Stem van de Straat Amsterdam/Saltotv

Compliment of Belediging: Stimuleringsfonds voor de Journalistiek: Stem v.d. Straat zijn reguliere journalisten.

(van onze niet en nooit gesubsidieerde Stem van de Straat redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Sinds enige tijd trachten wij subsidie te krijgen voor het seizoen 2017 zodat onze svdjvrijwillige medewerkers en gasten hoofdzakelijk uit de laagste klasse in ieder geval hun reiskosten vergoed krijgen. Is dat te veel gevraagd gezien het feit dat Staats-NOS alleen al 580 miljoen subsidie vangt en de Linkse Linke VARA 300 miljoen. Nu weten wij wel bij voorbaat dat wij nul op rekest gaan krijgen, maar dat heeft ons er niet van weerhouden een poging te wagen. Wat ons toch wel weer verbijsterde is welke ‘Elitaire-Kul –projecten’  ) allemaal wel subsidie krijgen tot wel een half miljoen euro aan toe. Het zijn allemaal ‘ons kent ons projecten’ die een eerlijk mens pijn aan de ogen doen, alwaar de Heersende Klasse zich geen buil aan kan vallen. En dat is wel te begrijpen, want het ‘Bobo-Bestuur’ bestaat uit dr. V.P. (Vincent) Kouwenhoven, voorzitter, dr. M. (Mir) Wermuth, vicevoorzitter,Dhr F. (Frits) van Exter,  dr. A.G.D. (Andra) Leurdijk, Dhr. R. (Roy) Khemradj allemaal steun pilaren van de Mainstream-Maffia-Media en de ‘Staatsomroepen VARA&NPO‘ en de schrijvende confessionele tot op het bot verrotte ‘Trouw-UvA-pers‘. M.a.w het Bestuur en de directie en de medewerkers zijn een Klassiek voorbeeld van geïnstitutionaliseerde corruptie van de Ratten in pak!

Zie hierna de correspondentie ter zake:Open brief: Betreft aanvraag subsidie De Stem van de Straat Amsterdam-Noir 2017
Geachte heer René van Zanten,Dank voor uw reactie in deze. U kunt dit schrijven tevens beschouwen als eerste aanzet voor het aanvragen van subsidie wat betreft het inhoudelijke gedeelte voor het komende seizoen 2017. Later zullen wij u een begroting doen toekomen waarover wij gaarne vooroverleg met u zouden willen hebben in deze.

 

 

Als ik uw antwoord goed begrijp beschouwd u ons als reguliere bestaande journalisten, waarvoor dank. Toch rene-van-zantenondanks uw compliment zijn wij van mening dat de Stem van de Straat Amsterdam-Noir bij uitstek mensen uit de laagste klasse de rol geeft van zijn eigen journalist te zijn. M.a.w iedereen die geen toegang heeft tot de rene van Zanten reguliere Pers en/of media behoudens als meestal lijdend voorwerp is de journalist bij de Stem van de Straat Amsterdam-Noir waarbij centraal staat dat wij streven naar emancipatorisch, inzicht geven in maatschappelijke structuren van de” Straf de Arme maatschappij”. Daar komt nog bij dat wij ook nog trachtten middels dat proces tot concrete oplossingen te zoeken van de individuele participanten voor en na en tijdens de uitzendingen. Wij hebben afgelopen jaar geconstateerd in dat verband dat deelnemers van  “De Stem van de Straat Amsterdam-Noir” en kijkers zich voor het eerst gingen verdiepen in zeer ingewikkelde maatschappelijke structuren die hun belemmeren in hun dagelijks bestaan.  Bovendien  kan iedereen zo binnen lopen zonder ballotage  vooraf en in die zin voeren wij dus een” Open deur”  beleid en dat noemen wij o.a. de “Klaagmuur der Kleine Luiden”.  Zo ver wij weten zijn wij het enige programma die iedereen in die zin een Stem geeft in de Media :

In  het licht van het voorgaande en hetgeen hierna gesteld  beschouwen wij uw compliment weer als een negatieve kwalificatie dat wij volgens u kennelijk horen tot de (corrupte) Mainstream media en de Pulp-Media-Maffia van John de Mol met zijn loopjongen Peter R. de Vries die wij nu juist keer op keer aan de kaak stellen: zie o.a.:  Maar goed dat terzijde.Daarnaast voor zover wij weten bestaat er nog nergens in Nederland een vergelijkbaar programma maar wellicht vergissen wij ons kunt u ons dan laten weten op welk programma u doelt dat identiek is aan de Stem van de Straat Amsterdam-Noir?  Bovendien gezien het feit dat ik zelf gekwalificeerd maatschappelijk werker ben en in die functie meer dan 20 jaar heb gewerkt in de sociale sector, c.q subsidie sector ben ik bekend met de gang van zaken  m.b.t. subsidie zaken in het algemeen en mijn ervaring is dat de directie en zijn staf advies uitbrengen aan het bestuur wie wel of niet subsidie krijgt en dat het bestuur dat voor 95% overneemt. In tegenstelling tot hetgeen u stelt in uw schrijven. Wij zullen u dan ook binnen enkele weken een begroting doen toekomen in deze.  Ik zal u ‘eervolle’ kwalificatie dat wij volgens u regulier journalisten zijn zonder enige opleiding en/of ervaring terzake vermelden in de Stem van de Straat Amsterdam-Noir en op Volksnieuws Amsterdam-Noir.

Hoogachtend,namens Stichting (io) De Stem van de Straat Amsterdam-Noir

ing S.K.A. Brown

Lees hier de volledig ‘Kluitje in het Riet’ correspondentie van  het  Stimuleringsfonds voor de Journalistiek.

6 antwoorden »

 1. Wie keurt nou zijn eigen vlees, de slager of de hoernalist
  Ja zeker om het woord van de staat te verspreiden en voor liegen mag wat extra betaald worden.

  Like

 2. Subsidie van de Staat is alleen bedoeld voor mind-control.

  Hersenspoeljournalistiek mits pro-Bilderberg, mits pro-NATO, mits pro-Brussel.

  Steve, je maakt misschien kans als je subsidie vraagt voor een artikel waarin je aankondigt dat Poetin verantwoordelijk is geweest voor de moord op Willem van Oranje.

  Like

 3. Om te kotsen dat mensen met “zoveel vaardigheden en diploma s” dan eigenlijk werkelijk gewoon heel dom schijnen te zijn en niet voor het nieuws van de onderlaag te willen gaan. Ach ja jan met de pet is ook niet zo belangrijk voor ze. En zelf dus gewoon dom elitair voetvolk zijn………….Evengoed succes met de aanvraag, zet hem op zou ik zeggen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.