president Obama

‘Killing- Kerst’ voor de arme in US van Obama.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Obama’s legacy :Recordbedrag aan militaire hulp aan Israël en 60 obama-legacymiljoen Amerikanen aan de foodstamps.
Terwijl Taxfree ‘Graai-King Willem’ zijn ‘Kerst-Kleuter-preek’ bralde(Video) namens Rutte vanuit Argentinië en Wassenaar werd in de US van zijn Leider Obama een triest Moord record gevestigd onder de arme in Chicago. Meer arme mensen vermoord in Chicago dan in Aleppo met de Kerst. 12 arme mensen doodgeschoten met kerst in Chicago van de Oorlog Misdadiger ‘TTIP-Obama'(Video). De armoede en ongelijkheid en uitzichtloosheid in de Getto’s van de US leidt niet alleen tot ongekende drugsverslaving, maar ook al jaren tot een Killing epidemie. Toch blijft Obama Poetin het grootste gevaar noemen voor de kaal geplukte US en EU Burgers. Rutte aapt zijn US Boss Obama schelselmatig na om Poetin ook het grote gevaar voor Nederland te noemen en daarom de Zetboss van Obama in de Oekraïne ‘Maffiaboss Porosjenko’ door dik en dun te steunen(Video). Maar de ‘VVD boef Rutte’ gooit er nog een schepje bovenop door Wilders daar ook nog bij te noemen als het grote gevaar voor het Nederlansde Volk.

Het Sinaloa drugskartel Complot(Video): Ontsnappingsplan Guzmán was al bekend bij VS.

 

De eeuwige Heroïne slagvelden(Video) van Afghanistan waren Brown al bekend in ’80.

In het kerstweekend zijn in de Amerikaanse stad Chicago twaalf mensen met vuurwapens doodgeschoten, 33 anderen raakten door vuurwapengeweld gewond en daar kwam Poetin niet aan te pas. Dit berichtte de Chicago Tribune maandag op basis van de politierapporten. Hoeveel  arme sloebers zijn omgekomen met Kerst door een overdosis vermelde de politie rapporten niet.

 

 Het gaat om Killing Fields incidenten die los van elkaar staan, maar ze behoren volgens ABC news tot „de epidemie van Getto drugs en armoede geweld in de stad.” De politie meldde dat 90 procent van de Obama Rutteschietincidenten van vrijdagavond tot en met zondagavond te maken hadden met wanhopige door gedraaide criminele kruimel drugs- bendes.In Chicago en omgeving wonen circa tien miljoen mensen, waarvan 50% onder of rond de armoede grens. De metropool is de derde stad van de VS. De stad worstelt al heel lang met geweld en extreme armoede en wordt overspoelt met Heroïne en cocaïne en farmaceutische hard drugs . Er zijn dit jaar al 785 mensen vermoord en dat is een veelvoud van de vermoorde US soldaten in Afghanistan of Syrië(Video) . Het is volgens de ’Tribune’ in 2016 voor het eerst in bijna twintig jaar dat het aantal moorden onder de arme in de Gett0 de zevenhonderd overschrijdt. Obama kan trots zijn op zijn legacy van zeven oorlogen in het Buitenland, 60 miljoen mensen aan de foodstamps en dat hij het record houdt van de meeste moorden en drugsverslaafde in de US Getto’s. Wanneer komen er eindelijk de ‘Nep en Fop Witte Helmen’(Video) uit Aleppo in de US Getto’s ? Misschien iets voor Poetin om te organiseren in de US Getto’s ?

 

 

7 antwoorden »

  1. Komt Obama ook vandaan. Wat heeft die man 8 jaar lang uitgespookt om ’t lot v/d Afro-Amerikanen te verzachten? Heeft er totaal niets van gebakken. De zwarten zijn nu helemaal wanhopig: kunnen zich niet meer tegen blanke presidenten verzetten want hun rasgenoot heeft nog minder voor hen betekend. Die vent heeft z’n belangrijkste plicht verzaakt.Is liever in ’t bastion v/d rijke,blanke Yankee:de golfbaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s