Vluchtelingen

Vluchtelingen vieren Kerst door Homeless in brand te steken en Kerstmarkt plat te rijden in Duitsland.

(van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Statushouders vieren Kerst door Homeless in de brand te steken en Kerstmarkt plat te MerkelFour Freedom awardrijden(Video) in Duitsland.
Zal het dit jaar weer een massale ‘Psycho-Baardmannen’ groeps verkrachting worden  in Keulen en elders in de EU met Oud en Nieuw? Nou, de aanloop naar Oud en Nieuw belooft niet veel goeds. Merkel:” Wir schaffen das falen”. Syrische/Libische Asiel Statushouders die voor Kerst dakloze in brand staken kwamen als ‘Oliedollar-Vluchtelingen’ naar Berlijn. Rutte heeft in reactie op het schokkende nieuws dat er Homeless people in de brand worden gestoken door Vluchtenlingen direct weer gewaarschuwd voor Poetin en Wilders. Zijn PvdA-hoertjes onder leiding van ‘Lood om Oud ijzer Lijstaanvoerder Asscher’ zijn het daar volmondig mee eens.

Zes van zeven verdachten zijn bekenden Asiel statushouders van politie.Merkel & Rutte: Werkloosheid niet omhoog en geen armoede door vluchtelingen.Pas op voor Poetin!

Meer vraag naar pepperspray, Burqa en inkomen in het Duitsland van Merkel. Rutte geef geen millimeter toe(Video).
De krant Bild meldt dinsdag dat de Baardmannen-Pyromanen die een dakloze in een Berlijns metrostation voor een Kerst-feestje in de brand staken kwamen als vluchteling naar Duitsland. Ook zijn zes van de zeven verdachten in verband fuhrerin Merkelmet andere delicten bekenden van de politie, maar dat mag de Kerst vreugde van de ‘Baardmannen’ niet drukken van ‘ Führerin Merkel’. Politiek is het ook een opmerkelijke zaak, omdat er in de Bondsrepubliek felle discussies woeden over het opnemen van de ‘Olie-Dollar-vluchtelingen’ en over de wenselijkheid van meer cameratoezicht op openbare ruimten. De camera’s spelen een belangrijke rol in het speuren naar terroristen(niet naar Bankier-terroristen(Video)). Een meerderheid van de Duitsers zou veel meer bewakingscamera’s willen, maar daar is ook verzet tegen. De beroepsvereniging van rechters en aanklagers bijvoorbeeld, de Deutscher Richterbund, keerde zich dinsdag tegen meer camera’s ,omdat die dan weer zouden worden msibuikt om de kaal geplukte massa nog meer te onderdrukken.

9 antwoorden »

 1. Nagenoeg niemand is veroordeeld voor de openbare aanrandingen+verkrachtingen in Keulen tijdens Oudjaar. De daders ’n grimas op ’t gezicht; de slachtoffers stonden te huilen. Ook al hadden ze dikke winterjassen aan, de daders vonden dat ze ’t hadden uitgelokt, waardoor ze zich niet (meer) konden inhouden. En enkeling gaf toe dat ie “hoog nodig moest”, zodat hij niet(s) anders kon dan direct erop te springen. Veel psychologen begrepen dat ze vanwege de AZC met geen privacy ’n seksuele uitlaadklep nodig hadden. Seks verbroedert.

  • Wendy,
   Die vrouw is op een laffe wijze van achteren in haar rug getrapt en daardoor met een flinke smak voorover gevallen op de metro trap.
   Die CCTV beelden zijn 100% bewijs.
   Als ik daar getuige van zou zijn geweest hadden die jongeren moeten rennen voor hun leven.
   Minstens eentje had ik te grazen genomen en ik had ‘m met zijn hersens tegen een muur geslagen tot ie erbij neer viel.Trouwens die dader is toen opgepakt.Die laffe dader heeft ook bekend. Het was ene zekere Ali T ,een Bulgaar.
   Wat die dakloze betreft,dat is volgens mij misleiding.Ik neem volkskrant niet geheel serieus.
   Die CCTV beelden van in die metro zeggen mij 0,0. Ook dat bankje waar niets op te zien valt. Waar zijn foto’s? Waar zijn dan diegene die zogenaamd die zwerver geblust hebben? Waar zijn foto’s van ambulance personeel die de man dan met eventuele brandwonden naar het ziekenhuis brengen?
   Dat er veel daklozen in Berlijn op straat slapen is waar.
   Toch doet die stad veel om vooral tijdens de winterperiode deze mensen op te vangen. Maar dat zie je weer niet in de volkskrant.
   http://www.berliner-woche.de/hansaviertel/soziales/gegen-kaelte-gut-geruestet-d115579.html
   Zelfs eten met kerst.
   http://www.berliner-woche.de/hansaviertel/soziales/ein-festessen-fuer-obdachlose-berliner-agenturchef-spendiert-600-weihnachtsmenues-d115922.html

 2. Bronnen Steve,wat zijn jouw bronnen verdomme man ?
  En daarbij,in dat CCTV filmpje is niks nada te zien dan alleen maar wat jongeren in een metro.
  So what’s the point man?
  Dat je politici’s en het koningshuis schoffert omdat ze lak hebben aan de stem van het Nederlandse volk,oké.
  Maar ga a.u.b. niet mee in die MSM propaganda wat meestal niet meer dan leugens zijn.
  Seven migrants arrested for setting a sleeping homeless man on fireFAKE NEWS FROM MSM

  No hard feelings verder.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s