroep van de ‘Mega-Fraudeur Lagarde’ in Washington, dan zaten de centrale bankiers in hetzelfde hotel.Ze kennen zelfs hun eigen variant op ‘Davos’ of ‘Bilderberg’: Jackson Hole. Elke zomer treffen de centrale misdaad bankiers elkaar in dit resort in Wyoming. Op het eerste gezicht een wat vreemde locatie. Het verhaal gaat dat de Fed, divisie Kansas City, eind jaren zeventig een evenement wilde organiseren waar ook de groten Elite Misdadigers der aarde van de Bilderberg crime groupe op af zouden komen. Om dat te bereiken, moesten ze in elk geval één man zien te strikken: toenmalig Elite Gangster Fed-president Paul Volcker. De boomlange centrale misdaad bankier was een fervent visser. Zo ontstond het idee om een conferentie te houden op een plek waar het stikte van de forel. Dat was Jackson Hole, en Volcker hapte toe. Sindsdien wisselen de centrale misdaad bankiers eens per jaar, tijdens een eenvoudige maaltijd, een wandeling in de omliggende natuur of bij de opgezette grizzlybeer en Indianen in de lobby, van gedachten over de misdadige toestand die zij hebben gecreëerd in de wereld.Die Duivelse  knusheid kent uiteraard ook nadelen. Ze kan leiden tot een tunnelvisie. ‘Over het imf wordt wel eens gegrapt dat er economen werken uit 180 verschillende landen, maar van slechts drie verschillende ‘Neo fascistische universiteiten’, bralt de corrupte Jasper Blom, politiek ‘Nep en Fop ‘ econoom aan de Universiteit Leiden al jaren een ‘Royaal -Minerva -Pedo-Demmink- Broeinest’  en ‘Graai-directeur’ van het wetenschappelijk bureau van GroenLinks die nu de Rutte en zijn grote vriend ‘Maffiaboss Porosjenko’ steunen .

 

‘Zo is het met de belangrijke centrale misdaad bankiers ook een beetje. Het is van oudsher een kleine, homogene groep, die ook nog eens selectief input krijgt – vanuit de financiële misdaad sector dus. Zo ontstaat een zeer beperkte blik op wat belangrijk is.’Voor zijn proefschrift keek Blom onder meer naar hoe de toezichthouders, vanuit hun internationale thuishaven in Bazel, een nieuw pakket regelgeving voor Misdaad-banken opstelden. Zelf werkte hij ook enkele jaren bij de ecb, als beleids­adviseur. Wat hem daar opviel was, naast de academische, behoudende sfeer, het Europese Graai en Naai idealisme van de Elite: ‘De ecb opereert in een heel sterke Europa-bubbel. Toen Trichet afscheid nam, werd de Europese vlag gehesen en het volkslied gespeeld. Ik merkte dat de mensen om mij heen daar echt kippenvel van kregen.’ Nog zoiets: op 9 mei, Europa-dag, heeft iedereen vrij. En elk jaar organiseert de ecb haar eigen culturele Graai en Naai festival. In 2010 stond Eric Wiebes Jeroen Dijsselbloemdat in het teken van “Banana-Fraude- Nederland”, inclusief klompendans door wat kaal gelukte burgers.Er wordt niet alleen gefeest en gehoereerd , maar ook hard gewerkt in het roversnest Frankfurt. Dit najaar lekte een grootschalige enquête onder ecb-werknemers uit. De resultaten waren schokkend: 37 procent van de ondervraagden gaf aan dat zijn of haar gezondheid ‘negatief wordt beïnvloed’ door de hoge werklast , maar vooral slapeloze nachten door al die misdaden die zijn moeten plegen jegens de menselijkheid  en het vele overwerk. Meer te spreken waren de toezichthouders over hun Mega-beloning. De salarissen bij de ecb zijn dan ook zeer hoog. Ze lopen uiteen van ongeveer modaal tot ruim 250.000 euro, plus forse expatbonus en een gunstige belastingregeling. Niet voor niets gaat het gerucht dat bij sommige Oost-Europese centrale Misdaad banken het voltallige personeels­bestand uitkijkt naar een post in roversnest  Frankfurt, want daar valt meer straffeloos te graaien dan bij de Maffia.‘Je verdient er waanzinnig veel Bloed-geld’, geeft Jasper Blom volmondig toe. ‘Zelfs mensen van De Nederlandsche Misdaad Bank die naar Duitsland gaan zien hun salaris al gauw met tientallen procenten stijgen. Dat zorgt voor een bijzondere Duivelse dynamiek. Er gaan heel weinig mensen weg bij de ecb net als bij de klassiek Maffia en de SS . Iedereen blijft zitten waar hij zit. Het is een beetje een gouden kooi. Dat geeft de onmensen daar een kennisvoorsprong op anderen, bijvoorbeeld ambtenaren van nationale ministeries. Maar het zorgt ook voor een zekere starheid en gewetenloosheid.’‘Het is wat mij betreft hoogmoed om te denken dat je de inflatie tot achter de komma kunt sturen en altijd maar kan doorgaan met het plunderen en beroven van de massa, eens komt de Untergang’:

‘Snake in suits’ :When psychopaths go to work.
Positief of negatief, sinds een aantal jaren is het onrustig in de gouden Frankfurter kooi. Dat geldt ook voor de collega-organisaties elders. De fameuze eenheid van de centrale misdaad bankiers, mondiaal bekend als de ‘Jackson Hole-consensus’, begint scheurtjes te vertonen. De oorzaak? Een historische misdaad crisis, een defecte kraan, en hevige conflicten tussen de loodgieters over hoe die te repareren.

WEINIG MENSEN ZULLEN hem kennen: Hans Witmacker. Ten onrechte. De zoon van een Nederlandse koopman, geboren in Riga maar lange tijd woonachtig en werkzaam in Amsterdam, is waarschijnlijk de allereerste centrale misdaad bankier uit de geschiedenis. Na een gevangenisstraf wegens schulden verhuist hij naar Stockholm. Daar neemt hij een nieuwe naam aan: Johan Palmstruch. Het is het begin van een roemruchte misdadige carrière. In 1656 richt hij, met goedkeuring van de Zweedse koning, Stockholms Banco op. Het instituut gaat papiergeld uitgeven. Geldcreatie via de drukpers, met koninklijk stempel – ziedaar het eerste prototype van een centrale misdaad bank ter wereld.Het is de tijd waarin alchemisten nog zoeken naar het 81oplw6sdl-_sl1500_geheime recept waarmee je steen in goud verandert. De centrale misdaad bankiers vinden het. In een handomdraai kunnen zij papier omtoveren in al het ‘Nep en Fop geld’ van de wereld. Het hoeft niet te verwonderen dat dit in eerste instantie vreselijk misloopt. Al gauw ontstaat er een bank run in Stockholm. Nog geen elf jaar na het begin van zijn onderneming wordt Witmacker alias Palmstruch beschuldigd van fraude. Maar de geest is uit de fles.Vanaf die tijd worden centrale misdaad banken een onmisbaar onderdeel van ontwikkelde Rat in pak economieën. Staten hebben ze nodig, om hen te voorzien van oorlogskrediet. Bovendien vormen ze een eerste, zij het niet zaligmakende, beschermingswal tegen financiële massapaniek en de daaropvolgende misdaad crises. Toch blijven de meeste centrale misdaad banken, ondanks die publieke functie, nog tot in de jaren dertig van de twintigste eeuw in private handen van de ‘Graai en Naai Elite’.  Corrupte en gewetenloze Bestuurders komen uit het financiële misdaad wereldje. Het is voor de Misdaad-banken, door de Misdaad-banken. Daarbij nemen de centrale bankier gangsters het langetermijndenken voor hun rekening. Ze delen dezelfde overtuiging en belangen als de misdaad sector. Maar waar individuele handelaren zich laten leiden door vluchtige emoties – paniek, hebzucht – kijken de centrale bankiers met een afstandelijker blik naar wat goed is voor de financiële misdaad sector, als geheel. Er valt wat voor te zeggen dat dat in essentie nog steeds is wat zij doen.Pas na de Tweede Wereldoorlog worden centrale misdaad banken meer onderdeel van het staats­apparaat van de Heersende Klasse die als doel heeft de “Straf de arme maatschappij” in stand te houden . De Nederlandse overheid nationaliseert dnb in 1948. In de daaropvolgende decennia heerst de overtuiging dat monetair beleid neerkomt op een uitruil tussen inflatie en werkgelegenheid. Verhoog je de rente, dan dring je de inflatie terug, maar dat kost wel ‘Jan met de Pet banen’. Het is niet vreemd dat democratisch gekozen corrupte politici over zo’n belangrijke keuze willen meebeslissen. Van onafhankelijke centrale misdaad banken kan geen sprake zijn. In de jaren tachtig raken de oude vormen en gedachten in diskrediet. ‘Centrale misdaad banken gaan zich vanaf dat moment primair richten op prijsstabiliteit’, bralt de corrupte Lex Hoogduin, hoogleraar economie in Groningen en jarenlang een van de toonaangevende personen binnen dub en dus de facto zo rot als een mispel. ‘Het idee is dat een centrale misdaad bank die dat trucje goed beheerst en geloofwaardig is eigenlijk niets hoeft te doen. De Super Bankier-gangster Mervyn King, de Godfather van de Misdaad- Bank of England, heeft het op een gegeven moment zelfs over de “Maradona theory of central banking”. Daarmee refereert hij aan een fenomenale goal tijdens het WK in Mexico, in 1986. Maradona loopt vanaf de eigen helft in een bijna kaarsrechte lijn op het vijandelijke doel af, en toch weet hij vijf tegenstanders te passeren. Hoe? Door gebruik te maken van de verwachtingen van zijn tegenspelers, die menen dat hij naar links of rechts zal uitwijken.’ Over financiële stabiliteit gaat het ondertussen nauwelijks meer. Daar zouden de financiële misdaad markten zelf wel voor zorgen. Het is niet voor niets dat in deze tijd vrijwel alle centrale misdaad banken in de westerse wereld onafhankelijk mogen worden van de corrupte politiek. Gangster Hoogduin, gezeten op zijn kantoor aan de Amsterdamse Keizersgracht bij LCH.Clearnet (een zogenoemd clearing house, dat Duivelse transacties op de financiële misdaad markten mogelijk maakt), benadrukt het meermalen: ‘Hun beperkte, duidelijke mandaat – alleen inflatie bestrijden – rechtvaardigde dit. Stel dat centrale misdaad banken wél invloed zouden uitoefenen op bijvoorbeeld de inkomensverdeling, of economisch beleid. Dan is je argument meteen een stuk wankeler. Idealiter geef je een centrale misdaad bank heel veel macht over heel weinig beleid.’

G20 en Bilderberg Wapen& Olie handel levert meer dan 60 miljoen vluchtelingen op en 15000 doden per dag(Video).

 

 Op het eerste gezicht lijkt die aanpak fantastisch te werken. Alan Greenspan, de legendarische psychopaat en Fed-president, verwerft orakel-status van de SS. ‘Ik heb mij daar nooit prettig bij gevoeld’, zegt Hoogduin nu. Hij wijst op een artikel dat hij in 2001 publiceerde samen met enkele corrupte Groningse collega-economen, Overconfidence in Monetary Policy. ‘Het is wat mij betreft hoogmoed om te denken dat je de inflatie tot achter de komma kunt sturen.’Vooralsnog zijn zulke waarschuwingen aan dovemansoren gericht. Er wordt zelfs gesproken van een geheel nieuw stadium van het ‘Neo Liberale Fascistische kapitalisme’, gekenmerkt door een wonderbaarlijke mix van lage rentes én lage inflatie met extreem armoede en honger sterfte voor de massa waar zelfs de SS een puntje aan kon zuigen : The Great Moderation. Met dank aan de centrale bankiers. Achteraf bezien creëert dat een mate van consensus en zelfvertrouwen die de beroepsgroep nog flink zal opbreken. Het is de aloude bijbelse waarheid: hoogmoed komt voor de val. In dit geval betekent die val bijna de financieel-­economische Apocalyps.

DE REVOLUTIE IN HET CENTRALE Misdaad-bankieren gaat verscholen achter nauwelijks begrijpelijke namen als ‘fixed-rate tender with full allotment’ en curieuze afkortingen als tarp, ela en QE. Het gebeurt, zoals iedereen weet, in 2007, 2008. De Amerikaanse huizenmarkt stort in door ongekende misdaden van de Bnaken en de Graai Elite, Misdaad-banken aan weerszijden van de Atlantische Oceaan vallen om en ineens durft niemand meer geld aan elkaar uit te lenen. ‘Het was iets wat niemand van ons ooit ervaren had’, bralde een  corrupte bankdirecteur hierover. ‘Alsof je je leven lang de kraan hebt opengedraaid en er komt water uit. En nu was er plotseling geen water voor ons, we lenen voor heel even wel Jan met de Pet’

De centraleMisdaad banken hebben zich ontpopt tot de vierde macht en de Ultra Rijken tot de eerste macht. Geen rechter of regering die hier iets aan kan of wil doen.
De centrale Misdaad -banken krijgen terecht een storm van kritiek over zich heen. Waarom is dit door geen van multi-nationalshen voorzien? Hebben zij zitten slapen? Veel tijd om bij zulke vragen stil te staan, is er niet. Onder leiding van de Amerikaanse Fed-president de Duivel Ben Bernanke weten de centrale misdaad bankiers zich bliksemsnel te herstellen en aan te passen aan hun nieuwe rol. Bernanke heeft een verleden als hoogleraar in extreem Elitaire  Princeton. In die hoedanigheid gold hij als dé deskundige op het gebied van de Grote Depressie in de jaren dertig. De fout die centrale bankiers volgens hem toen maakten, is dat zij te aarzelend optraden. Ze hielden te lang vast aan de Gouden Standaard en durfden niet te experimenteren.Die vergissing wil Bernanke koste wat het kost vermijden. Er komt geen water meer uit de kraan? Onder zijn leiding schroeven centrale  misdaad banken wereldwijd hun eigen brandkraan open. In de daaropvolgende jaren overspoelen zij de markten met liquiditeit. Ze lenen aan banken, aan bedrijven, op een gegeven moment zelfs aan overheden. Veel van  die triljoen Bloed-mijlarden die aan de Staten worden geleend staan op de ‘Belasting-Witwas eilandjes‘ en zijn van nog geen 200 Ultra- Rijken Geld-Vampiers. In die zin doemt er nog een veel groter gevaar op en dat is dat slecht 200 onmensen middels het huidige Bankier strem de macht hebben in de wereld en dus de de werkelijke  eerste macht zijn. Het is een wonderbaarlijke vlucht naar voren. Het Duitse weekblad Die Zeit beeldt bankpresident Trichet op zijn cover af als de keizer van Europa, inclusief mantel en gouden kroon. Waar banken en verzekeraars failliet gaan of massaontslagen aankondigen, weten de centrale misdaad banken te groeien. De Europese Centrale Misdaad Bank ziet het aantal banen toenemen met bijna 75 procent, van rond de 1500 naar meer dan 2600 fte. Dat is te danken aan het ‘Blinde’ bankentoezicht, een taak die zij sinds kort grotendeels heeft overgenomen van de nationale centrale misdaad banken. Maar die zijn desondanks óók gegroeid. Dnb heeft meer mensen in dienst en een hoger budget dan voor de ‘Jan met de Pet-crisis’. De echt cruciale groei zit ’m niettemin in iets anders: de macht van de centrale banken. Een Amerikaanse senator vergelijkt het met ‘je zoon een grotere, snellere auto geven juist nadat hij de familie-auto in de prak heeft gereden’. Deze opmerkelijke ontwikkeling wordt samengevat in de fameuze woorden waarmee Mario Draghi in 2012 tijdelijk de eurocrisis weet te bezweren ten koste van ‘Jan met de Pet’. ‘The ECB is ready to do whatever it takes to preserve the euro’, drukt hij zijn  ja-knikkers toehoorders op het hart. ‘Whatever it takes’, dat blijkt een hoop te zijn. Veel John de Mol en Silvio Berlusconimeer in elk geval dan alleen zorgen voor lage rentes en ruimhartige kredieten voor de Elite.Zo heeft de ecb zich al in de zomer van 2011 per post gericht tot de premier van Italië. Sommigen zien in de’ Pedo Maffioso- Silvio Berlusconi ‘een gevaarlijke mediamagnaat, anderen beschouwen hem als een politieke clown. Hoe dan ook: zijn democratische mandaat is groter dan dat van de ongekozen centrale misdaad bankiers. Toch schrijven die hem in hun brief een gedetailleerd politiek programma voor. Het gaat van flexibilisering van de ‘Slaven- arbeidsmarkt’ tot snijden in pensioenrechten van de massa. Of Berlusconi daarvoor wil tekenen. Van een vraag is eigenlijk geen sprake. Het is slikken of stikken. Na twee dagen buigt Berlusconi het hoofd. Later zal zijn minister van Financiën aan een gezelschap van collega-bewindslieden opbiechten dat de Italiaanse regering in die tijd twee dreigbrieven ontving. Eén was van een terreurgroep, de andere van de cb terreur groep. Die laatste vond hij met afstand het griezeligst.

Euro-misdaadgroep van Merkel schort steun Griekenland op. ‘Übermensch Dijsselbloem’ verheugt!

HOE GROTER DE MISDADIGE BEMOEIENIS van de ecb, hoe onmenselijker zij wordt. Binnen de ‘SS-trojka’, die de facto crisislanden als Griekenland en Portugal bestuurt de nek omdraait, geldt zij als de hardste, Graai nazi'smeest neoliberale fascistische partij die de bezuinig uitbuitingen de bezetting van Nazi Duitsland tot een pretje maakt . Dat maakt de centrale misdaad bank gehaat onder links en bij de massa. Maar eigenlijk komt de kritiek van alle kanten. Van corrupte regeringsleiders die meer actie willen of juist minder. Van Noord- én Zuid-­Europeanen; van Duitsers die inflatie vrezen tot keynesianen voor wie crisisbestrijding prioriteit boven alles heeft. Lex Hoogduin lacht erbij als een boer met kiespijn. ‘Toen Draghi zijn beroemde woorden verkondigde, “whatever it takes als Snake”, toen had hij het niet meer over prijsstabiliteit. Hij sprak over het redden van de euro Elite. Dat is wat anders dan met kleine tikjes de inflatie van 1,3 naar 1,8 procent proberen te bewegen. Nee, dan zit je midden in het politieke spel.’ Naarmate de monetaire noodtoestand langer duurt, raken de centrale  misdaad bankiers daarin steeds meer verstrikt. In de VS ligt de Fed onder vuur van een wantrouwige obama-legacyvolksvertegenwoordiging en de “Forgotten people” die markant allemaal aan de Foodstamps zitten om in leven te blijven  en daarom op Mad Dog Trunp stemde. En zelfs binnen de eigen, ooit zo gesloten ‘Maffia-SS- gelederen’ rommelt het. Het meest zichtbaar is dat, opnieuw, bij de ecb. De eerste jaren na haar oprichting, in 1998, werden besluiten grotendeels bij unanimiteit genomen. Zelfs als niet iedereen het ermee eens was, werd naar buiten toe de eenheid bewaard. Tegenwoordig wordt geen gelegenheid onbenut gelaten om het eigen ongenoegen te spuien. Meerdere Duitsers zijn met ruzie vertrokken. De kloof is zelfs in beton gegoten, in het gloednieuwe hoofdkantoor van de ecb. Helemaal boven in het veertig verdiepingen tellende gebouw zetelt Draghi. Op de 39ste etage huizen zijn twee tegenstanders in het bestuur: de Duitse Sabine Lautenschläger en de Luxemburger Yves Mersch. Daaronder, bij liftknop 38, zitten de meest uitgesproken medestanders van Draghi: de Fransman Benoît Coeuré en de Belg Peter Praet. ‘De ‘Jan met de Pet crisis’ trekt de Europese landen uit elkaar’, concludeert Hoogduin. Zelf is hij een uitgesproken tegenstander van Draghi’s koers, maar hij doet oprecht zijn best om de misdadige situatie te analyseren. ‘Met Duitse Elite gaat het uitstekend al legt de massa ook in Duitsland aan de G-honger, Griekenland zit nog altijd in een diepe bezetting’s- recessie. Centrale misdaad bankiers zijn ook gewoon mensen SS-ers en Mafioso’s. Ze worden nu teruggeworpen op hun eigen afkomst. Dat is begrijpelijk, maar de gevolgen zijn in mijn ogen desastreus. De werking van financiële misdaad markten wordt compleet in de war geschopt. De ecb koopt, in het kader van QE, nu ook corporate bonds op, bedrijfskredieten dus. Als handelaar kijk je dan niet meer naar de kredietwaardigheid of winstverwachtingen van een onderneming. Nee, zo’n handelaar denkt: ik koop dit product, want ik kan het volgende maand doorverkopen aan de ecb.’Veel hangt Nout Wellinkinderdaad af van de context van waaruit mensen spreken. Duitse centrale misdaad bankiers zien een florerende ‘Rat in pak economie’, en vrezen zelfs voor oververhitting op de woningmarkt. Nederlanders  vrezen  terecht dat door de extreem lage rente de pensioenen verdampen. Oud dnb-­president  de extreme  corrupte  ‘Foute Nout Wellink’ bralde vorige maand in het Staats-Nieuwsuur over de ‘kamikazepiloten’ van de ecb. Daartegenover staan de vertegenwoordigers van landen als Griekenland en Italië, die kampen met extreem armoede, massawerkloosheid en een verloren decennium. Niets doen is voor hen begrijpelijkerwijs geen optie.Dat zorgt voor diametraal tegenovergestelde inschattingen van de huidige Misdadige  situatie. Is de crisis achter de rug, zoals het Nederlandse Lieg en Bedrieg kabinet Rutte en zijn PvdA ‘NSB-loopjongen Asscher’  beweert? Of dreigt een langdurige stagnatie, iets wat veel buitenlandse centrale  misdaad bankiers en  corrupte economen denken? In dat laatste geval is veel geoorloofd. Misschien wel alles.‘Demonstranten lijken soms het idee te hebben dat centrale bankiers echt evil zijn. Ik geloof dat niet, maar iedereen weet inmiddels dat het wel zo is, hahlhahhahaah’.

OVER ÉÉN DING KAN GEEN twijfel bestaan. De enorme politieke rol die de centrale misdaadbanken zijn gaan spelen, valt moeilijk te rijmen met hun ontbrekende democratische mandaat. Ze hebben zich, in weerwil van de trias politica, ontpopt tot de vierde macht. Geen rechter, parlement of regering die hier iets aan kan  en wil doen Ze vinden het wel prima zo. Centrale Misdaad banken zijn daarmee hét voorbeeld geworden van wat de Britse politicoloog Colin Crouch ‘post-democratie’ heeft genoemd. Dat is iets anders dan dictatuur. In een post-democratie worden er nog altijd keurig verkiezingen gehouden. Maar de echte beslissingen – over bezuinigingen, de toekomst van de welvaartsstaat, inkomenspolitiek – worden genomen door rijke elites en grijze technocraten. Zij werken voor instituties die de burger het liefst op afstand houden. Die een hekel cwhtxmhwyaeq44lhebben aan alles wat naar ‘ideologie’ ruikt. Ze doen alsof politiek een beleidsmachine is, een kwestie van logisch, rationeel nadenken, in plaats van een arena waar botsende belangen en wereldbeelden op elkaar stuiten. Wie in die beschrijving zo’n beetje de definitie van een centrale misdaad bank herkent, heeft het bij het rechte eind. De vraag is of deze toestand blijvend zal zijn. En of er nog een weg terug is. Critici vrezen van niet. Zij wijzen erop dat de centrale misdaad banken een gevangene zijn geworden van hun eigen goedkoop-geld-beleid en de Utra-rijkem. Zouden zij daarmee stoppen, dan krijgt menige overheid moeite om de staatsschuld te financieren. Nog problematischer: Misdaad-banken en crimineel  beleggers zijn verslingerd geraakt aan het geldinfuus en hun extreem Luxe levensstijl . De financiële misdaad markten zijn daarmee praktisch een semi-publieke ‘Graai en Naai- sector’ geworden.Ook journalist Neil Irwin, van The Alchemists, zegt desgevraagd dat de rol van de centrale misdaad bankier definitief veranderd is. ‘Qua achtergrond past ook de nieuwe lichting – mensen als Yellen en Draghi – prima in het aloude plaatje van de centrale misdaad bankier. En toch is het beroep van centraal bankier definitief veranderd. Maatregelen als forward guidance en QE, dat waren in 2007 nooit eerder uitgeteste instrumenten. Nu zijn ze onderdeel geworden van de normale gereedschapskist. Sinds ik mijn boek hierover heb afgerond zijn de centrale banken bovendien alleen nog maar activistischer geworden. Dat betekent: meer kwantitatieve verruiming, en negatieve rentes. Zo bezien is er geen weg terug. Zodra de komende jaren opnieuw economische problemen opdoemen, zal de Elite wederom naar zijn Fed en de ecb kijken voor een oplossing over de rug van de massa.’

bush-vampire-la-weekly

$ Vampire Bush

NIET DE MANNEN IN DE CITY en op Wall Street, maar de centrale bankiers zijn de nieuwe Crime masters of the universe. Dat riekt naar samenzweringstheorieën wat ook zo is. In de ogen van veel complot­denkers waren ze altijd al oppermachtig. Centrale misdaad banken zouden de wereld besturen en dat is ook zo samen met de ‘Utra-rijken- Geld Vampiers’ . Ze starten naar believen oorlogen, en beginnen nu eens een crisis, dan weer een hausse. Vooral de Amerikaanse Fed is een geliefd onderwerp. De rechtse televisiepresentator Glenn Beck besteedde er regelmatig aandacht aan in zijn show op Fox News net als Volksnieuws  uit Amsterdam-Noir . Daarbij noemde hij de Fed een Maffia-kartel, niet veel beter dan de Opec of Mexicaanse drugshandelaren. ‘De Fed is privaat eigendom. Maar we weten niet wie hen bezit!’Die argwaan heeft de centrale misdaad bank mede aan zichzelf te danken. Het initiatief tot haar oprichting werd genomen in 1910 op Jekyll Island, op het landgoed van bankier J.P. Morgan een ras Duivel. Negen dagen en nachten overlegden daar zes mannen over de toekomst van de financiële misdaad sector. De leden van deze ‘first names club’ vonden de Fed praktisch uit. Maar dat moest geheim blijven. Het grote publiek had ook toen al een hekel aan  de bankier-bloed-zuigers. Als bekend werd dat zij hierachter zaten, zou de Fed er misschien wel nooit komen. Ruim een eeuw later zijn de centrale misdaad banken machtiger dan ooit. En toch hebben de complotdenker  geen ongelijk. Ja, hun bevoegdheden zijn enorm toegenomen de afgelopen jaren. Er zijn weinig politieke corrupte instituties die daarmee níet dolblij zouden zijn. Maar bij de centrale misdaadbankiers is het ongemak voelbaar nu de massa het steeds meer door krijgt . Meer dan gretige machtswellustelingen ogen ze als heersers tegen wil en dank. Journalist Irwin wijt dat aan hun incest ‘SS- en Maffia-karaktertrekken’: ‘Uitgerekend de kwaliteiten die ervoor zorgen dat iemand aangenomen wordt om een centrale misdaad bank te helpen leiden, maken hem huiverig om zich te committeren aan drastische onmenselijke experimenten die een economie uit een diep dal zouden kunnen krijgen(kuch).’ Ook politiek econoom de corrupte  Jasper Blom denkt niet dat de centrale misdaad banken hun macht snel doelbewust zullen misbruiken. ‘Demonstranten, zoals van Occupy dat ook zijn tenten had opgeslagen bij de ecb in Frankfurt, lijken soms het idee te hebben dat centrale bankiers echt evil zijn en dat zijn ze ook, maar ik blijf dat ontkennen . Dat ze expres de Griekse economie naar de knoppen helpen, wat zo is. Ik geloof dat niet, want het is het werk van de Duivel. ahahahahahah . Ze doen het niet bewust(kuch). Het is meer dat ze blind zijn voor hun eigen politieke positie. Ze zijn er oprecht van overtuigd dat ze niet-politiek, neutraal handelen en geen Duivels zijn.’ Dat maakt het overigens niet minder problematisch. Blom: ‘In de eurocrisis heeft de ecb-leiding steeds gezegd dat zij geen politiek wil bedrijven, en daarom bepaalde maatregelen niet zou treffen voordat de gekozen politici in landen als Griekenland en Italië dat doen. Maar in mijn ogen is zo’n ultimatum net zo politiek.’ Dat geldt ook voor het hevig omstreden beleid van monetaire verruiming, QE, waarbij de centrale  misdaad banken geld de ‘Rat in pak economie’ in pompen. Gepresenteerd als een technische, rationele maatregel komt het in de praktijk óók neer op een vorm van inkomenspolitiek die altijd de Elite bevorderen . Sluis je al dat vers gecreëerde geld naar de Hongerende kinderenfinanciële misdaad sector zoals nu gebeurt, dan profiteren vermogenden ‘Elite-gangsters’ ervan. De prijzen van aandelen en vastgoed zijn de afgelopen jaren fors gestegen. Veel effect op de rest van de economie heeft het niet. Inmiddels wordt er dan ook gediscussieerd over alternatieven. De ecb zou het geld direct naar overheden kunnen sluizen. Dat komt neer op monetaire financiering, wat sinds de hyperinflatie tijdens Weimar omstreden is. Een andere optie is het ‘helikoptergeld’ rechtstreeks overmaken naar alle Europeanen, in de vorm van een burger­dividend van enkele duizenden euro’s.Wat het ook moet worden, dat zijn hoogst politieke afwegingen. Als zodanig horen zij niet thuis bij centrale banken. Het is een dilemma waar zij steeds nadrukkelijker mee zullen kampen. Óf de centrale bankiers keren onder druk van de critici, onder meer die in Duitsland en Nederland, terug naar een bescheidener rol in de economie als hoeder van de monetaire stabiliteit. Dan kunnen ze hun onafhankelijke positie behouden. Óf de centrale bankiers stellen zich activistischer op. Maar dat zal vroeg of laat leiden tot hevige debatten over hun onafhankelijkheid, want die valt nog maar moeilijk te rijmen met de democratie.

VOORALSNOG WORDT DEZE cruciale keuze uit de weg gegaan. Te druk zijn de centrale misdaad bankiers met het op de been houden van hun patiënt de ‘Graai en Naai Elite’. De ene experimentele behandeling volgt op hongerende kinderende andere. De dopingarts dient de financiële misdaad markten steeds weer nieuwe shots toe. Sommigen beschouwen het als kwakzalverij. ‘Dokter Draghi blijft maar injecties geven en de dosis van het medicijn verhogen, terwijl hij zich af moet vragen of de diagnose juist is’, aldus  foute Nout Wellink onlangs. Misschien is het waar, misschien is het gemakzuchtig commentaar vanaf de zijlijn. Maar de bedaagde arts van weleer waar Jean-Claude Trichet over sprak, die zich ertoe beperkte de vinger op de pols te houden, is in elk geval verdwenen. Alles wijst erop dat hij voorlopig niet meer terug zal keren. Tot slot: Het voorgaande verhaal maakt een ding duidelijk en dat is wil de Wereld ooit menselijk worden dat zouden alle Bankiers per direct in de gevangenis moeten worden gestopt of beter nog in een Tbs-kliniek. Toch blijft de kennelijk volslagen Maf-daai Ronald Plasterk  ‘Jan met de Pet’ ordinair  waarschuwen om net zijn kaalgeplukte tengels af te blijven van zijn  Snake in Suits:”

18 antwoorden »

 1. Het koor van de mannen in de witte pakken heeft vandaag een ongelukje gehad.
  De jeugd heeft de toekomst, samen met de meiden van het Volks Bevrijdings Leger (PLA) uit China.

 2. NATO Banksters doodseskaders worden opgeheven

  Le Pen promises to take France out of EU & NATO
  “The people must have the opportunity to vote for the liberation from slavery and blackmail imposed by technocrats in Brussels to return sovereignty to the country.”

  “We shouldn’t forget that it was by undermining the spiritual and national values and through persecution of the Russian Orthodox Church and other traditional religions in Russia that we begin losing the unity in our state in our country and slipped into revolutions, fratricidal bloodshed, conflicts and war.”–Vladimir Putin

  Lees meer: https://www.rt.com/news/371611-frexit-le-pen-promises-nato/

 3. Beter dan den bijbel , bovenstaande kerstboodschap
  Er is nooit een crisis geweest. een groot smerig vooropgezet fuik,
  valstrik om de bevolking met plastick pasjes financieel te pinnen .
  Laten we mevr. Zorreguieta dankbaar zijn voor ons minicredietje !
  Behalve dat je met zo een pasje kan pinnen is ook het aankoop –
  gedrag en locatie exact registreerbaar . Lang leve de leveranciers
  van die ranzige shit.
  De crisis voorbij Consumentenvertrouwen terug Huizenverkoop
  Restaurantboekingen in de lift Einde werkeloosheid… Jaja . . .
  om maar een paar verloedering begrippen te bezigen . Dat je
  maar beseft dat om de knikkers draait en niet om het spel !
  Alsof ik er godvredomme ooit om gevraagd heb als een soort
  Doctoranders economie door die oranje fuckshit te baggeren
  op straffe van dwangsommen in naam van Wimmie von Amsberg .
  Hallelulja !

 4. Heel goed is hier QE verwoord. Quantitative Easing (QE) = schulden oppompen die ooit moeten worden terugbetaald door de belastingbetaler.

  Het is de grootste roof aller tijden door een kleine groep private banken, zoals Goldman Sachs.

 5. Deutsche schikt op 23/12, wanneer alle aasgieren dronken v/d champagne en geilend met de mooiste stoephoeren onder de Kerstboom hun vette bonussen verbrassen, met ’t Amerikaanse OM voor 7,2 miljard. Peulenschil, want de bank bezit >1,5 triljoen. En nog komen er 3 rechtszaken aan. Ondertussen delen de andere banken duizenden voedselpakketten uit. De Paus lult uit z’n nek en bralt wat over aan de misdeelden denken, terwijl zijn Kerk al >2K jaar en masse rijkdom, macht, geld en onschatbare kunst bij elkaar rooft, schraapt en harkt.Mega crimineel instituut.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s