pvda

Plasterk: Timmermans deed een half jaar niets, behalve vals janken en liegen.

(van onze PvdA Untergang redactie)

timmermans-plasterkAMSTERDAM-NOIR-De PvdA kraakt in zijn verrotte voegen in het zicht van de verkiezingen en nu schelden ze elkaar ook nog uit voor verrotte vis. Volgens de peilingen mogen ze blij zijn als ze nog bestaan na de verkiezingen en dat is te merken ook aan de gedragingen van de PvdA-hoertjes. Zo verliet ‘Imam Samsom’ als een Dief in de nacht (Video)de Arbeiders verraders partij het Luxe Wachtgeld in. En nu maken de twee idioten ‘IJdeltuit Plasterk’ en ‘Ras Komediant Timmermans’ elkaar uit voor verrotte vis, klaplopers en oplichters.

 Beledigde ‘Gluiperd Dijsselbloem’ was vijfde op PvdA Hoertjes-lijst.

IJdeltuit Plasterk’ heeft hard uitgehaald naar zijn partijgenoot komediant Timmermans, maar zwijgt weer over ‘Gluiperd Dijsselbloem’ die nu nog niet zo lang geleden precies hetzelfde flikt als Timmermans. Volgens Plasterk heeft zijn partijgenoot van de PvdA in 2010 een half jaar niets gedaan en lopen Labbenkakken om zo de buitenlandportefeuille binnen te slepen. Dat bralt de Minister van Binnenlandse Corrupte Zaken dinsdag in een interview met het bejaarde op één haar na failliete Vod de “GOOD MENS- Volkskrant”. „ Die Oplichter Timmermans loopt altijd wel vals te janken en te liegen en kan het snoeihard spelen”, aldus de idioot Plasterk. „Toen we in 2010 in de oppositie belandden, was hij net staatssecretaris van ‘Europese-Graai’ en ‘Reis-Zaken’ geweest. Timmermans bralde eenmaal terug in de Kamer: Ik wil de buitenlandportefeuille en begon gelijk te janken en leugens te verspreiden over de woordvoeder van buitenlandse zaken. Maar daar zat al iemand op en die heeft het geweten.”De Internationale beroemde  beruchte ‘PvdA Huilkomediant Timmermans’ wilde echter ver gaan voor de door hem gewenste ‘Graai-functie en Reis- Job’. „Maar Timmermans heeft net zo lang zijn valse adem ingehouden totdat hij dat woordvoerderschap had. Hij bralde: ’Nou, dan doe ik gewoon niks ,want ik wil veel reizen met mijn ‘Graai King Willem’(Video). Echt, die heeft een half jaar niks gedaan, maar wel de centen opgestreken. Feitelijk heeft hij gewoon de boel opgelicht, wel een riant salaris ontvangen en niet werken. Het voordeel was wel dat hij geen kwaad aanrichten.”

Criminele vertoning van Timmermans en vreemd dat de PvdA tolereerde dat Timmermans zonder te werken zes maanden salaris incasseerde.
Plasterk spreekt nu pas na 6 zes jaar in de Volkskrant zijn verbazing uit over de gang van zaken destijds en dat is op zijn zachts gezegd idioot en stinkt naar misdaad. „Ik vond het een rare vertoning, maar heb altijd mijn mond gehouden en Timmermans tijdens zijn MH17 Huil Shows de hemel in geprezen, terwijl ik wel het Volk zwaar bedreigde en beledigde:

Iedereen was bezig de arbeiders te verraden. De één met platvisserij en de ander met weet ik wat voor portefeuille. Maar Timmermans bralde: ’Ik hoor het wel als ik wat kan doen met Buitenlandse Zaken.’ Uiteindelijk heeft hij dat woordvoerderschap gekregen en hebben wij die oorspronkelijke woordvoerder weggewerkt door hem vals te beschuldigen dat hij niet geschikt was en dat onze King Willem hem niet mocht.”De loopjongen van de corrupte Alcoholist Dictator Juncker de PvdA Graai-Eurocommisaris Timmermans wilde niet reageren op de uitspraken van Plasterk en dat zegt wel genoeg, want die kleine dikke Grobbekuiken houdt anders nooit zijn valse mond.

M17-Doofpot’& ‘Huilende soapi Timmermans’ en lachende Plasterk.

7 antwoorden »

  1. En hij laat zich door Juncker zo graag over z’n kale schedel likken, ’n nieuwe seksuele aberratie waarvoor nog geen woord is. Prijsvraagje?

  2. grobbe kuiken ))) ik moest het even opzoeken ti-ta-tovenaar en dat ding dus op zn hoofd en wat een gelijkenis weer, juncker is tita tovenaar uit het luchtkasteel brussel en fransje komt uit een ei.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s