Uncategorized

Happy New Year van D66:Raadslid Ed van der Vaart zware mishandeling kinderen.

(van onze ‘Kinder-meppende’ ‘Rent a D66’ redactie)

AMSTERDAM-NOIR- ‘Rent a D66’ van de ‘Kasteelheer Pechthold’ staan van beging af aan pal ed-van-de-vaartachter de ‘Maffiaboss Porosjenko.
Zo vloog de ‘Kasteelheer Pechthold’ en zijn Dolgedraaide ‘Side Kick Kees Verhoeven’  gratis in een privé vliegtuig van een kleine Nederlands Maffiabaasje naar een verhit spannend privé onderhoudt met ‘Maffiaboss Poresjenko’.Het is niet bekend of zij toen ook kinderen hebben mishandelt tijdens hun gratis omkoop bezoek aan hun grote vriend ‘Maffiaboss Porosjenko’. Wel is vast komen te staan dat zij zich gratis hadden gestort op de plaatselijke straat arme schandknapen en Callgirls die geen keus hadden. Het corruptie incident leidde nog tot wat kritische vragen in de Tweede Kamer, die naar goed ‘Hollands-Demmink-Doofpot’ gebruikt verder tot niets leiden.Nu is het de Oekraïne dood normaal dat ‘Politici–gangsters’ naar blieven arme hongerige mensen en kinderen slaan en beroven dat weet iedereen.

‘Populist Rutte’ breekt(Video) weer zijn woord met instemming D66 voor ‘Maffiaboss Poresjenko’.

Pechtold probeerde ‘D66-Overloper Hachchi’ om te kopen en(Video) te verleiden.
In Eemnes is op Oudjaarsdag een psychopathisch raadslid Ed van der Vaart van ‘Rent a D66’ aangehouden voor D66 for rentzware mishandeling c.q. poging tot doodslag op meerdere kinderen. Hij was net terug van een gratis ‘werk’ bezoek uit de Oekraïne. De kinderen zouden vuurwerk hebben afgestoken en het raadslid zou zich daar aan hebben gestoord als D66 er. Een vader van één van de kinderen heeft aangifte gedaan, schrijft het AD. Het raadslid psychopaat Ed van der Vaart heeft de kinderen bedreigd en geslagen met een hamer alsof hij een Oekraïense Politicus is. Één van de kinderen liep gekneusde ribben op en een ander kind had krassen in zijn nek. De kinderen waren flink ontdaan en bont en blauw door de psychopaten ‘D66-gebeurtenis’. De Corrupte fractievoorzitter Martijn Gebbink op de website van ‘Rent a D66’ in Eemnes: „Het is triest als iemand de zelfbeheersing totaal verliest en tot zo’n mep de arme kinderen daad overgaat wat normaal is in de Oekraïne van President‘Maffiaboss Porosjenko’. Natuurlijk vinden we dit in de eerste plaats afschuwelijk voor ons en ook voor de Show een beetje voor de jonge slachtoffers, maar dat is nu eenmaal D66 politiek. In vele opzichten is dit een drama voor ons als D66-Yuppie’s en aanhangers van President Porosjenko.

Duistere Oekraïense Maffia raadsels rond Moordaanslag op Rent a D66’er Segers.
Het spreekt voor zichzelf dat hij geen raadslid kan blijven en voor straf het Luxe Wachtgeld in moet of in de rechtse populistenOekraïne moet gaan werken bij onze bondgenoot President Porosjenko of zoals ‘D66-Overloper Hachchi’ bij ‘Maffiosi Hillary Clinton’ en ‘Pedo Bill’(Video), want daar is het een pré voor politici als men arme hongerige kinderen mept of verkracht op feestdagen en daar ook nog op wordt betrapt, ha,ha,ha,ha,ha.”Het is kennelijk een gewoonte aan het worden voor de corrupte rechtse Populistische partijen die aanhangers zijn van MaffiaBoss Porosjenko dat hun handjes los zitten ,want de partijleden (en politie )van Rutte zijn ‘GroenLinks boy Klaver’(Video) wilde Steve Brown op de Dam ook al in elkaar meppen:

 

4 antwoorden »

  1. Ed Vetklep: op water en droog brood, dat gore zwijn, en daarna 20 km laten hardlopen. Kunnen we z’n vetrollen en mannentieten zien schudden.

  2. Die plofkop heeft echt wel geluk gehad dat die vader aangifte heeft gedaan.
    Ik had die dikke varkenskop van hem in z’n eigen reet geschopt, de laffaard.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s