Uncategorized

Nieuwe Bankier-Gangster Van Dijkhuizen ABN Amro moet gewetenloos nog meer plunderen.

(van onze Elite-Gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Strafblad (Video)van nieuwe Maffiaboss ABN ‘Rat in pak Kees van kees-van-dijkhuizenDijkhuizen’.
Het zal even wennen zijn voor het lagere personeel van ABN Amro misdaadgroep die nog niet zijn ontslagen: De ‘VVD Draq Queen Zalm’ is niet meer de ‘Graai en Naai Godfather’. Weg is de bekende valse schaterlach, vertrokken is het liederlijke kwajongensgedrag als Draq Queen in de directiekamer en optredens zoals die van Priscilla op nieuwjaarsfeestjes. Sinds maandag zwaait de serieuze Snake in Suit financieel ‘Graai-directeur Kees van Dijkhuizen’ de ‘Misdaad-scepter’ bij de halve Staatsbank van de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’.

Eric Wiebes Jeroen DijsselbloemOfficieel blijft de corrupte Zalm nog een maand als adviseur mee graaien en naaien. Voor wat het waard is, overigens. Zó veel kennis hoeft Zalm nu ook weer niet over te dragen aan zijn voormalige rechterhand in crime, met wie hij dit jaar nog het ‘Plunder de massa kaal’ beleid van de Misdaadbank voor de komende jaren uitstippelde. ABN’ers die vanmorgen hun e-mail opende werden er fijntjes op gewezen vanaf nu af nog meer de massa te gaan kaal plukken en een voorbeeld te nemen aan de Centrale Bankiers( =De nieuwe ‘Crime-masters’ of the universe(Video))  en de ‘PvdA Gluiperd Dijsselbloem’ de grootse aandeelhouder van de ABN. Ook werden ze verzocht na het lezen van de mail die te verbranden of op te eten.

 

 

8 antwoorden »

 1. Onder “wezen onder wijs” toont zijn ware aard

  Eindelijk bevestigd de media dat het zo geprezen onder wijs kinderen al op jonge leeftijd voor de rest van hun leven van elkander scheid. De vernietigende vruchten van social engineering worden weer afgedaan als per ongeluk begane fouten. In plaats van onze kinderen tegen deze TBS centra te beschermen dragen we onze kinder vrijwillig over om ze voor de rest van hun leven geestelijk te molesteren. https://cdn.shopify.com/s/files/1/1204/1574/products/0043_ImAnAdorableDeplorable-copy-6.png?v=1473969529
  Het beroepsonderwijs. ‘Ze denken dat ik dom ben’ in der daad dat ben je, een volstrekt waardeloos stuk vreten: http://radar.avrotros.nl/uitzendingen/gemist/#/&sort=datetime:desc&page=1&layout=list

  Like

 2. Nee koning schending wat over Volk schending ? Bank kan failliet gaan en dan wat?
  En Trix heeft voor de verdrag van Maastricht in 1992 1800 gouden staven van het Volk verkocht a € 6.000.000.000,00 Gulden per stuk dus we waren allemaal zonder schuld maar nee effe de teken veranderd en klaar is dit dom Volk die ons blijf zwaaien ! Let op ! heel alert zijn met uw geld. De bail Inn Van dijseltrix kan hier ook gebeuren !

  Like

 3. Die Zalm met z’n dooie vissen kop, die eikel die ons de euro veel te duur heeft aangesmeerd (en de keiharde gulden verkwanselde). Een koers van 1:2,21 terwijl 1:2 de norm had moeten zijn. Sedertdien zijn we nog harder dan voorheen achteruit gekacheld. Boef in ’t kwadraat die mooi weer speelt. Had ’n travo willen zijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.