Klasse justitie

Documenten Oorlog‘s misdaden Nederlands Indië niet openbaar van Donner en King Willem.

(van onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR-De Raad van State is zogenaamd onafhankelijk adviseur van de regering over piet-hein-donnerwetgeving en bestuur en hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. De werkwijze en taken van de Raad van State zijn vastgelegd in de Grondwet en in de Wet op de Raad van State. Koning Willem-Alexander is Voorzitter van de Raad van State, maar is bijna nooit aanwezig en heeft de ballen verstand van recht. Hij is immers niet eens jurist, maar een ‘Taxfree-Graaier'(Video). De dagelijkse leiding berust bij de vicepresident, momenteel is dat de extreem corrupte mr. J.P.H. Donner. Nou, is dat onafhankelijk of niet?

Politionele-VOC-Oorlog ‘s-misdaden(Video). Rutte moet eens echt in de geschiedenis kijken

 ‘Oude CDA Rat Donner’ is voor ‘Royal-ongelijkheid’ en tegen afschaffen eigen risico(Video)

Het Lieg en bedrieg Kabinet Rutte heeft terecht gehandeld door de openbaarmaking van documenten over de zogenoemde ‘Indische kwestie’ te weigeren volgens de oude CDA Rat Donner en vicevoorzitter van de Raad van State die namens de Voorzitter van de Raad van State de ‘VOC-King Willem’ oordeelt. Die Feodaals middeleeuwse uitspraak heeft de Raad van State van Donner en King Willem gisteren gedaan tijdens het hoger beroep en dat was te verwachten. De King kan moeilijk mee werken aan de veroordeling van zijn’ VOC-familie’ en zijn politieke lakeien van toen en nu. Rutte:” wij d.w.z. ik en mijn King schamen ons nergens voor en vandaar dat wij niks openbaar maken“. Dat heet Dutch Transparency(Video) van de VVD-misdaadgroep (zie:VVD- Top 80 Crime list) en zijn PvdA-hoertjes.

 ‘Royal-CDA Rat Donner’: GeenPeil is einde van de niet bestaande Rechtsstaat(Video) 

Het verzoek om de documenten openbaar te maken kwam van de Stichting Indisch Platform en was dus bij voorbaat kansloos. Die vroeg om de informatie omdat de ‘Nederlandse-VOC-Staat’ nog achterstallige loonbetalingen en schadevergoedingen zou moeten voldoen. Die gelden zou de Nederlandse overheid in de ogen van de stichting moeten betalen aan lagere ambtenaren, militairen en inwoners van Nederlands-Indië die slachtoffer waren van de Japanse bezetting in de Tweede Wereldoorlog van het toenmalige Nederlands-VOC-Indië. De toenmalige Elite en de Koninklijke familie is reeds schadeloos gesteld en dat is logisch want dat hebben zij zelf beslist in de regering en daarna aan zich zelf uitbetaald. De stichting is door de Raad van State van Donner en ‘Taxfree Graai-King Willem’ voor een klein deel wel in het gelijk gesteld. Enkele niets zeggende documenten moeten door de Ministers van Algemene Zaken (Hofnar Rutte&King Willem) en de PvdA minister van Volksgezondheid en Welzijn voor Rijken, en Sport ( ‘Bejaarde Melker Martin van Rijn‘) wel ter beschikking worden gesteld, blijkt uit de uitspraak.

Oorlogsmisdaden Rutte met Transparency-NL Alibi.

8 antwoorden »

 1. Geen een volk moet in de hedendaagse tijd nog de kans krijgen zover te gaan dat sprake is van genocide,echter het tegendeel is heden weer het geval?
  Of daar ooit een werkelijk einde aan komt?

 2. Toen Nederlands-Indië onafhankelijk werd heeft men aan de kant van de Republiek Indonsia bedongen dat er geen onderzoeken worden gedaan naar al-of-niet vermeende oorlogsmisdaden. Alle dossiers zijn en blijven voor altijd gesloten. Zo vreemd is dat niet want aan de kant van de met de Japanners heulende onafhankelijkheidsstrijders was heel wat mis. Tijdens de Japanse bezetting waren vrijwel alle niet-Aziaten opgesloten in interneringskampen, hieruit volgt dat alle oorlogsmisdaden die gepleegd zijn alleen gedaan KONDEN worden door inwoners van Nederlands-Indië die niet van Europese oorsprong waren.

  Het is heel sneu voor de mensen die onrechtvaardig behandeld zijn. Er is een documentaire gemaakt over de inmiddels stokoude mannetjes die tijdens, voor èn na de onafhankelijkheidstrijd van Indonesië bezig waren met het opruimen van andersdenkenden. Ze lachen nog steeds als ze praten oven hun wandaden. Na 1948 moesten alle niet-Aziatische inwoners van Indonesië vertrekken. De Indo’s die niet weg wilden uit Indonesië zijn in de jaren ná 1948 systematisch vermoord, en dat zijn er meer dan een miljoen. De daders zijn er trots op en de Indonesische regering zal ze nooit aanpakken omdat het opdrachten van hogerhand waren.

  • Interessant.

   De Nederlandse regering zat in Londen sinds 15 mei 1940. De Japanners kwamen na 1 maart 1942 in Nederlands-Indie aan.
   Er is dus een tijdsinterval van 1940 tot 1942 waarin nog wat te onderzoeken valt.

 3. Het Oranje wingewest bij uitstek mag niet (te veel) in de kijker komen. Massa’s historici kunnen nog promoveren op wat zich in NL-Indie in haar laatste decennium heeft afgespeeld. Zou toch ook de Koning als historicus (kuch!) moeten interesseren. Over de RvS is genoeg geschreven: de Voorzitter ervan adviseert zichzelf. Max. ziet er ook in alsmede straks de Kroonprinses. Kan heel ’t gezin zich buigen over haar netto toelage van 1,5 miljoen p.a. Opper oetlul Donner zal ’t wel verwoorden met ’n beroep op de Bijbel (“De haan zal 3x kraaien”) of “Ik zie totaal geen rook, laat staan vuur”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s