Uncategorized

Meer Democratie in “Banana-Fraude-Nederland” en Minder CETA& TTIP& Bankiers van Rutte& Asscher.

(ingezonden door Meer Democratie en ondersteunt door onze redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Wordt wakkeer en verzet u tegen TTIP en de nieuwe ‘Crime-masters’ c0dthucxuaal_c3of the universe(Video)
2016 was een druk jaar voor Meer Democratie. Onze belangrijkste campagne was en is die voor een referendum over het ondemocratische CETA-verdrag. Meer Democratie nam het initiatief tot de coalitie van organisaties die samen al bijna 200.000 handtekeningen voor een referendum inzamelden. Onze acties haalden tientallen keren de landelijke media, van het NOS Journaal en Radio 1-interviews tot opinieartikelen en rapportages in de landelijke kranten en tijdschriften.

Een Stem voor Rutte&PvdA is een stem voor TTIP, CETA en de valse God, Moloch.

 

Een referendum over CETA is belangrijk, omdat dit Canadees-Europese verdrag, net als zijn Amerikaanse tweelingbroer TTIP, een directe aanval op de democratie is. Via CETA kunnen multinationals miljardenboetes eisen van overheden als die democratisch beleid wijzigen. We geven soevereiniteit weg over onze standaarden op het vlak van o.a. arbeid, milieu, voedselveiligheid en dierenwelzijn. Burgers en parlementen hebben het nakijken.2017 wordt een beslissend jaar voor het referendum. Help mee het referendum erdoor te krijgen en wordt maandelijkse donateur:www.meerdemocratie.nl/maandelijks

2017 wordt een beslissend jaar
In 2017 wordt CETA behandeld door het Europarlement, daarna in de Tweede en Eerste Kamer. En als die het multi-nationalsverdrag goedkeuren, dan moeten we binnen enkele weken eerst 10.000, daarna 300.000 “officiële” handtekeningen inzamelen op overheidsformulieren. U en al diegenen die onze petitie hebben getekend, krijgen dan automatisch per email een oproep om het officiële formulier te tekenen. Hou dus onze emails in de gaten!

300.000 officiële handtekeningen inzamelen is een enorme operatie. En daarna moeten we nog voldoende mensen naar de stembus zien te krijgen en het referendum winnen! De komende maanden gaan we dit grondig voorbereiden. Nu is het de tijd om onze campagne te intensiveren, nog meer organisaties in onze coalitie te krijgen, betaalde publiciteit te gebruiken en meer mankracht in te zetten. We werken zeer kostenefficiënt en schakelen waar mogelijk steeds vrijwilligers in. Maar zonder voldoende geld gaat het ook niet.Daarom vragen we om uw steun. Maak het CETA-referendum mogelijk en wordt maandelijkse donateur. Door uw regelmatige bijdrage kunnen we op de langere termijn plannen. Een lange adem is noodzakelijk. Klik hier om te doneren:www.meerdemocratie.nl/maandelijks

Met uw steun gaan wij ervoor zorgen dat het referendum er komt en dat we het winnen!

3 antwoorden »

  1. Een referendum kunnen ze totaal negeren dus wat heeft het voor zin om hier geld voor te vragen? Dus dat donatieverhaal mag je van mij helemaal ……….ergens in steken……..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s