Uncategorized

Telegraaf: Verdubbel de uitkeringen Politici.

(van onze dr Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Eurocommissaris: droombaan met financiële garanties.
De Telegraaf wil terug naar oude VOC en /of ‘Telegraaf-Nazi’ tijden. Maak van Nederland openlijk een ‘VOC-Rutte-BV’  is de dr. Goebbels ‘VVD-propaganda’ boodschap. Waar is de eerlijke idealist gebleven die zijn ideaal in het kader van het Algemeen belang wil realiseren in de politiek? Wat mankeert er in dit verband aan de Partij voor de Dieren? Die heet tegenwoordig ‘Complot-Gek’ in de Mainstream- Media-Maffia. Bestaat J.Beusekom echt? Of  is hij/zij een bejaarde seniele Telegraaf lezer ? Of is zij/hij een Trol uit de Tweede Kamer of van de ‘Neonazi-Telegraaf’ redactie?  Indien zij/hij echt bestaat is zij wat ons betreft zo Gek als een deur.

Meer Democratie in “Banana-Fraude-Nederland” en Minder CETA& TTIP& Bankiers van Rutte& Asscher(Video)

Kabinet en Kamer twee maanden vet betaald(Video) op vakantie. King Willem Graait mee.
Beusekom is het helemaal eens met de domme en/of kwaadaardige Annemarie van Gaal die in haar ‘Bral-column’ schrijft dat veel (corrupte) politici ervaring in het over het merendeel (Graai en Naai)- bedrijfsleven bij c1brus3wqaqjqiivoorkeur uit de ‘Bankier-gangster’ sector(Video) of de ‘Multinational- misdaadgroepen’ missen. Volgens Beusekom zou het helpen als de salarissen riante uitkeringen voor parlementsleden worden verdubbeld, omdat ze nu slechts boven modaal verdienen en twee maanden per jaar Vakantie hebben en het Luxe Wachtgeld. Het voordeel is dan dat zij helemaal geen binding meer hebben met ‘Jan met de Pet’ en er een levensstijl van een Bankier-gangster of die van Taxfree ‘Graai-King Willem’(Video) en zijn ‘Mega-Zakkkenvuller’ dochter Prinses Amalia( 4000 euro per dag Taxfree) op kunnen nahouden.

Wordt het weer een Happy New Year voor Rutte en zijn ‘Bankier-Gangsters’ en Ratten in pak.
De seniele bejaarde Telgraaf lezer J. Beusekom uit Venray schrijft:Weer een goed (= dom) artikel van Annemarie van Gaal in op één haar na failliete De Telegraaf van 2 januari 2017. Nederland wordt inderdaad geregeerd door (corrupte en laffe) beroepsambtenaren. Dit beeld is helaas ook zichtbaar in de ( Lieg en Bedrieg) kabinetten van de laatste decennia en is zeker van toepassing in het ( vet betaalde)Europese( Graai en Naai) Parlement en (de nog vetter betaalde) de Europese Commissie.(Graai)-Toppers uit het bedrijfsleven en de wetenschap zouden zich zwaar onderbetaald voelen als zij een politieke functie met de daarbij horende vergoeding zouden aanvaarden. Terecht!We zouden kunnen beginnen met het halveren van het parlement en het invoeren van een kiesdrempel. De parlementsvergoedingen kunnen dan worden verdubbeld. De salarissen uitkeringen voor( de altijd liegende) ministers moeten uiteraard aangepast worden en voldoen aan de internationale standaards die gelden voor verschillende (Graai en Naai)-beroepsgroepen.De politieke kleur van ministers mag ook niet zichtbaar zijn, net zoals bij rechters (die in dienst staan van de Heersende Klasse)! Hun aanstelling mag louter gebaseerd zijn op kennis en historische prestaties (zie hun resultaat 6 miljoen kinderen sterven per jaar van de honger) . En misschien moeten ministers gekozen worden door volk en parlement samen! ‘Mad Dog Trump’ is tussen het  Kruisen grijpen van vrouwen door  trouwens al goed op weg met de ( Mafdaaien)- ministersaanstellingen in de USA. Zie De ‘Mad Dog Trump’ zijn Taxfree plan voor zijn Miljardairs ‘gabbers in crime’ uit het Corporate Crime.  Is er al niet genoeg ongelijkheid, armoede en doffe ellende in de Wereld en in “Banana-Fraude-Nederland” van de Ratten in pak?

 

5 antwoorden »

  1. De bonus dit jaar voor de volkvetlakkers zonder gene zal het wegstemmen van hun zijn.
    Mits Mark en gespuis er alsnog electroniesch stemmen van weet te maken.
    Het altijd aanwezige percentage frauduleuze stemmen kan hun niet helpen.

  2. Dat dat dagvod 2017 heeft gehaald, is zeer opmerkelijk. Het moderatie team weigert steevast meningen met enige kritische inhoud. Slechts achterlijk tokkie gezwets over ’t KH, kabinet en VVD wordt geplaatst. Erger dan de R-K filmkeuring van 50 jaar geleden. Altijd in dienst van de 3 K’s: Koning, Kapitaal en Kerk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s