Steven Brown

Steve Brown wenst niet iedereen een Happy New Year 2017.

(door Steve Brown)

Amsterdam-Noir-Steve Brown wenst iedereen een Happy New Year, behalve  de Ratten in pak,de Bankier-gangsters,(Video)de Utra-rijken en hun loopjongen Mark Rutte. Maar ook RTLZ-Crime zet Brown weg als grotere Gangster dan Klaas Bruinsma en Mink de Kok. En door de Globalisering  van de armoede hebben veel zo niet de meeste  mensen in de Wereld  geen Happy New Year.

Derde week van januari 2017 is de Stem van de Straat weer terug met o.a. de nieuwe ‘Crime-masters’ of the universe waar de Misdaadjournalisten nooit een woord over durven piepen! En oude Pijp bewoners halen herinneringen op toen die Pijp nog een echte Volksbuurt was.

11 antwoorden »

 1. 2017 wordt het jaar van de waarheid voor Nederland.

  Mag de altijd liegende Mark Rutte verder regeren ? Wordt het Geert ? Wordt het ASScher ? Wordt het Kereltje Pechtold ? Of wordt het de schijnheilige nep-gelovige Buma ? De ingeslapen Emile Roemer van de SP die zich sinds 2012 helemaal heeft laten inpakken door het lieg-graai-en-bedrieg-kabinet en alle rechten voor Jan met de Pet heeft laten uitkleden, maakt terecht geen schijn van kans.

  Dit wordt de laatste kans voor het volk om in den Den Haag de bezem erdoor te jassen. Gordon, Kameel, Humberto Schwartzkopf Tan, Onno H. en de Burger King zullen blijven meedingen voor graai-invloed in het Torentje.

  Trump, Poetin, Holleeder en Johan Derksen blijven de allergrootste vijanden van het volk, aldus de Main Stream Media.

  2017 is het laatste jaar waarin voor Jesse Klaver naast zijn riante GroenLinks staatsuitkering nog kinderbijslag kan worden aangevraagd.

 2. Steve, de beste wensen voor 2017.
  ps,ook voor die hemawerker die zich de longen uit zijn lijf aan het fietsen is hahahahaha.
  Doe het eens wat rustiger aan in 2017.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s