Uncategorized

Erdogan beschuldigd Obama en zijn NATO van steunen ‘IS-abortoir’.

(van onze Internationale Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Is de Geopolitiek van de Heersende Klasse te begrijpen voor ‘Jan met deRutte Erdogan Pet’?
Wij denken van niet, want anders zou er acuut wereldwijd overal revolutie uitbreken. Zo zijn de Bankier-Gangsters de nieuwe ‘Crime-masters’ of the universe(Video). En beschuldigd nu ‘Sultan Erdogan’ een volle NATO partner de Boss van de NATO Obama stiekem ‘IS-Abortoir’ te steunen in zijn strijd tegen Poetin en de Pour Blacks in de US. En beweert de wapenhandelaar ‘VVD-Minister Yab Yum Henins'(Video) van ‘Pedo-Defensie’ dat zij samen met de NATO IS bestrijden en Poetin

‘Killing- Kerst’(Video) voor de arme in US van Obama.

De Turkse president Dictator Erdogan bralt bewijzen te hebben dat troepen van door Obama geleide coalitie tegen Islamitische Staat (IS) steun verlenen aan terroristische groeperingen, waaronder IS zelf wat ook waar is.”Ze beschuldigen ons ervan Daesh (IS) te steunen,” ( wat ook zo is) bralde Erdogan op een Jaknikkers- persconferentie in Ankara. “Nu geven ze zelf steun aan terroristische groepen, inclusief Daesh, YPG en PYD. Het is heel duidelijk. We hebben bevestigd bewijs, met foto’s en video’s en het is geen ‘Nep en Fop nieuws’, want dat doet alleen CCN en zijn Dutch Outlet de Staats-NOS. Tijdens een bezoek aan Pakistan in november bralde Erdogan al dat “het Westen” Islamitische Staat van wapens voorziet en kreeg direct wat honderden miljoenen subsidie van de EU.

Categorieën:Uncategorized

7 antwoorden »

  1. Beide fucken de mensheid,, Amerikanen waarvan de jongeren zouden moeten roepen ik weiger oorlogsdienst voor hoogijdele malloten en moslims die weten dat er hoogstwaarschijnlijk een maagd zich te beschikking stelt in dat paradijs, de maagdelijke maagd Clitty Niks.

  2. 1 grote pokkenzooi, daar in ’t M-O, geïnstigeerd door Bush sr+jr met Blair en gecontinueerd door Obama+Hillary. Beschuldigingen over en weer moet je met kilo’s zout nemen. De VS voeren altijd oorlog ver van hun bed. Wat ze in Afghanistan, Irak, Libië en Syrië uitspoken tart iedere beschrijving. Sancties tegen Iran (gedeeltelijk) gehandhaafd, maar zakenlieden uit de VS zaten als 1ste in ’t vliegtuig voor de lucratieve transacties en sneden anderen de pas af. Pax Americana!

  3. LS…
    Moeilijk te volgen allemaal ! Wat wel zeker is, is dat Erdo Himself de grootste terroristen ondersteuner blijft uit de regio en zijn zoontje de grootste handelaar in gestolen olie. In het begin bombardeerden de Russen nog hele konvooien van de Firma Erdo-Oil. Maar nu ? Hoe gaat dit aflopen nu ook Israël de oorlog aan de hele wereld heeft verklaard die wil dat het geroofde land teruggaat naar de Palestijnen… Maken de Russen schoonschip ? Gaat Trump de triljoenen terughalen uit Israël. Vragen, vragen en wij maar klagen !

  4. NATO Ruimt Op

    Yves Chandelon, Chief Auditor of the NATO, was found dead in the city of Andenne in the Belgian Ardennes. In the weeks leading up to his assassination, at the hands of top NATO officials themselves who ordered the job, Chandelon reportedly came in possession of additional dossiers that document supplementary details for the previously assumed €250 billion black hole in NATO’s books. It is believed that the data included therein would also have enabled Chandelon to be at the basis of corruption charges being brought against NATO’s top officials and the Belgian government, who hosts the dubious NATO headquarters in its capital district, and enough incriminating evidence concerning NATO’s secret funding of real terror cells both in the Middle East (Syria, Iraq, Libya, Egypt, Yemen, Palestine) AND in Europe, including in Turkey: https://www.sott.net/article/337931-Media-blackout-on-death-of-NATO-auditor-was-he-assassinated-to-cover-up-NATOs-black-budget

    • Ja die man wist teveel van investeringen van USA in IS!dan ben je het haasje bij de CIA dunkt mij!Maar laten we ff doordenken!waarom zou de US IS subsidieren en tegelijkertijd platbombarderen?Zit hier aan de ene kant Obama achter met een soort Nicaragua-gate achtige move(met de alom bekende kolonel Norton als iniator)om Trump dwars te zitten in zijn laatste maanden en is hij een schaap in wolfskleren geweest?Of willen ze dat de teruggekeerde getraumatiseerde jihadgangsters een instabiel en naar rechts hunkerend Europa creeren met hun aanslagen hier en daar!Anyway wij in Europa zijn de pineut!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s