president Obama

Obama gaat door tot het Bittere einde met zijn Poetin waanzin.

(van onze dr. Goebbels Propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Erdogan beschuldigd Obama en zijn NATO van steunen ‘IS-abortoir’. obama-legacy(Video)
President -Kill the Blacks- Obama’ (Video) straft Poetin als of hij een klein kind is voor de denkbeeldige inmenging tijdens de verkiezingen waardoor volgens hem zijn ‘War Mongol Hillary’& ‘Pedo Bill'(Video) de verkiezingen verloren aan ‘Mad Dog Trump’. De Oorlog ‘s misdadiger ‘TTIP Obama’ heeft als rancuneuze verliezer vandaag aan 35 Russische diplomaten laten weten dat ze binnen 72 uur het land uit moeten zijn en dat zij niet meer mogen praten met de pour ‘Getto- Blacks’ en de Hommeles People en de hongerige US burgers( 60 miljoen) die om te overleven aan de Foodstamps zitten.

Ook twee Russische centra worden gesloten die volgens de Amerikaanse regering worden gebruikt ‘voor inlichtingendoeleinden, want zij lezen de kranten en kijken soms naar de CNN van Obama. Vanaf morgenmiddag mag daar geen Rus meer naar binnen wat doet denken aan ‘Nazi- praktijken’ aan het Oostfront.

Pesterijen van ‘Waanzinnige Obama.’
VladimirPoetinDe kinderachtige maatregelen zijn daarnaast een reactie op ‘Russische pesterijen’ tegen Amerikaanse diplomaten CIA agenten(Video)  in Moskou. Ook zouden de diplomaten die worden uitgezet zich hebben gedragen op een ‘manier die niet hoort bij de diplomatieke praktijk in het Dictator regiem van Obama’. De verwachting is dat Obama na zijn aftreden enkele maanden door gaat brengen in een peperdure privé Zwitserse psychiatrische kliniek geheten “de Napoleon “ waar Hillary ook al zit om van zijn Poetin fobie af te komen. Misschien is het een idee dat Rutte met zijn ‘GroenLinks Boy Klaver’ daar na zijn komende verkiezing ‘s nederlaag ook naar toegaat in het belang van het Nederlandse Volk.

9 antwoorden »

 1. Amerika en de NATO zitten overal wereldwijd om hun spierballen te laten zien aan de rest van de wereld.
  Trump zit er nog niet,dus Obama zal nog wel een truc uithalen zolang hij daar in office zit.
  Mocht Trump the white office halen zal blijken dat hij de schulden crisis niet kan oplossen en dus ook geen orde kan scheppen in Amerika.
  Dan crasht gecontroleerd de Amerikaanse dollar als wereld reserve munt en zal Trump hiervan de schuld krijgen. De grootste TV en grootste radio stations zullen dit zo brengen naar de mensen die inmiddels al zover geprogrameerd/gehersenspoeld zijn om alles op tv en radio te geloven.
  Putin zal Trump en Amerika niet uit de brand helpen. Putin speelt een schaakpartijtje met Amerika. Hem maakt het niks uit welke puppet daar in Washington zit
  Putin gaat verder met de Brics landen en doet geweldige goede zaken met China.
  Zelfs op militair gebied zullen zij samenwerken.
  Trump en China liggen elkaar niet goed.
  China flexes military muscle before Donald Trump takes office
  http://timesofindia.indiatimes.com/world/china/china-flexes-military-muscle-before-donald-trump-takes-office/articleshow/56215167.cms

  Alles goed nog,Steve?

 2. De echte Zwarte Piet zit nog 3 weken in Witte Huis.

  Daarna gaat hij samen met Zwarte Magie Hillary in de zak van Sinterklaas naar Spanje, appeltjes van Oranje, appeltjes aan de bomen, Donald Trump zal komen.

 3. Volgens geschiedenis baart zwarte vrouw de albino’s toch niet anders om!

  En op curacao zijn er weer teveel witte mannen tijd om naar huis te gaan !

  • Patia, discriminatie heeft helaas geen kleur, het zit in je hart. Als jij jezelf als een “zwarte” ziet, net als je vriendin sylvana, heb je nog een lange weg te gaan om te ontdekken dat de mens er is, van donker tot licht gekleurd.
   Als jij mij als “blanke” wil zien weet ik al genoeg, dan ben je geen haar beter dan degene die jouw als “zwarte” zien.
   ONE LOVE………….

 4. Nu ’t Kiescollege ook geen soelaas (meer) bood voor de Democraten en Hillary definitief is afgeserveerd, durft Obama met nog 3 weken te gaan tot 20/1 plotseling stoere maatregelen te treffen met geen ander doel dan Poetin vriend Trump voor zijn installatie ff te kakken te zetten. Zal Trump op 21/1 wsl ongedaan maken en terecht. Wat ’n lariekoek: de verkiezingen zijn verloren en Hillary is “yesterday”. Die Zwarte Piet kan tussen nu en 20/1 ook nog zo gek zijn om de noodtoestand uit te roepen. Wat heeft die pinda lekka nu in 8 jaar voor elkaar gekregen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s